Αστρολογία 20/04 Αδράξτε την Ευκαιρία

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Αστρολογία 20 Απριλίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Χείρωνα (03:28 στον Κριό)

Οι λέξεις μπορούν να πληγώσουν αλλά μπορούν και να θεραπεύσουν. Αυτή η διέλευση μπορεί να σας αποκαλύψει νέους τρόπους με τους οποίους πρέπει να θεραπευτείτε.

Ίσως και τους τρόπους με τους οποίους πληγώνετε τον εαυτό σας ή τους άλλους, ειδικά μέσα από σκέψεις, λόγια και συμπεριφορές. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάνετε κακό στον εαυτό σας μέσα από αρνητικές σκέψεις ή σκληρή κριτική.

Ή μπορεί να περιμένετε την άκαμπτη τελειότητα και να ξεχνάτε ότι είστε πολυδιάστατα όντα που είναι, εκ φύσεως, απρόβλεπτα και κάνουν λάθη. Η εστίασή σας ή η στάση σας μπορεί να σκληρύνει ή μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρές συμπεριφορές που θα σας πληγώσουν, αλλά χωρίς να το έχουν σκοπό.

zodia-taro-45

Τα λόγια και οι λέξεις μπορούν να γίνουν ισχυρά εργαλεία. Εκφράζοντας διαφορετικά το μήνυμα ή την κατάσταση, μπορείτε να μετατρέψετε τον πόνο σε επούλωση και την άγνοια σε σοφία.

Διαβαστε στις Ανάδρομες Πορείες Κρόνου  Πλούτωνα τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογια 20 Απριλίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Χείρωνα (03:28 στον Κριό)

Για παράδειγμα, μπορεί να σας βοηθήσει να μην σκέφτεστε τις πολλαπλές επιλογές μιας κατάστασης και να αποδεχτείτε τα παράδοξα και τις αντιφάσεις που υπάρχουν.

Αυτά εξάλλου μπορεί να μην χρειάζονται να λυθούν πλήρως για να βρεθεί μια βιώσιμη ισορροπία ανάμεσα τους. Υιοθετώντας μια φιλοσοφική διάθεση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι φεύγει μέρος της πίεσης να ταιριάξετε τα πάντα τέλεια. Αυτό θα αφήσει τον χώρο σε όλους να είναι άνθρωποι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Αστρολογία 20 Απριλίου – Ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο (έως τις 21 Μαΐου)

Ευτυχής ηλιακή επιστροφή σε όλους τους Ταύρους! Είναι μια περίοδος που όλοι μας ερχόμαστε σε επαφή με το μέρος του εαυτού μας που θέλει τα πράγματα απτά, πρακτικά, πλούσια και απολαυστικά!

Ο Ταύρος συνδέεται επίσης με τα χρήματα, τα οικονομικά, τα υπάρχοντα και τους πόρους όλων των ειδών, έτσι αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να προβείτε σε απολογισμό του τι έχετε στη ζωή σας –κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην εξέταση των αξιών σας.

Ποιοι άνθρωποι, πράγματα ή αρχές αξίζουν τον χρόνο, την προσπάθεια, την ενέργεια ή τα χρήματά σας; Σας δίνεται επίσης η ευκαιρία να διερευνήσετε το κατά πόσο στηρίζετε την αίσθηση του εαυτού σας στα υπάρχοντά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογία 20 Απριλίου – Ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο (έως τις 21 Μαΐου)

Νιώθετε λες και δεν είστε ο εαυτός σας όταν δεν περιβάλλεστε από πλούτο; Ποιες μορφές αφθονίας και ευλογίας έχετε στη ζωή σας, και είστε συνειδητά ευγνώμονες γι’ αυτές ή τις θεωρείται δεδομένες;

Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια του Ταύρου για να προσεγγίσετε τους στόχους σας με μεθοδικό τρόπο, για να εκτιμήσετε τις ευλογίες στη ζωή σας και για να κατανοήσετε τη ζωή στο πιο ουσιαστικό, βασικό της επίπεδο.

Αυτό μπορεί να ακούγεται τόσο συναρπαστικό όσο το να κοιτάτε το γρασίδι να μεγαλώνει. Ο τρόπος του Ταύρου, όμως, είναι να επιβραδύνει τόσο τα πράγματα, ώστε να μπορούμε να ζούμε και να απολαμβάνουμε τα απλά πράγματα στο εδώ και το τώρα. Απολαύστε το!

Διαβαστε στις Ανάδρομες Πορείες Κρόνου  Πλούτωνα τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία 20 Απριλίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό (έως τις 15 Μαΐου)

Το στυλ διαχείρισης των σχέσεων σας, των οικονομικών, των πόρων και των αξιών σας τώρα παίρνει μια στάση αυτοπεποίθησης, αμεσότητας και την επιδίωξη της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.

Οι παρορμητικές αγορές μπορεί να είναι μεγαλύτερος πειρασμός από ότι συνήθως, οπότε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ό,τι κι αν είναι αυτό που θέλετε! Ο τρόπος αλληλεπίδρασής σας μπορεί να γίνει κάπως πιο άμεσος, ανοικτός ή ερωτικός κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Μπορεί να έχετε ευκαιρίες να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα γρήγορα και άνετα… και να τα ξοδέψετε, επίσης! Μπορεί, επίσης, να είστε πιο ανοικτοί στο να δοκιμάσετε νέα πράγματα στους τομείς των οικονομικών, των σχέσεων, των αλληλεπιδράσεων και των αξιών σας.

zwdia-fotia

 

Οι νέες ιδέες μπορεί να σας μεταφέρουν σε ανεξερεύνητο έδαφος. Αυτό το έδαφος μπορεί να είναι φιλόξενο ή όχι, ανάλογα με το πόσο άνετα νιώθετε με την αλλαγή.

Αλλά αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να βγείτε από ένα τέλμα στις επηρεασμένες περιοχές. Αυτή μπορεί να είναι επίσης μια καλή περίοδος για να γιορτάσετε και να εκτιμήσετε τον εαυτό σας γι’ αυτό ακριβώς που είστε, ένα μοναδικό άτομο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

chartomantia-098