Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 26/11 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι δυνατότητες σας είναι μεγάλες. Αυτό σημαίνει, ότι οι λόγοι σας, έχουν εισακουστεί, και τις επόμενες 1-2 ημέρες, το άτομο που σας ενδιαφέρει θα σας προσεγγίσει επικοινωνιακά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Οι καλές εξελίξεις τρέχουν και σας ικανοποιούν. Αυτό συσχετίζεται με κάποια παλιότερη σας γνωριμία – έρωτα, που θα κάνει την πρακτική του κίνηση.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Η διάθεση σας δεν είναι βέβαια και η καλύτερη, αλλά σαν αερικό θα το παλέψετε. Τα αστρολογικά σας φωτίζουν και μέσα σε αυτό το Σ/Κ, θα έχετε πολλά που θα σας εκπλήξουν.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Αυτό που επιθυμείτε θα συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες. Το πρόσωπο που τώρα σας γυρίσει επί τούτου την πλάτη, τώρα θα σας πλησιάσει με αποφασιστικότητα.
Ερωτική έλξη: 7/10

Λέων
Έχετε μια εσώτερη αναστάτωση. Αυτό οφείλεται σε έναν καινούργιο έρωτα, ή μια επανασύνδεση, που τα άστρα σας ευνοούν για να γίνει μεγάλη αγάπη.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος
Μην διογκώνετε μέσα στο κεφάλι σας, καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Το τέλος του μήνα, σας βρίσκει με καινούργια φλερτ, που θα σας δελεάσουν.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Μην λέτε τα πολύ προσωπικά σας, σε φίλους και γνωστούς. Δεν ξέρετε τις αντιδράσεις τους. Το πιο πιθανόν, είναι να σας ζηλεύουν. Σίγουρα το έχετε συνηθίσει.
Ερωτική έλξη: 7/10

Σκορπιός
Είσαστε το επίκεντρο της ερωτικής προσοχή 2 ατόμων. Το ξέρετε αυτό. Σήμερα και αύριο, θα εισπράξετε πολιορκία και μέχρι, να σας κατακτήσει ο πιο τυχερός!
Ερωτική έλξη: 9/10

Τοξότης
Μετρήστε ανάποδα τις ώρες. Κάποιος σας ψάχνει και αυτό που θα σας ζητήσει, είναι να τα πείτε πιο αναλυτικά. Μάλλον να τα ξαναπείτε!
Ερωτική έλξη: 7/10

Αιγόκερως
Υπάρχει μέσα στο μυαλό σας, μια προσωπικότητα που σας έχει πληγώσει συναισθηματικά. Το σύμπαν θα τα φέρει έτσι, ώστε τις επόμενες ημέρες να σας απολογηθεί.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Κοιτάτε το ρολόι σας, για το πότε θα συναντηθείτε με το αγαπημένο σας. Κάτι ανάλογο σε ερωτική ένταση, θα εισπράξετε και από αυτό…. προς εσάς.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ιχθείς
Μην πείτε κουβέντα απόψε. Αυτό θα το αναλάβει η άλλη πλευρά που σας ενδιαφέρει. Υπάρχουν σκέψεις, που θα σας αποδοθούν μέσα από επικοινωνίες.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις