Μεγάλο Ωροσκόπιο Έκλειψη – Πανσέληνος 16/07 Α

egwismos-simainei-eleytheria

Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Αιγόκερω το 2019

έκλειψη : Έχουμε μια ισχυρή Μερική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο, στον Αιγόκερω στις 16 Ιουλίου, του 2019. Σας καλεί να ανακτήσετε τη δύναμη σας και να κάνετε κάτι για όλα όσα επιθυμείτε στη ζωή σας.

Μπορεί να είναι μια ερωτική σχέση, η δημιουργία οικογένειας, καλύτερες συνθήκες εργασίας, χρήματα, φήμη, υγεία ή όλα τα παραπάνω.

Έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε τη ζωή που θέλετε….και ήρθε η ώρα να αναλάβετε τα ηνία. Πού πιστεύετε πως θα βρίσκεστε σε πέντε χρόνια? Είναι στο χέρι σας για να ξεκινήσετε, εδώ και τώρα!

zodia-taro-45

Μπορείτε να καταφέρετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Ήρθε η στιγμή, που θα θέσετε υψηλούς στόχους, θ’ αναρριχηθείτε στην κορυφή και θα παρατηρήσετε τον κόσμο από ψηλά. Ήρθε η ώρα να αναλογιστείτε πόσο τυχεροί είσαστε καθώς επίσης και όσα καταφέρατε! Και αν εξακολουθούν να υπάρχουν στόχοι που δεν έχουν ολοκληρωθεί, ήρθε η ώρα να το παραδεχτείτε και να προσπαθήσετε να τους κατακτήσετε.

Τι σημαίνει η μερική έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω το 2019?

Μπορείτε να ξεκινήσετε ρίχνοντας μια ρεαλιστική ματιά στα χαρίσματά σας, στα όνειρα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Η πανσέληνος και η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, είναι ένας έλεγχος της πραγματικότητας, που απεικονίζει με σαφήνεια τις επιτυχίες και τις αποτυχίες σας.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκοπιο Εκλειψη Πανσελήνου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Αιγόκερω το 2019

Έχετε πετύχει όλα όσα θέσατε σαν στόχο στις αρχές του 2019? Αν ναι, μπορείτε να απολαύσετε μεγάλη ικανοποίηση. Αν όχι, μπορεί να θελήσετε να εξετάσετε το γιατί. Μήπως πρέπει να αλλάξετε στρατηγική? Μήπως ήταν πολύ ανώριμη η στάση σας? Ή μήπως οι στόχοι σας δεν είναι πλέον οι ίδιοι? Εναλλακτικά, μήπως πρέπει να δώσετε περισσότερη ενέργεια και πόρους σ’ αυτούς?

Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος, μπορεί να φέρει τη διαπίστωση, ότι αν θέλετε να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε, θα πρέπει να καταβάλλετε πραγματική προσπάθεια. Όπως λένε, το μόνο μέρος όπου η επιτυχία είναι πριν από την εργασία, είναι στο λεξικό.

Μπορεί να έχετε άφθονες προθέσεις και μεγάλη όρεξη, αλλά αν είστε πρόθυμοι να πετύχετε, επιβάλλεται δομή στη δημιουργικότητά σας, πειθαρχία στα συναισθήματά σας και έλεγχος των ανασφαλειών σας. Έτσι θα δημιουργήσετε ένα ρεαλιστικό σχέδιο, θα οργανωθείτε και θα κάνετε τα πράγματα να συμβούν!

κρυσταλλομαντεία

Toπ Συμβουλές για την πανσέληνο και τη σεληνιακή έκλειψη του 2019 :

Να είσαστε ειλικρινής σχετικά με τα οικονομικά σας. Αλλάξτε ή ενημερώστε τους κωδικούς πρόσβασης, αν κάνετε internet- banking.

Εστιάστε σε ένα πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για σας και ζητήστε από το σύμπαν, να σας το παραδώσει.

Αποφασίστε να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας: στην υγεία, την εργασία, τις σχέσεις σας.

Παρατηρήστε πού χάνετε χρόνο και επινοείστε τρόπους για να εργάζεστε εξυπνότερα και όχι σκληρότερα.

Δημιουργήστε σαφή όρια και μην αφήνετε κανέναν να τα υπερβεί.

Σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε τις δαπάνες σας και να κάνετε καλύτερη χρήση των πόρων σας.

Ξεσκαρτάρετε – πετάξτε, ανακυκλώστε ό, τι δεν χρειάζεται πλέον και κάντε χώρο για κάτι νέο και καλύτερο.

chartomantia-098

Σεληνιακή Εκλειψη και Πανσέληνος στον Αιγόκερω το 2019

Ξεκινήστε ή διαπραγματευτείτε, μια επιχειρηματική συμφωνία.

Αναρωτηθείτε: Είμαι είναι υπεύθυνος για τα οικονομικά μου? Τι μπορώ να κάνω για να βελτιωθεί η σημερινή κατάσταση μου?

Έχω ήδη το επιχείρημα για τους περιορισμούς μου?

Τι είμαι αποφεύγοντας μια επένδυση που στραγγίζει την ενέργειά μου?

Τι θέλω να επιτευχθεί και να ολοκληρωθεί το υπόλοιπο της χρονιάς?

Είμαι τεμπέλης σε κάθε τομέα της ζωής μου? Αν ναι, ποιο είναι το σχέδιο δράσης μου για να μπορέσω ν’ αλλάξω? Πάνω απ’ όλα, μην φοβάστε να δοκιμάσετε.

Είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε αν μπορείτε να είσαστε αυτάρκεις. Πώς μπορείτε να προετοιμαστείτε για το απροσδόκητο? Έχετε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, σε περίπτωση που κοπεί για λίγες μέρες η ηλεκτρική ενέργεια? Έχετε αποθηκεύσει τροφή και νερό? Ο Αιγόκερως θέλει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένος, για όλα τα ενδεχόμενα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή, για να λάβετε κάποια προληπτικά μέτρα επιβίωσης.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκοπιο Εκλειψη Πανσελήνου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ο Αιγόκερως θέλει να σοβαρευτείτε και να αποδεχθείτε την πραγματικότητα. Θα μπορούσε να είναι η συνειδητοποίηση, πως μια σχέση έχει πραγματικά τελειώσει και ήρθε η ώρα να προχωρήσετε.

Πώς θα σας επηρεάσει η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω?

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς η Πανσέληνος και η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω επηρεάζει το ζώδιό σας.

Κριός

Ποιες είναι οι υψηλότερες φιλοδοξίες σας? Υπάρχει διαφθορά στα υψηλά κλιμάκια? Ή ίσως μια αλλαγή ηγεσίας? Ώρα να επικεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους, να ενισχύσετε την κοινωνική σας θέση και να βελτιώσετε σοβαρά, την εικόνα σας. Δεν πρόκειται για την καθημερινότητά σας. Πρόκειται για τη φήμη και τις τιμητικές διακρίσεις σας, για να κερδίσετε το σεβασμό που χρειάζεστε ή ακόμη και να γίνετε αρχηγός στον τομέα σας. Ώρα να καταλήξετε σε ένα σταθερό επιχειρηματικό σχέδιο για την επιτυχία! Αυτή η πανσέληνος /σεληνιακή έκλειψη, θα μπορούσε να οδηγήσει τη ζωή σας, σε μια γενναία νέα κατεύθυνση. Μια ριζική αλλαγή σταδιοδρομίας θα μπορούσε να ολοκληρωθεί, με μια σημαντική αλλαγή στον ρόλο και τις ευθύνες σας.

Προσοχή σε: Καριέρα, φήμη, δημόσια εικόνα, αρμοδιότητες, μητρότητα, κατεύθυνση ζωής, αφεντικά, αρχές, ηγέτες.

Θετικό δυναμικό: Μπορείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσα από ένα νέο ειδύλλιο, τα παιδιά ή ένα δημιουργικό έργο.

zwdia-3-zodia

Ταύρος

Έχετε κάποιες ακαδημαϊκές φιλοδοξίες? Θέλετε να μεταδώσετε τις ιδέες σας σε ένα μεγαλύτερο κοινό? Θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στο εξωτερικό? Αυτή η πανσέληνος/ σεληνιακή έκλειψη, σας φέρνει μια ευκαιρία, για να διευρύνετε την επιρροή σας με επιτυχία. Είναι η ευκαιρία σας για να αυξήσετε τα προσόντα σας και την πνευματικότητά σας. Προσπαθήστε να φτάσετε τ’ αστέρια!

Προσοχή σε : Ταξίδια, ακαδημαϊκή κοινότητα, εκδόσεις, VIP και μέντορες, εκπαίδευση, ιδέες και φιλοσοφία, θρησκεία, νομική , μεταναστευτικά θέματα, μελλοντικές προοπτικές.

Θετικό δυναμικό: Το σπίτι και η οικογένειά σας, θα σας δώσει μια οικονομική ώθηση καθώς και μια συναισθηματική υποστήριξη.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκοπιο Εκλειψη Πανσελήνου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις