Ταρώ Express Εβδομάδας – άμεσες προβλέψεις Αγάπης

kartes-taro

Ταρώ Express Εβδομάδας – άμεσες προβλέψεις Αγάπης

 

Η μέθοδος Ταρώ Expess είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος, που χρησιμοποιείται από σχεδόν όλους πια, τους Ευρωπαίους Χαρτομάντες – Αναλυτές Ταρώ την τελευταία δεκαετία, για να δώσει άμεσες απαντήσεις και χωρίς περιττά λόγια, για το τι ακριβώς συμβαίνει σε υποθέσεις αγάπης και επαγγελματικών. Τρία ερωτήματα και τρεις απαντήσεις, μπορούν να φανερώσουν παροντικά συναισθήματα, κρυφές πληροφορίες, ανολοκλήρωτες επιθυμίες και αν αυτές θα υλοποιηθούν το άμεσο μέλλον.

 

Οι ερμηνείες σαν χρονική πρόβλεψη, αφορούν το μέγιστο 5-7 ημέρες.

· Ζητήστε από το τμήμα των Χαρτομαντών, να σας κάνουν την πρόβλεψη με τα Ταρώ Express… και πάρτε τις άμεσες απαντήσεις σας, μέσα σε λίγα λεπτά.

zodia-taro-45

Κριός: Οι Εραστές – Νο 06
Αν περιμένετε να εμφανιστεί το πρόσωπο που έχετε στο μυαλό σας, σίγουρα θα απογοητευτείτε Δεν έχουν ωριμάσει ακόμη οι συνθήκες τις ζωής του, για να τολμήσει να ξανακάνει την κίνηση του, επικοινωνία / συνάντηση. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, με την Πανσέληνο στις 23, σίγουρα θα φέρει αισθηματικές ανατροπές.

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ταύρος: Ο Γητευτής – Νο 01
Η μορφή που υπάρχει ακόμη μέσα στο μυαλό σας, και δεν έχουν σβήσει ακόμη τα συναισθήματα ή έστω η συνήθεια, θα εμφανιστεί αυτήν την εβδομάδα, με μια διπλωματική κίνηση – επικοινωνία. Ίσως να χρησιμοποιηθεί και τρίτο πρόσωπο ή κατάσταση για αυτήν την προσέγγιση.

Δίδυμοι: Ο Πάπας – Νο 05
Έχετε την στήριξη της Θεάς Τύχης, αυτές τις ημέρες και αυτό θα σας φέρει μπροστά στα πόδια σας, αυτόν που θέλετε. Ακόμη και τρίτα πρόσωπα, χιλιομετρικές αποστάσεις, να υπάρχουν, θα παραμεριστούν, με την δική του πρωτοβουλία και θα σας εκπλήξουν. Ετοιμαστείτε για ραγδαίες αλλαγές.

Καρκίνος: Ο Ήλιος – Νο 19
Οι ρομαντικοί περίπατοι και οι ανάλαφρες σκέψεις τελειώνουν και την θέση τους παίρνουν οι καθοριστικές αποφάσεις, για την ερωτική σας ζωή τις επόμενες εβδομάδες. Σε αυτό θα συμμετέχει ενεργά και ο άνθρωπος, με τον οποίο είσαστε μαζί, ή θα είναι και το πρόσωπο που θα τις ξεκινήσει.

Λέων: Η Πάπισσα – Νο 02
Η ερωτική – επικοινωνιακή ανταπόκριση που περιμένατε, θα έρθει ξαφνικά. Ότι έχετε ζητήσει ευθέως, ίσως και να έχετε ενδόμυχα ευχηθεί να σας συμβούν, θα συμβούν. Έχει έρθει πια η ώρα, και μετά από πολύ ταλαιπωρία να εισπράξετε και κάτι καλό. Ανοίξτε το μυαλό και την καρδιά σας.

Παρθένος: Η Εγκράτεια – Νο 14
Ο τρόπος ζωής σας, αυτήν την εποχή σίγουρα δεν σας εκφράζει. Ο άνθρωπος που σας ‘ταλαιπωρεί’, δεν έχει ακόμη αντιληφθεί την προφανή διάθεση σας, να απομακρυνθείτε αν τελικά δεν κάνει κάτι πιο δραστικό για εσάς τους ίδιους, και για την κοινή σας πορεία. Οι πιστώσεις χρόνου έχουν τελειώσει.

Ζυγός: Ο Κόσμος – Νο 21
Ο σύντροφο σας είναι σε μια φάση, που ίσως και να θέλει να αποχωρήσει από την κοινή σας ζωή. Οι μέρες δίνουν αφορμές για έντονες συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, που πια δεν έχουν τίποτα πραγματικά να προσφέρουν. Αυτό είναι μια αλήθεια, που δεν επιθυμείτε ακόμη να την δείτε καθαρά.

Σκορπιός: Η Δύναμη – Νο 11
Αφήστε κατά μέρος τις λεκτικές και συναισθηματικές υπερβολές, και εστιάστε πάνω στις προτάσεις που επιθυμείτε να κάνετε στον άνθρωπο σας. Δεν υπάρχουν πια περιθώρια για διαπραγματεύσεις, γνωρίζει πολύ καλά τι και πότε το θέλετε. Τολμήστε το και θα το καταφέρετε. Η προσοχή του, θα στραφείτε πάνω σας…αλλά και η αποκλειστικότητα του.

Τοξότης: Το Αστέρι – Νο 17
Το όραμα σας για επανασύνδεση και κοινή ζωή, δεν θα πραγματοποιηθούν ακόμη .Οι ειδήσεις – κινήσεις και πρωτοβουλίες που περιμένετε από την άλλη πλευρά, θα φανερωθούν αλλά όχι άμεσα. Υπάρχετε σαν εκκρεμότητα αλλά ο νέος μήνας, θα είναι αυτός που θα δώσει τις απαντήσεις και τις συναντήσεις, με τυχαίο χαρακτήρα.

Αιγόκερως: Η Σελήνη – Νο 18
Θα αναγκαστείτε να πάρετε στα χέρια σας την σχέση, όσο προβληματική και να είναι και να προτείνετε τις λύσεις. Η αναμονή και τα ψέματα έχουν τελειώσει. Γνωρίσετε την αλήθεια και το κρυφό παρασκήνιο. Συζητήστε άμεσα και εκφράστε τα παράπονα σας, μαζί με τα όρια χρόνου. Τα υπόλοιπα θα γίνουν από την μεριά του.

tarw-wroskopio-4

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

Υδροχόος: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Η ισχυρή σας διαίσθηση και το αλάνθαστο ένστικτο σας πια έχουν ολοκληρώσει αυτό που έπρεπε να μάθετε. Έχετε συναισθηματικές εκκρεμότητες με κάποιο άτομο, που ίσως δεν τολμά να σας ξαναπλησιάσει. Κάντε την πρώτη κίνηση, έστω και με διπλωματικό τρόπο. Είναι μοιραίο να επανασυνδεθείτε και να προχωρήσετε.

Ιχθείς: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Η πεσμένη ενέργεια σας έχει ήδη τρομάξει το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ανανεώστε την εμφάνιση σας και αλλάξτε διάθεση. Υπάρχει εξέλιξη τις επόμενες 2-3 ημέρες που θα σας ξαφνιάσει. Ένα επικοινωνιακό δώρο, που θα αλλάξει τα πάντα την προσωπική σας ζωή. Κάτι από το παρελθόν, ή μια στατική ιστορία του παρελθόντος, που επιτέλους θα λυθεί.

 

· Ζητήστε από το τμήμα των Χαρτομαντών, να σας κάνουν την πρόβλεψη με τα Ταρώ Express… και πάρτε τις άμεσες απαντήσεις σας μέσα σε λίγα λεπτά.