Έκλειψη πανσέληνος – Καρδιά και μυαλό θα συγκρουστούν

zwdia-shmera

Έκλειψη πανσέληνος : Πώς οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας

Έκλειψη πανσέληνος : Οι εκλείψεις είναι καταλύτες αλλαγών, έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα βιώσετε τα αποτελέσματα, από πρώτο χέρι.

Τώρα, αν σκεφτόσασταν πως ο Ιούλιος ήταν χαοτικός, απλά περιμένετε μέχρι να δείτε πώς οι εκλείψεις στον Καρκίνο-Αιγόκερω θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας, τώρα και στο μέλλον.

Αυτό όμως, ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους που έχουν αναπτύξει μια σχέση με το ταίρι τους για λάθος λόγους, ή ίσως βασανίζονται με τη σκέψη να εγκαταλείψουν, ακόμα και αν ξέρουν, πως είναι η πιο σωστή κίνηση.

zodia-taro-45

Οι συνέπειες μιας έκλειψης, συνήθως διαρκεί περίπου έξι μήνες! Γι’ αυτό, μας αρέσει δε μας αρέσει, το δεύτερο εξάμηνο του 2019 δε θα είναι τίποτα λιγότερο, από μια περίοδος κάθαρσης. Είστε λοιπόν έτοιμοι για να εξαγνιστείτε?

Πριν κάνουμε βαθιά βουτιά μέσα μας , είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε το πραγματικό νόημα πίσω από το αρχέτυπο του Καρκίνου- Αιγόκερω. Κυβερνάται από τη μητέρα Σελήνη και τον πατέρα Χρόνο. Ο άξονας Καρκίνου-Αιγόκερω έχει να κάνει με την εξάρτηση και με τα πράγματα που μας κάνουν αυτάρκεις.

Αυτό μοιάζει με τη σχέση γονέα – παιδιού, δεδομένου ότι ο Αιγόκερως είναι συνήθως αυστηρός με όσα μεταφέρει, ενώ ο Καρκίνος εκφράζεται συναισθηματικά. Ο Καρκίνος γαλουχεί και ο Αιγόκερως κρατάει το οχυρό!

zwdia – love

Έκλειψη πανσέληνος : Πώς οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας

Αυτό, βέβαια, ακούγεται εντελώς αντιφατικό – λαμβάνοντας υπόψη ότι ζούμε σε μια εντελώς διαφορετική εποχή, όπου οι γυναίκες κρατάνε το οχυρό καθημερινά, αλλά αυτό είναι κάτι πολύ βαθύτερο. Ο Καρκίνος είναι ο εσωτερικός μας κόσμος και η συναισθηματική μας βάση. Ενώ ο Αιγόκερως είναι η δομή, που τα κρατά όλα μαζί.

Λένε πως τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν! Όμως θα πρέπει να έχετε μια σταθερή βάση που να σας γεμίζει συναισθηματικά. Τελικά, δεν έχει σημασία πόσο απαθείς είστε ή πόσο μισείτε τις αντιπαραθέσεις. Τα όρια πρέπει να τεθούν, ώστε να πληρούνται οι συναισθηματικές ανάγκες. Τελεία και παύλα!

chartomantia-098

Πώς οι εκλείψεις στο άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας?

Το έχω πει και θα το ξαναπώ: Όλα έχουν τα όριά τους. Ο Κρόνος, ο πλανήτης των περιορισμών και Κύριος του Κάρμα, κυβερνάει τον Αιγόκερω… και υπάρχει κάποιο νόημα, δεδομένου της αδίστακτης αποφασιστικότητας του γήινου αυτού ζωδίου.

Αλλά με το Βόρειο Δεσμό στον ευαίσθητο Καρκίνο και το Νότιο Δεσμό στον Αιγόκερω, οι συναισθηματικές σας ανάγκες, είναι τώρα προτεραιότητα, ενώ οι παρελθούσες δομές και τα κοινωνικά συστήματα, θα βρεθούν σε δεύτερη μοίρα. Τι σημαίνει αυτό ακριβώς για τις σχέσεις σας? Λοιπόν, είναι απλό. Αν οι άνθρωποι στη ζωή σας δεν σας γεμίζουν συναισθηματικά….ο χρόνος τους τελείωσε.

Διαβαστε αναλυτικα το Ωροσκόπιο σας για την περιοδο του Αναδρομου Ερμή

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Αυτό δεν περιορίζεται όμως μόνο στους ερωτικούς συντρόφους. Θα μπορούσε να επηρεάσει τη σχέση σας με τον καλύτερο φίλο, συνεργάτη, ή ίσως ακόμη κι ένα τοξικό μέλος της οικογένειάς σας, που δυστυχώς, ξεπέρασε τη διαχωριστική γραμμή. Η εποχή, που είχατε κοντά σας τους λάθος ανθρώπους, επειδή φοβόσασταν να τους αντιμετωπίσετε, τώρα τελείωσε. Αν και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι: η συνειδητοποίηση, λειτουργεί αμφίδρομα.

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του θανάτου, του σεξ, της αλλαγής, και της εξουσίας, είναι επίσης στον Αιγόκερω, για να μην αναφέρω πως είναι ο βασικός παίκτης σε αυτή την σειρά των εκλείψεων, στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. Θέματα που σχετίζονται με ιεραρχίες, πρότυπα εξουσίας, και ηγετικές φυσιογνωμίες, θα βρεθούν στη μέση μαζικών αναδιαρθρώσεων. Ο ισχυρός Πλούτωνας, ρίχνει φως σε όσους έχουν κάνει κατάχρηση εξουσίας. Ο χρόνος τους τελείωσε.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις εκλείψεις και δώστε προτεραιότητα στην ειλικρίνεια, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το σύντροφό σας.

Όλοι βρισκόμαστε στη μέση μιας συλλογικής αναγέννησης και επούλωσης τώρα.

Διαβαστε αναλυτικα το Ωροσκόπιο σας για την περιοδο του Αναδρομου Ερμή

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy