Ανάδρομες Πορείες Κρόνου Πλούτωνα, Επιρροή Ανά Ζώδιο β

test-odigwntas-agnwsta-meri

Ανάδρομες Πορείες Κρόνου και Πλούτωνα, Επιρροή Ανά Ζώδιο

Λέων

Οι ανάδρομες πορείες Κρόνου και Πλούτωνα θα διανύσουν τον 6ο Οίκο σας της εργασίας και της υγείας. Αυτές θα σας αναγκάσουν να αντιμετωπίσετε τις πιο βλαβερές, ανεύθυνες και εγωιστικές σας συνήθειες. Πώς μπορείτε να είστε πιο ευγενείς με το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή σας; Πώς μπορείτε να είστε πιο συνεπείς και γενναιόδωροι επαγγελματίες; Βρείτε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, αυτή την περίοδο που ενδείκνυται για την άσκησή σας και την μορφωτική σας ανέλιξη!

Παρθένος

zodia-taro-45

Οι ανάδρομες πορείες Κρόνου και Πλούτωνα θα διανύσουν τον 5ο Οίκο σας της χαράς και της απόλαυσης: Τώρα καλείστε να ανακτήσετε τη σχέση με το παιδί που υπάρχει μέσα σας! Τι είναι αυτό που σας κάνει πιο ζωντανούς, πιο ευτυχισμένους; Είναι καιρός να ανανεώσετε την οπτική σας, ώστε να προσθέσετε περισσότερη δημιουργικότητα στη ζωή σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να επιστρέψετε στα όποια καλλιτεχνικά σας εγχειρήματα!

Ζυγός

Οι ανάδρομες πορείες Κρόνου και Πλούτωνα θα διανύσουν τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι η στιγμή που θα χειριστείτε θέματα που κεντρίζουν τις ρίζες σας, να αποκτήσετε τη ζωή που σας αξίζει στο σπιτικό σας. Πρέπει να κατανοήσετε ποια δώρα και ποια τραύματα αποκτήσατε από την οικογένειά σας… Και να οικοδομήσετε πάνω σε αυτή την κατανόηση!

Διαβαστε στις Ανάδρομες Πορείες Κρόνου  Πλούτωνα τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ανάδρομες Πορείες Κρόνου και Πλούτωνα, Επιρροή Ανά Ζώδιο

Σκορπιός

Οι ανάδρομες πορείες Κρόνου και Πλούτωνα θα διανύσουν τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας. Τώρα καλείστε να απελευθερωθείτε από όλες τις κακές σας συνήθειες, όσο αφορά τον τρόπο που μιλάτε και ακούτε τους άλλους. Είναι καιρός να δοκιμάσετε την αξιοπρέπεια, την ακεραιότητα και την ειλικρίνεια στην καθημερινότητά σας. Η περίοδος είναι ιδανική για να αναθεωρήσετε και τον τρόπο που «επεξεργάζεστε» τις πληροφορίες που λαμβάνετε!

Τοξότης

Οι ανάδρομες πορείες Κρόνου και Πλούτωνα θα διανύσουν τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών και των περιουσιακών σας στοιχείων. Τώρα θα σκεφτείτε ξανά τη σχέση σας με τα χρήματα και τις υλικές αξίες. Τι σας χρειάζεται πραγματικά, για να έχετε μια καλή ζωή; Πώς μπορείτε να είστε πιο συνετοί στις δαπάνες σας; Μήπως δίνετε υπερβολική – ή ελάχιστη – αξία στο δικό σας επίπεδο ευμάρειας;

zwdia-taro-astra

Αιγόκερως

Οι ανάδρομες πορείες Κρόνου και Πλούτωνα θα διανύσουν τον 1ο Οίκο σας του «εγώ». Τώρα καλείστε να χειριστείτε θέματα που αφορούν την ταυτότητά σας, τον σκοπό και την αγάπη για τον εαυτό σας. Είναι πιθανό να νιώσετε διαφορετικοί άνθρωποι: Άνθρωποι που θέλουν να αγγίξουν τον κόσμο με άλλο τρόπο απ’ αυτόν που δρούσατε ως τώρα. Μην φοβηθείτε να απαλλαγείτε από τον παλιό σας εαυτό, με αντάλλαγμα έναν καινούργιο!

Υδροχόος

Οι ανάδρομες πορείες Κρόνου και Πλούτωνα θα διανύσουν τον 12ο Οίκο σας της πνευματικότητας. Η διαίσθησή σας θα σας υποδείξει πράγματα που πρέπει να αλλάξουν, πράγματα που αντιμετωπίζατε με άρνηση. Είναι βέβαιο ότι θα σας αποκαλυφθούν μυστικά. Θα αποκτήσετε περισσότερη συναίσθηση για τα ζητούμενα, τις ανάγκες σας και τους πνευματικούς σας στόχους!

zodia-astra-tarot

Ιχθύες

Οι ανάδρομες πορείες Κρόνου και Πλούτωνα θα διανύσουν τον 11ο Οίκο σας της φιλίας. Ίσως να απομακρυνθείτε τώρα από κάποιες παρέες, ίσως να αρχίσετε να ασχολείστε με καινούργιες ομάδες. Θα αρχίσετε να μαθαίνετε τι θέλετε και χρειάζεστε από τον κοινωνικό σας κύκλο. Βγάλτε από τη ζωή σας ανθρώπους που δεν σας εμπνέουν ή δεν σας φροντίζουν!

Διαβαστε στις Ανάδρομες Πορείες Κρόνου  Πλούτωνα τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098