Ψυχολογία. Γιατί λένε ψέματα & ανακρίβειες οι άντρες?!

psemata-sxesis

Ψυχολογία. Γιατί λένε ψέματα & ανακρίβειες οι άντρες?!

Η ψυχολογία αναφέρει… ότι μπορεί οι γυναίκες να έχουν τα πρωτεία στα εύκολα και γρήγορα ψέματα και επιφανειακές ασάφειες, αλλά οι άντρες είναι αυτοί, που έχουν κατονομαστεί, σαν το φύλο, που θα πει τα μεγαλύτερα και πιο ανήθικα ψέματα … και που θα αποκρύψει τις αλήθειες.

Τα συμπεράσματα για όλους λοιπόν:

 

Ένας Κριός, είναι τόσο χειμαρρώδης στο λόγο και στις πράξεις του, που και να θέλει να κρυφτεί, από μόνος του θα φανερωθεί. Με δύο – τρεις διπλωματικές ερωτήσεις, θα μάθετε όλα του τα μυστικά.
Σε μια ανάλογη κατάσταση είναι και οι Τοξότες, που είναι συνήθως αυτοί, που μπλέκουν με πολλά… και μετά δεν ξέρουν πώς να τα ξεμπλέξουν.

zodia-taro-45

Οι δύσκολοι σε όλα τους Ταύροι και οι λεπτολόγοι Παρθένοι , έχουν ήδη πάρει το βραβείο της συναισθηματικής ειλικρίνειας, αλλά και απαιτούν από το ταίρι τους κάτι ανάλογο. Αν κάτι δεν επιθυμούν να σας το παρουσιάσουν, δεν θα το διαστρεβλώσουν, απλά δεν θα το αναφέρουν… ακόμη!

Όσο αφορά τα παιδιά του Ερμή, τους Διδύμους, μην τους παρεξηγείτε. Είναι μόνιμα σε μια υπερένταση και υπερκινητικότητα, που σίγουρα και οι ίδιοι, δεν ξέρουν τι λένε και τι κάνουν. Μέσα από ορθή επικοινωνία, θα βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα.
Σε αυτό το δύσκολο μοτίβο είναι και οι Ζυγοί, που επίσης σαν διπλό ζώδιο, είναι σε μια αστάθεια, που όμως δεν επιθυμούν να ισορροπήσουν.

Τα γλυκά και αξιαγάπητα Καρκινάκια, μόνο καλές προθέσεις έχουν πάντα. Η καρδιά τους, έχει πάντα αγάπη. Δεν επιθυμούν το ψέμα και τα ερωτικά μπερδέματα. Όλα τα άλλα είναι απλά συνέπειες… από άσχημη ψυχολογία και πίεση.
Και οι Ιχθείς, είναι έτοιμοι να πουν την απόλυτη αλήθεια τους, ακόμη και αν πληγωθούν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σε δύσκολα πεδία κινούνται οι Βασιλιάδες, που πρέπει ο λόγος τους, όχι μόνο να είναι ο αληθινός αλλά και ο σωστός. Συνήθως αργούν να πάρουν αποφάσεις, και κάπως έτσι ξεκινούν οι παρεξηγήσεις.
Σε ακόμη πιο έντονο ύφος είναι και οι Υδροχόοι, που δεν μιλούν ποτέ σε κάτι περισσότερο …από αυτό που οι ίδιοι επιθυμούν.

Για τους κακόφημους Σκορπιούς, υπάρχει η λάθος εντύπωση… ότι είναι βουτηγμένοι στο ψέμα και το μυστήριο. Όχι… απλά δεν μιλούν ποτέ για την ζωή τους. Είναι στο χέρι των άλλων, να ψάξουν για τα μυστικά τους.
Ακόμη πιο δύσκολοι είναι και οι Αιγόκεροι… που η γενικότερη αυστηρότητα τους, δεν αφήνει περιθώρια για ερωτήσεις και διευκρινήσεις.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11