Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 01/10 εως 16/10 Β

erwtiki-astrologia

Ωροσκοπιο Νέα Σελήνη στο Ζυγό, Ανανεωμένη Προσδοκία και Ισορροπία

Παρθένος

Αρχίζετε να έχετε μια πιο αντικειμενική εικόνα για την παρούσα κατάσταση των οικονομικών σας, τώρα που η αποδοτική Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπαίνει στον 2ο Οίκο σας της Ιδιοκτησίας. Παράλληλα η προσέγγισή της στον επεκτατικό Δία, θα σας χαρίσει μια σειρά ευκαιριών.

Θα είστε σε θέση να ενισχύσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα με υπομονή και πειθαρχία, με απώτερο αποτέλεσμα να αυξήσετε την αίσθηση της αξίας αλλά και του εισοδήματός σας. Όπως είπε ο Νομπελίστας Σετάν Μπαγκάτ «απασχολήσου τόσο με τη βελτίωση του εαυτό σου, που να μην σου μένει χρόνος να κριτικάρεις τους άλλους»!

zodia-taro-45

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός

Μια παλίρροια δημιουργικότητας θα τονώσει την αισιοδοξία σας και θα σας εμπνεύσει για να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια! Η κοινωνική Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας παράγει εξαιρετικές πιθανότητες, ειδικά σε συνδυασμό με τον ευμενή Δία, στον 1ο Οίκο σας του Εαυτού.

Όμως δεν αποκλείεται η έμφυτη αναποφασιστικότητά σας να ανακόψει την πρόοδό σας, επειδή έχετε την επιθυμία να κάνετε επιλογές που συμφέρουν όλους τους εμπλεκόμενους. Είστε διστακτικοί να κατασταλάξετε στη μία ή την άλλη πλευρά, γιατί βλέπετε δυνατότητες σε όλες τις επιλογές. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να υπερβάλετε στις αντιδράσεις σας. Αντί να πάρετε μια αυθαίρετη απόφαση, προσαρμοστείτε και ισορροπήστε στη διατήρηση της αρμονίας σε ένα περιβάλλον που αλλάζει.

zwdia shmera

Σκορπιός

Ίσως αναμένατε υπομονετικά να καθαρίσουν τα σύννεφα στον ουρανό σας. Τώρα η ακριβοδίκαιη Νέα Σελήνη στο Ζυγό και στον 12ο Οίκο σας του Πεπρωμένου, μπορεί να σας προσφέρει τις απαντήσεις που αναζητούσατε. Η παράλληλη σύμπραξη των Ήλιου – Σελήνης με τον σοφό Δία, μπορεί να σας δώσει έναν πνευματικό διδάσκαλο ή έναν παρακινητικό μέντορα που θα διαφωτίσει την προοπτική σας.

Ο ψυχολόγος Καρλ Γιουνγκ έγραψε ότι «το όραμά σας θα είναι ξεκάθαρο, μόνο όταν κοιτάξετε μέσα στην καρδιά σας. Όποιος κοιτάζει έξω, ονειρεύεται. Όποιος κοιτάζει μέσα, αφυπνίζεται».

Τοξότης

Δυναμικά κύματα θα ξεβραστούν πάνω σας, καθώς ο εκκεντρικός Δίας συναντάται με τη γενναιόδωρη Νέα Σελήνη στο Ζυγό στον 11ο Οίκο σας των Ονείρων και των Ευχών. Θα μπορέσετε ακόμη και «να δείτε το άπειρο σε έναν κόκκο άμμου», όπως έγραψε ο Ουίλιαμ Μπλέικ!

Θα είναι ωστόσο υγιές να αποζητήσετε τη μετριοπάθεια, μιας και θα λειτουργείτε με εντατικό ρυθμό. Όσο σφοδρή κι αν είναι η λαχτάρα σας να αγγίξετε τους στόχους σας, θα είναι καλύτερα να μειώσετε την ταχύτητά σας και να κινηθείτε ως μέλος του συνόλου για το καλό όλων. Πάντως το χαρωπό σας βλέμμα μπροστά – αντί να κοιτάτε με θλίψη πίσω – θα σας ωθήσει να απεικονίσετε λεπτομερώς τα ανεκπλήρωτα όνειρά σας!

zodia-astra-tarot

Αιγόκερως

Οι σχέσεις σας στον εργασιακό σας χώρο θα είναι τώρα πιο σημαντικές από ποτέ, γιατί η διπλωμάτης Νέα Σελήνη στο Ζυγό δίνει έμφαση στον 10ο Οίκο σας της Καριέρας. Ο τρόπος που συνδυάζεστε με τους συνεργάτες σας, θα είναι αυτός που θα επηρεάσει την τροχιά σας. Γι’ αυτό διασφαλίστε τις συμμαχίες σας πριν κάνετε κάποιες σημαντικές κινήσεις.

Παράλληλα, με την αρωγή του δραστήριου Άρη από το ζώδιό σας της χειρονακτικής εργασίας, θα έχετε την αντοχή να πορευθείτε προς ό,τι ξεκινήσετε. Να θυμάστε ωστόσο ότι αν υπολογίζετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων, θα κερδίσετε τη συνεργασία τους στην προώθηση των φιλοδοξιών σας. Η ομαδική δουλειά κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

zodia-99

Υδροχόος

Μπορεί να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι μέσα στην προσωπική σας «φούσκα» – τόσο απορροφημένοι με τη θεωρία, που χάνετε τις πιο πρακτικές ουσίες. Η δημιουργική Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα στήσει χορό στον 9ο Οίκο σας των

Μεγάλων Ιδεών, όμως είναι ζωτικής σημασίας να προσγειώσετε τις σκέψεις σας αν θέλετε πραγματικά να πραγματώσετε και κάτι…

Ακόμη κι αν βλέπετε θαυμαστές δυνατότητες όπου κι αν κοιτάξετε, πρέπει να κυριαρχήσετε επί της φαντασίας σας και να πατήσετε τα πόδια σας δυνατά στη γη. Επαναξιολογήστε τις παρούσες συνθήκες σας, ονειρευτείτε όσα θα βρείτε στην επόμενη γωνία, και βρείτε μια υγιή ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που έχετε και αυτά που θέλετε.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ιχθύες

Οι σχέσεις καταλαμβάνουν το μέσο της σκηνής τώρα. Προετοιμαστείτε για εξάψεις, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας συμμαχίες. Η αμφιταλαντευόμενη Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα επηρεάσει τον 8ο Οίκο σας της Οικειότητας, προκαλώντας προβλήματα στις συνεργασίες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει παράλληλα με τον αντιρρησία Άρη, έχει τη δυναμική να μετατρέψει τις μικρές διαφορές σε τεράστιες διαφωνίες.

Θα κεντριστούν σημεία που μπορούν να αναστατώσουν τα τωρινά δεδομένα. Να είστε ξεκάθαροι με τις προθέσεις σας και συνειδητά αφοσιωμένοι στις δεσμεύσεις σας. Αν προκύψουν επιπλοκές, μην αποσυρθείτε από την προσπάθεια να συνεργαστείτε με όποιον είναι πρόθυμος να ωριμάσει μαζί σας. Η αλλαγή είναι ευκολότερη, όταν μοιράζεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75