Μεγάλο Ωροσκόπιο Έκλειψη – Πανσέληνος 16/07 Β

erwtikes-provlepseis-triti-29-4

Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Αιγόκερω το 2019

έκλειψη Δίδυμοι

Ένα θέμα που αφορά μια επιχείρηση ή οικονομική συνεργασία θα μπορούσε να σας πονοκεφαλιάσει. Αυτή είναι η στιγμή για να καθίσετε και να προσπαθήσετε να επιλύσετε τις διαφορές σας ή να καταλήξετε σ’ ένα φιλικό διακανονισμό.

Οι οικονομικές σας σχέσεις με την τράπεζα, μια επιχείρηση ή τον ερωτικό σας σύντροφο, έρχονται στο προσκήνιο, απαιτώντας να σχεδιάσετε μια νέα πορεία. Ένα δώρο έρχεται με όρους. Ο κοινωνικός σας κύκλος, είναι γεμάτος πολλές εκπλήξεις.

zodia-taro-45

Προσπαθήστε να λύσετε τα διλήμματά σας. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια τώρα, κάποια ψυχολογικά συμπλέγματα που θα σας επισημάνουν τη σημασία της επιβολής δομών στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αυτή η πανσέληνος /σεληνιακή έκλειψη, δοκιμάζει την πίστη και τις κοινωνικές σας δεξιότητες, στο μάξιμουμ!

Προσοχή σε: Κοινά οικονομικά, συγχωνεύσεις, δάνεια, φόρους, επιχορηγήσεις, χορηγίες, ασφάλιση, προσωπικές σχέσεις, συναισθηματική και οικονομική αλληλεξάρτηση.

Θετικό δυναμικό: Το άνοιγμα των διαύλων επικοινωνίας σας, βοηθά στη σταθεροποίηση της σχέσης σας.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκοπιο Εκλειψη Πανσελήνου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Καρκίνος

Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει τις σχέσεις σας. Νιώθετε πως ικανοποιούνται οι ανάγκες σας? Τι πρέπει να αλλάξει? Είσαστε αυτοί που φροντίζετε για όλα? Δεσμευτείτε να επαναφέρετε την ισορροπία ανάμεσα στις συναισθηματικές σας ανάγκες και τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων. Είσαστε ελεύθεροι? Τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτό? Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σημαίνει μια «μάχη με το θάνατο»… ένα είδος ανταγωνισμού ή μια συμβατική συμφωνία.

Είσαστε σε σχέση? Κάτι πρέπει ν’ αλλάξει στη σχέση σας. Αν είστε παντρεμένοι, τότε έχετε χτυπήσει ένα σημαντικό σημείο καμπής… μια αλήθεια που θα φέρει διαρθρωτικές αλλαγές. Αναρωτιέστε αν είναι γραφτό εσείς οι δυο να είσαστε μαζί? Ελέγξτε την ερωτική σας συμβατότητα μεταξύ των ζωδίων σας. Η καριέρα σας, είναι γεμάτη εκπλήξεις. Παρακολουθήστε τον εαυτό σας να κατευθύνει τα γεγονότα και να αναλαμβάνει υπευθυνότητες.

Προσοχή σε: Γάμο, σχέσεις, επιχειρηματικές συνεργασίες, πράκτορες, άλλους ανθρώπους, ανοιχτούς εχθρούς, ανταγωνιστές.

Θετικό δυναμικό: Τα ταλέντα σας θα λάμψουν στον εργασιακό σας χώρο. Η ενέργεια που επενδύσατε στην αγορά εργασίας ή την υγεία, αποπληρώνονται.

μελλοντολόγος

Λέων

Ποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας? Αυτή η πανσέληνος ξυπνάει τις προσδοκίες σας για μια καλύτερη ζωή. Θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή, για να ψάξετε μια διαφορετική εργασία ή να ακολουθήσετε νέα κατεύθυνση στη σταδιοδρομία σας.

Οι πεποιθήσεις και η πίστη σας μπορεί να ταρακουνηθούν συθέμελα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να διερευνήσετε τι είναι κρυμμένο και να φτάσετε στην αλήθεια. Μην αμελήσετε την υγεία σας όμως. Είναι μια ιδανική στιγμή για να αλλάξετε τη διατροφή και την καθημερινή σας άσκηση, και να κάνετε κάποιες ιατρικές εξετάσεις. Αποτοξινωθείτε και αναγεννηθείτε! Ώρα να σχεδιάσετε ένα ρεαλιστικό πλάνο και να επιμείνετε σ’ αυτό!

Προσοχή σε: Εργασία, υγεία, λήψη βοήθειας, καθημερινότητα, χρονοδιαγράμματα, κατάρτιση, δεξιότητες, έργα, διατροφή και άσκηση, κατοικίδια ζώα, εκμετάλλευση.

Θετικό δυναμικό: Η προσωπική σας γοητεία και οι επιχειρήσεις, σας προσφέρουν διαρκή αγάπη και χαρά.

taro-6-9

Παρθένος

Αυτή η πανσέληνος ξυπνάει τις δημιουργικές φιλοδοξίες σας. Ήσασταν τόσο απασχολημένοι με την καθημερινότητα που δεν είχατε χρόνο να διασκεδάσετε? Αυτή η πανσέληνος /σεληνιακή έκλειψη, είναι κατάλληλη, για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο στη ζωή σας για την απόλαυση και την ευχαρίστησή σας. Βρείτε μια διέξοδο σε παλιούς και καλούς τρόπους διασκέδασης, στο υπνοδωμάτιο, σε μια προσωπική σας επιχείρηση ή μέσω δημιουργικών αναζητήσεων. Τι είναι αυτό που λαχταρά η καρδιά σας?

Αν σκέφτεστε σοβαρά πως θέλετε ένα μεγάλο έρωτα και θέλετε ν’ απολαύσετε περισσότερο τη ζωή σας, ν’ αναλάβετε ένα δημιουργικό έργο ή ν’ αποκτήσετε ένα μωρό…..ήρθε η ώρα να το θέσετε σαν πρώτη προτεραιότητά σας.

Προσοχή σε : Δημιουργικές διεξόδους, χόμπι, σεξ, έρωτα, ρίσκα, κερδοσκοπία, διασκέδαση και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, παιδιά, επιχειρήσεις.

Θετικό δυναμικό: Θα προσφέρετε εσωτερική ειρήνη και προστασία στο σπίτι και την οικογένειά σας. Ανατρέξτε στο παρελθόν.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκοπιο Εκλειψη Πανσελήνου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Αιγόκερω το 2019

Ζυγός

Το σπίτι ενός Άγγλου είναι το κάστρο του! ή τουλάχιστον έτσι λένε! και ήρθε η ώρα να βελτιώσετε τη δική σας ιδιοκτησία : να επισκευάσετε τη στέγη, να αλλάξετε τη διαρρύθμισή του σπιτιού σας, να το βάψετε , ή να κάνετε ό, τι χρειάζεται, για να νιώσετε σαν βασιλιάς ή βασίλισσα στην κατοικία σας. Είναι μια καλή ευκαιρία, για να κάνετε το περιβάλλον σας πιο άνετο και αποτελεσματικό. Κάντε τις απαραίτητες ανακαινίσεις ώστε όλα να λειτουργούν, άψογα.

Μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από το σπίτι. Οι οικογενειακές υποθέσεις μπορούν επίσης να απαιτήσουν την προσοχή σας, ή μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσετε τα όριά σας, με ένα γονέα. Οι γύρω σας, εξακολουθούν να είναι γεμάτοι εκπλήξεις. Επιδιώξτε για λύσεις, με τους γονείς, την καριέρα και τις υποχρεώσεις σας απέναντι στους άλλους. Μια οδυνηρή κατάσταση φτάνει επιτέλους στο τέλος.

Προσοχή σε: Σπίτι, οικογένεια, ακίνητη περιουσία, ιδιοκτησία και διαμονή, γονείς, πατρίδα, μοναξιά, ψυχισμό, παρελθόν, και τερματισμούς.

Θετικό δυναμικό: Οι συζητήσεις με τους φίλους και τους συμμάχους, σας βοηθάει να παραμείνετε συνδεδεμένοι και να καθορίσετε την επιρροή σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Σκορπιός

Έχετε μόλις περάσει κάποιες σημαντικές εξετάσεις? Ή μήπως λάβατε κάποια είδηση που σας σόκαρε? Μια σύμβαση ή μια σημαντική ανακοίνωση θ’ αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και αλληλεπιδράτε με τους άλλους. Η αλήθεια ξυπνά έντονα συναισθήματα και τα λόγια σας, χτυπάνε ένα ευαίσθητο νεύρο! Όλη η κρυμμένη ενέργεια, ο θυμός και ο πόνος που νιώθατε τους τελευταίους μήνες, μπορεί επιτέλους να εκφραστεί.

Συζητήσεις, συναντήσεις και κοντινές εκδρομές θα σας βοηθήσουν να διοχετεύσετε την ενέργειά σας εποικοδομητικά, να συνδεθείτε με τους άλλους και να εδραιώσετε περισσότερο την παρουσία σας. Είναι κάτι που θα μπορούσατε να μάθετε ώστε να βελτιώσετε την επιχείρησή σας?

Ένα σύντομο μάθημα μπορεί να αποδειχθεί άκρως διδακτικό, δείχνοντάς σας πώς να βελτιώσετε τις κινήσεις και τις επικοινωνίες σας. Ένα μικρό διάλειμμα μπορεί να κάνει το ίδιο για την προσωπική σας ζωή, την προσέγγισή σας με ενδιαφέροντες ανθρώπους και ιδέες. Ώρα να χρησιμοποιήσετε το δίκτυό σας, έξυπνα.

Προσοχή σε: Σύντομα ταξίδια, γειτονιά, αδέλφια, συναντήσεις, επικοινωνίες και μεταφορές, δικτύωση, ιδέες, πώληση, γραφή, το άμεσο περιβάλλον σας.

Θετικό δυναμικό: Τα επιτεύγματα και η φήμη σας, θα ενισχύσει την αυτοεκτίμηση και τα οικονομικά σας.

zodia-0988

Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Αιγόκερω το 2019

Τοξότης

Τα χρήματα είναι σοβαρή υπόθεση αυτή τη στιγμή … Είναι «ή τας ή επί τας», άσπρο ή μαύρο, όλα ή τίποτα! Βιώσατε μια κρίση για την επιβίωσή σας? Τα χρήματα είναι λίγα, άρα κάτι πρέπει να αλλάξει. Είστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης οικονομικής συμφωνίας? Αν έχετε μια ιδέα για το πώς θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα ή αν θέλετε να επεκτείνετε μια επιχείρηση, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα αποτελεσματικό σχέδιο.

Είναι μια καλή στιγμή για να δημιουργήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο και να το παρουσιάσετε στους πιθανούς επενδυτές. Η ερωτική σας ζωή, μπορεί να κρύβει εκπλήξεις – ομοίως, αν έχετε τη δική σας επιχείρηση ή ασκείτε ένα δημιουργικό έργο. Γι’ αυτό….ας είστε σε ετοιμότητα.

Προσοχή σε : Ιδιοκτησία, οικονομικά, εισόδημα, δαπάνες, πόρους και τα περιουσιακά στοιχεία. Επίσης στις προσωπικές σας αξίες, τις κατοχές και το σώμα σας.

Θετικό δυναμικό: Η σκληρή δουλειά και οι προσπάθειές σας, ν’ αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας, έχουν τύχει ευνοϊκής αποδοχής από τους προϊσταμένους σας.

zwdia – love

Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Αιγόκερω το 2019

Αιγόκερως

Είσαστε στο προσκήνιο! Μεταμορφωθήκατε νικηφόρα, σ’ έναν άξιο επιζώντα! Και, αν τύχει να χάσετε την επιείκεια, όλα τα μάτια είναι πάνω σας έτσι κι αλλιώς – αυτή τη φορά για λιγότερο ευχάριστους λόγους … Έχετε προσχωρήσει στην σκοτεινή πλευρά? Μήπως όλα τα μυστικά σας έρχονται στο φως? Πλησιάζει η στιγμή, για τη λήψη κάποιων αποφάσεων. Αυτή είναι μια περίοδος για τεράστια προσωπική ενδυνάμωση, αναζωογόνηση και αλλαγές! Είναι μια περίοδος, κατάλληλη για την αναδιάρθρωση της εμφάνισή σας, με τον τρόπο που θέλετε να σας βλέπουνε οι άλλοι. Μια φυσική, συναισθηματική και ψυχική αλλαγή, θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ σας.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβείτε σε απολογισμό όλων όσων κάνατε με τη ζωή σας. Είναι πραγματικά αυτό που θέλετε? Μήπως πρέπει να κάνετε κάτι διαφορετικό? Ξεκαθαρίστε μέσα σας, πως πρέπει να κάνετε μικρά βήματα καθημερινά προς την επίτευξη των μεγαλύτερων στόχων σας, ώστε να μπορείτε να δείτε την πρόοδό σας. Το σπίτι και τα οικογενειακά θέματα είναι ασταθή, αλλά κάποιοι θα σας βοηθήσουν να διευκρινίσετε τι ακριβώς θέλετε. Δείτε αν οι πράξεις σας είναι σύμφωνες με το πεπρωμένο σας και τη ζωή σας και κάντε τώρα μια ειδική συμφωνία με τον εαυτό σας!

Προσοχή σε: Εμφάνιση, σώμα, προσωπικές επιθυμίες, στόχους, προσωπικές επιθυμίες, και προοπτικές για τη ζωή.

Θετική Δυναμικό: Τα έργα μεγάλης κλίμακας και οι κρυφές ατζέντες θα έχουν τώρα μια οικονομική ώθηση.

κρυσταλλομαντεία

Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Αιγόκερω το 2019

Υδροχόος

Το σύμπαν είναι αχανές, από όσο μπορείτε τουλάχιστον να φανταστείτε. Αυτή η πανσέληνος/ σεληνιακή έκλειψη σας κάνει να αποκτήσετε πλήρη επίγνωση του γεγονότος αυτού! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν. Κάτι πεθαίνει μπροστά στα μάτια σας…ακόμα και κάπου βαθιά μέσα σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει λίγες στιγμές απομόνωσης, ώστε να μπορέσετε να ηρεμήσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε, να κάνετε γιόγκα ή απλά να ονειρευτείτε. Οι συζητήσεις, τα ταξίδια και οι συναντήσεις μπορεί να επιφυλάσσουν, εκπλήξεις. Κοιτάξτε τη δουλειά σας, την καθημερινότητα και τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθηθείτε σε πρακτικό επίπεδο, για άμεσες λύσεις. Τι κρύβετε βαθιά μέσα στην ψυχή σας?

Προσοχή σε: Μεγάλα ιδρύματα, πολιτική, δραστηριότητες πίσω από τις σκηνές, κρυφούς εχθρούς, φιλανθρωπία, απομόνωση, φήμη.

Θετικό δυναμικό: Μια συνεργασία, σας βοηθάει να σταθεροποιήσετε τη θέση σας στην κοινότητα.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκοπιο Εκλειψη Πανσελήνου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Αιγόκερω το 2019

Ιχθύες

Μια σημαντική φιλοδοξία θα μπορούσε να κορυφωθεί… και να αλλάξετε τη ζωή σας! Και αν το όνειρο έχει πεθάνει, δεν είναι καιρός να εξεταστεί η ιδεολογία σας? Το σύμπαν, σας έχει θέσει σε ιδανική θέση για να καρπωθείτε την υπέροχη γενναιοδωρία των προηγούμενων προσπαθειών σας και να κάνετε ένα βήμα πιο κοντά στο υψηλότερο σκαλί των ονείρων και των φιλοδοξιών σας. Έχετε κάποιους φίλους σε υψηλές θέσεις? Τώρα είναι η ώρα να κάνετε καλή χρήση των συμμάχων σας και να συνεργαστείτε ομαδικά, για να πετύχετε, ό,τι καλύτερο έχει να σας προσφέρει η ζωή.

Θα μπορούσε να είναι μια στιγμή, αλλαγής παιχνιδιού στις φιλικές σας σχέσεις, όπως και της δικής σας θέσης στην κοινότητα. Μπορεί επίσης να σας προσφέρει ανταμοιβές, μια αίσθηση ολοκλήρωσης και μια αναγκαία αλληλεγγύη. Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξετε, είναι τα οικονομικά σας. Κοιτάξτε την καρδιά σας, τα παιδιά σας, τον εραστή σας…. και τη δική σας δημιουργικότητα, για απαντήσεις.

Προσοχή σε: Φίλους, συμμάχους, κοινωνικό κύκλο, συλλόγους, ομάδες και συνδρομές, κοσμικές φιλοδοξίες, όνειρα, αποδοχή, οφέλη, κοινότητά, ομαδική εργασία.

Θετικό δυναμικό: Η καριέρα σας ή την κοινωνική σας θέση να είναι καθησυχαστικές και η σκληρή δουλειά σας, αποπληρώνεται!

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκοπιο Εκλειψη Πανσελήνου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot