Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 30/09 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Προβλεψεις Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός

Το κινητό σας θα βγάλει πόδια και θα φύγει. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις ( κλήσεις – sms – fb ) συνέχεια. Η άλλη πλευρά σας έχει καταλάβει ότι … υποφέρετε!

zodia-taro-45

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 24:00

Ταύρος

Σταθείτε απέναντι απόψε, από τα υπερβολικά θέλω σας. Μήπως άθελα σας πιέζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Το βράδυ πάντως αυτό έχει κάτι διαφορετικό για εσάς.

Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 22:00

Δίδυμοι

Μην το κρατάτε μέσα σας, πείτε το… ότι ώρα και να είναι. Δεν είστε και από τα πλασματάκια, που περιορίζουν τον λόγο τους. Το πολύ –πολύ, να κάνετε κάποιον να χαμογελάσει.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος

Δυσκολεύεστε το βράδυ πάντα με την μοναξιά σας. Δεχτείτε τις προτάσεις από φίλους για ψυχαγωγία. Κάποιος θα σας στείλει ένα μήνυμα – θα σας τηλεφωνήσει.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 20:00

Λέων

Καλός ο θρόνος σας και η εγωισμός σας ακόμη καλύτερος. Κάτι ανάλογο σκέφτεται απόψε και η άλλη μεριά….ποιός όμως τελικά θα υποχωρήσει?!

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Παρθένος

Θα χαλάσετε τα ματάκια σας πάνω από τον υπολογιστή. Μην ξοδέψετε και αυτό το βράδυ με το να περιμένετε να ανάψει …ένα εισερχόμενο. Η ζωή είναι εκεί έξω και σας περιμένει.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 23:00

Ζυγός

Εκεί που έχει φτάσει το πράμα στην ερωτική σας ιστορία, δύσκολο να μπαλωθεί. Για σήμερα το βράδυ, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διασκεδάσετε με τους αγαπημένους σας.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 20:00

Σκορπιός

Είσαστε μέσα στο μυαλό μια ιδιαίτερης προσωπικότητας, αλλά ακόμη δεν έχετε δει κάποια ανταπόκριση. Σήμερα το βράδυ, θα έχετε μια επικοινωνιακή έκπληξη.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Τοξότης

Τα καψ….τράγουδα που αφιερώνετε στο εν λόγω άτομο, δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Το κάνουν και άλλοι προς αυτό. Σκεφτείτε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Αιγόκερως

Αυτή η νύχτα θα σας δώσει τις απαντήσεις που ζητάτε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι από πλευράς σας. Κάποιος ήδη σας σκέφτεται και θα σας πλησιάσει.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

Υδροχόος

Το κινητό το έχετε κάνει σκουλαρίκι πια. Αφήστε και τον άλλον να πάρει μια ανάσα. Μην τον κάνετε να βαρεθεί και να ψάξει για κάτι νέο…!

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Ιχθείς

Που είστε εσείς?! Χαμένοι στο σύμπαν?! Μπλεγμένοι με πολλές καταστάσεις ίσως?! Ενεργοποιηθείτε και δώστε σε αυτόν που σας ενδιαφέρει, το στίγμα σας.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις