Ανάδρομες Πορείες Κρόνου Πλούτωνα, Επιρροή Ανά Ζώδιο α

tetragwno-ilios-poseidwnas-28-5

Ανάδρομες Πορείες Κρόνου και Πλούτωνα, Επιρροή Ανά Ζώδιο

Στην αστρολογία, λίγοι πλανήτες προκαλούν τόσα αισθήματα φόβου όσο ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Και όχι αδίκως!

Είναι αυτοί που θα σας πιέσουν όταν δεν θέλετε να πιεστείτε… Και θα σας αναγκάσουν να βυθιστείτε στις σκιές, όταν θα θέλετε να το αποφύγετε!

Ο Κρόνος – ο μυθολογικός πατέρας των Ολύμπιων θεών – είναι ο πλανήτης της πειθαρχίας, του πεπρωμένου (κάρμα), της ωριμότητας και της δέσμευσης. Ο Πλούτωνας – ο μυθολογικός άρχων του Κάτω Κόσμου – είναι ο πλανήτης του σκότους, της κάθαρσης και της μεταμόρφωσης. Ενίοτε, η επίδρασή τους είναι αβάσταχτα βαριά. Ωστόσο, αυτά είναι τα πλανητικά σώματα που σας ενθαρρύνουν να ωριμάσετε!

zodia-taro-45

Άραγε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο, η ανάδρομη πορεία του Κρόνου και του Πλούτωνα; Αυτό θα σας υποδείξει αν έχει φτάσει πλέον η στιγμή να αποβάλλετε το «δέρμα» σας και να προχωρήσετε παρακάτω. Ας είμαστε ειλικρινείς, υπάρχει κανείς που δεν θέλει να ωριμάσει και να εξελιχθεί;

Διαβαστε στις Ανάδρομες Πορείες Κρόνου  Πλούτωνα τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ανάδρομες Πορείες Κρόνου και Πλούτωνα, Επιρροή Ανά Ζώδιο

Η πρόοδος σε μια βελτιωμένη και πιο δυνατή προσωπικότητα, φαντάζει σε όλους μια όμορφη και κομψή διαδικασία. Σκέφτεστε την εικόνα μιας πεταλούδας που δραπετεύει πλέον από το κουκούλι της και ανοίγει τα φτερά της για πρώτη φορά, πριν αρχίσει να πετάει.

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι πριν φτάσει αυτή η μαγική στιγμή, η πεταλούδα ήταν μια ταλαίπωρη κάμπια που πάλευε να μην καταλήξει γεύμα για τα αρπακτικά. Διένυσε με σθένος μια μακρά περίοδο ως προνύμφη, χωρίς καμία υπόσχεση ότι θα καταφέρει να δει το φως του ήλιου!

Όπως η δική σας μεταμόρφωση έτσι και της πεταλούδας, διέπεται από ευθύνη, θυσία και πίστη. Απαιτεί να ρισκάρετε τα πάντα, γιατί ποτέ η ζωή δεν παραμένει ίδια. Είναι ένας κύκλος – και ενίοτε η επόμενη φάση του είναι εξίσου τρομακτική όσο και συναρπαστική!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ανάδρομες Πορείες Κρόνου και Πλούτωνα, Επιρροή Ανά Ζώδιο

Ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομος από τις 24 Απριλίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Ο ανάδρομος κύκλος του Κρόνου εκτείνεται από τις 29 Απριλίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Και οι δύο πλανήτες κινούνται επί του παρόντος μέσα στον Αιγόκερω: Ένα θεμελιώδες ζώδιο της Γης που αφορά την αποφασιστικότητα, την εξουσία, τους κανόνες και την επαγγελματική επιτυχία.

Με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να κινούνται ανάδρομοι κατά την ίδια περίοδο, θα δεχθείτε πιέσεις για να κάνετε αναρρυθμίσεις, επανεκκινήσεις… Να συνειδητοποιήσετε την κάθε πτυχή της ζωής σας. Γι’ αυτό φροντίστε να προετοιμαστείτε για μια ολική μεταμόρφωση!

Διαβαστε στις Ανάδρομες Πορείες Κρόνου  Πλούτωνα τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Αναδρομες Πορείες Κρόνου και Πλούτωνα, Επιρροή Ανά Ζώδιο

Κριός

Οι ανάδρομες πορείες Κρόνου και Πλούτωνα θα διανύσουν τον 10ο Οίκο σας της καριέρας και της φήμης. Γι’ αυτό είναι καιρός να σκεφτείτε ποιο είναι το στίγμα που θέλετε να αφήσετε σε αυτούς τους τομείς. Σας κάνει ευτυχισμένους το επάγγελμά σας, θεωρείτε ότι βρίσκεστε στην ορθότερη πορεία για εσάς; Δείτε πιο σοβαρά τα όνειρά σας κα βγάλτε από τη ζωή σας όσα παρεμποδίζουν τον δρόμο σας για την επιτυχία!

Ταύρος

Οι ανάδρομες πορείες Κρόνου και Πλούτωνα θα διανύσουν τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας και της φιλοσοφίας. Θα νιώσετε την ώθηση να κάνετε περισσότερες πολιτισμικές συνδιαλλαγές, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας σε καινούργιες προοπτικές, να επισκεφθείτε αχαρτογράφητα για εσάς νερά. Αν δεν έχετε απομακρυνθεί ποτέ από τη βάση σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Επίσης, η περίοδος ενδείκνυται για να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο!

taro-6-9

Δίδυμοι

Οι ανάδρομες πορείες Κρόνου και Πλούτωνα θα διανύσουν τον 8ο Οίκο σας του θανάτου και της αναγέννησης. Θεωρήστε ότι έχετε προειδοποιηθεί! Θα μπείτε στη διαδικασία αντιμετώπισης του εσώτερου σκότους σας, για να εξαγνίσετε πνευματικές και συναισθηματικές προσκολλήσεις που δεν έχουν καμία θέση στο μέλλον σας. Τώρα καλείστε να συνειδητοποιήσετε τις αδυναμίες και τα ψεγάδια σας, προκειμένου να σχεδιάσετε τον τρόπο που θα προχωρήσετε παρακάτω!

Καρκίνος

Οι ανάδρομες πορείες Κρόνου και Πλούτωνα θα διανύσουν τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Αυτό που θα συνειδητοποιήσετε είναι ότι χρειάζεστε να απελευθερωθείτε από μια σχέση, σε ένα πιο βαθύ και πνευματικό επίπεδο. Είναι η στιγμή που να κατασταλάξετε ότι δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από τον άνθρωπο που σας αξίζει. Από πλευράς σας θα ανταποδώσετε με έναν πιστό και τρυφερό σύντροφο, γεμάτο σεβασμό!

Διαβαστε στις Ανάδρομες Πορείες Κρόνου  Πλούτωνα τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065