Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 01/10 εως 16/10 Α

zwdia-seksoualikotita

Ωροσκοπιο Νέα Σελήνη στο Ζυγό, Ανανεωμένη Προσδοκία και Ισορροπία

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό , αποτελεί το αποκορύφωμα στη διεκδίκηση της αρμονίας. Πρέπει όμως να μας γίνει συνείδηση ότι η ανάγκη να υπάρξει ισορροπία, αφορά την κάθε πτυχή της ζωής μας – περιλαμβανομένων των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων.

Παραδόξως, θα θέλουμε να υποστηρίξουμε τις θέσεις μας είτε ακόμη και να παλέψουμε για την ηρεμία, καθώς η Νέα Σελήνη θα βρεθεί σε ένα τετράγωνο με τον πολεμιστή Άρη και τον δραστικό Πλούτωνα. Όμως η εμπλοκή σε μια μάχη ισχύος δεν είναι ο στόχος, είναι ένα εμπόδιο που πρέπει να υπερπηδήσουμε, στην πορεία μας προς ένα πιο γαλήνιο περιβάλλον.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η πρώτη του φετινού φθινοπώρου στο Βόρειο Ημισφαίριο. Μας προσφέρει την ευκαιρία να πατήσουμε το κουμπί της συναισθηματικής ανανέωσης, προκειμένου να τα πάρουμε όλα πάλι από την αρχή.

Μπορεί στην ουσία να κουβαλάμε πάντα μαζί μας τις αναμνήσεις μας, ωστόσο δεν ασκούν πάνω μας την παλαιότερη επιρροή τους. Είναι σαν να μας έχει δοθεί πλέον το «πράσινο φως» να προχωρήσουμε, και κοιτάζουμε τον ορίζοντα μπροστά μας με φρέσκια προσδοκία.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν και παλεύουμε για την αντικειμενικότητα, μπορεί να παραπλανούμε τον εαυτό μας να πιστέψει ότι όλα είναι εξαιρετικά. Για αυτό ευθύνεται η συνεύρεση του διδύμου Ήλιου – Σελήνης με τον αισιόδοξο Δία.

Χωρίς αμφιβολία ενδέχεται να παρασυρθούμε από τη φαντασία μας. Όμως αυτές οι φαντασιώσεις και τα όνειρά μας αποτελούν ταυτόχρονα θεμέλιο, πάνω στο οποίο χτίζουμε το μέλλον μας.

Κριός

Είστε τόσο αποφασισμένοι να επιλύσετε ένα πρόβλημα στις σχέσεις σας, που δεν αποκλείεται να γίνεστε υπερβολικά επιθετικοί προς τους άλλους. Ο συμβιβασμός φαντάζει ως μια καλή ιδέα στη θεωρία… Όμως δεν θα είναι εύκολο να εναρμονιστεί με τα συναισθήματά σας, καθώς η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον πολεμιστή Άρη, στον 7ο Οίκο σας των Συνεταιρισμών.

Το θετικό είναι ότι η αισιοδοξία σας θα καταφέρει να παραμερίσει κάθε αρνητισμό, όταν θα προσπαθήσετε να αποτιμήσετε τα υπέρ και τα κατά των λύσεων που θα βάλετε στο τραπέζι. Αυτό που πρέπει να θυμάστε, είναι να είστε

πιο μετριοπαθείς στις προσεγγίσεις σας. Η κοινωνική ευγένεια είναι σημαντική, όταν το ζητούμενό σας είναι να σας πάρουν στα σοβαρά.

zwdia shmera

Ταύρος

Η συνήθως ομαλή σχέση σας με τους συνεργάτες σας θα γίνει τώρα λίγο άβολη, καθώς οι δικοί σας μακροπρόθεσμοι στόχοι συγκρούονται με των υπολοίπων. Η δημιουργική Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα κεντρίσει τον 6ο Οίκο σας των Εργασιακών Σχέσεων, και θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την σκέψη σας στους στόχους που θέτετε.

Το δυναμικό τετράγωνο του φεγγαριού με τον ανυπόμονο Άρη, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καταπιεσμένοι στα εργασιακά σας, αν δεν έχετε αρκετή άνεση να δουλέψετε με τον δικό σας ρυθμό. Όμως ο Χένρι Φόντα είχε πει ότι «αν όλοι προχωρούν μπροστά από κοινού, η επιτυχία θα επιτευχθεί από μόνη της»!

Δίδυμοι

Τώρα θα λειτουργείτε ως μια κινητή γιορτή, φωτίζοντας το κάθε περιβάλλον που θα περνάτε! Θα είστε αποφασιστικοί χωρίς να προκαλείτε… Ωστόσο θα πρέπει να δίνετε σημασία στις αντιδράσεις των υπολοίπων γύρω σας, προκειμένου να προσαρμόζετε ανάλογα τη ρητορική σας για να μην το παρακάνετε σε κάποια θέματα.

Η εμπλοκή της Νέας Σελήνης στο Ζυγό με τον επιεική Δία στον 5ο Οίκο σας της Χαράς, θα σας ενθαρρύνει να διασκεδάζετε πριν εργαστείτε. Μετατρέψτε τον ψυχρό ανταγωνισμό σε ένα χαρωπό παιχνίδι, που θα ενέχει μια αίσθηση σύμπραξης. Θα έχετε αργότερα αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας για να ορμήσετε και να χειριστείτε τα δύσκολα, όταν όλοι θα έχετε τον ίδιο βηματισμό.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Καρκίνος

Μην αναμένετε να είστε απόλυτα ορθολογιστικοί στην επεξήγηση των κινήτρων σας, όσο κι αν θα θέλετε να κατανοήσετε και τις δύο πλευρές σε μια οικογενειακή διαφωνία. Η δίκαιη Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα επηρεάσει τον 4ο Οίκο σας των Θεμελίων, και θα σας ενθαρρύνει να σταθεροποιήσετε τις διαπροσωπικές σας προσεγγίσεις.

Θα δείτε ότι τελικά η καλύτερη στρατηγική, είναι να αναπτύξετε ένα πλαίσιο λογικής που θα μπορούν να κατανοήσουν όσοι απαρτίζουν το στενό περιβάλλον σας. Να είστε ωστόσο προετοιμασμένοι να χειριστείτε όποιες πληροφορίες λάβετε, μέσω της διαίσθησής σας. Εμπιστευτείτε τη σοφία της ψυχής σας, ξέρει καλύτερα το δρόμο για την ευτυχία σας…

Λέων

Η διατήρηση της απλότητας στο χειρισμό των πάντων θα είναι ένας ανηφορικός αγώνας για εσάς, καθώς το μυαλό σας είναι πλημμυρισμένο με θέματα που περιπλέκουν την επικοινωνία και εμποδίζουν τη συνεργασία. Η ισορροπητική Νέα Σελήνη στο Ζυγό και στον 3ο Οίκο σας της Μάθησης, θα σας ανοίξει τα μάτια σε νέους τρόπους θέασης του κόσμου γύρω σας.

Ωστόσο το τετράγωνό της με τον εριστικό Άρη, θα είναι σαν ένα μουντό σύννεφο που σας ακολουθεί όπου κι αν πάτε. Η συλλογή πληροφοριών που θα αντιτείνονται σε όσα ξέρετε ήδη, μπορεί να αναδύουν τόσα προβλήματα όσα θα επιλύουν… Η περιέργειά σας όμως θα είναι αυτή που ίσως σας οδηγήσει στην ανακάλυψη των πιο καινοτόμων λύσεων.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra