Αστρολογία 31/10-02/12 Ερωτες από το παρελθόν

paixnidi-rantevoy

Αστρολογία η Αφροδίτη εισέρχεται εκ νέου στο Ζυγό – τα πράγματα γίνονται πιο όμορφα

Η Αφροδίτη θα παραμείνει ανάδρομη μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, όπου και γυρίζει σε ορθή πορεία, στις 25 μοίρες του Ζυγού.

Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον Σκορπιό από τις 5 Οκτωβρίου και ξαναγυρίζει στο Ζυγό, στις 31 Οκτωβρίου.

Η Αφροδίτη, δεν είναι άνετη στο Σκορπιό , πράγμα που σημαίνει ότι είναι αδύναμη. Υπάρχουν πλανήτες σε αδυναμία, που συμπεριφέρονται άσχημα, ή μας αναγκάζουν να ενεργήσουμε με τρόπους που θα πράτταμε διαφορετικά, σε άλλη χρονική στιγμή. Μπορούν όμως να εξυπηρετήσουν έναν σκοπό. Η Αφροδίτη (ανάδρομη) στον Σκορπιό μπορεί να είναι μυστική, ζηλότυπη…

zodia-taro-45

Ακόμη και εκδικητική, καθώς κυβερνάται από τον Άρη και τον Πλούτωνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, έχουμε ακούσει πολλά, για διάφορα κινήματα και σεξουαλικές κακοποιήσεις.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό θεωρείται στο σπίτι της και ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη. Η Αφροδίτη εδώ είναι φωτεινότερη και πιο επιρρεπής σε συμβιβασμούς και επιθυμίες για ειρήνη και αρμονία. Ο Ζυγός κυβερνά τον 7ο οίκο, του γάμου και των δεσμεύσεων.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για γάμους ή για μεγάλες δεσμεύσεις. Αν ξεκινήσετε μια νέα σχέση, τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν ή να τελειώσουν, όταν η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Η ανάδρομη Αφροδίτη, έχει να κάνει και με ανθρώπους από το παρελθόν.

taro-zodia-76

Αστρολογία η Αφροδίτη εισέρχεται εκ νέου στο Ζυγό – τα πράγματα γίνονται πιο όμορφα

Ορισμένες σχέσεις τελειώνουν οριστικά κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησής της. Γενικά, τα διαστήματα που υπάρχουν ανάδρομοι πλανήτες, αποκαλύπτονται προηγούμενες άγνωστες πληροφορίες .

Η Αφροδίτη παραμένει στο Ζυγό μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Στις 3 Δεκεμβρίου, εισέρχεται ξανά στον Σκορπιό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοέμβριος τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Αστρολογία 31 Οκτωβρίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (στους Τοξότη / Λέοντα)

Σήμερα και μέχρι και μερικές ημέρες πριν και μετά τη διέλευση αυτή τα πράγματα μπορεί να μοιάζουν σαν να αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Αυτά που διαβάζετε, ακούτε και παρατηρείτε μπορεί να φαίνονται πιο ξεκάθαρα και η ικανότητά σας να τα εκφράσετε με λέξεις θα ρέει πιο εύκολα. Μπορεί να εντοπίσετε και να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία, τις δεξιότητες, τα ικανότητες και τις ιδέες που μπορούν να σας προωθήσουν πιο κάτω στη διαδρομή σας, προς όποιον προορισμό κι αν έχετε επιλέξει να πάρετε.

Ωστόσο, ένας έλεγχος της πραγματικότητας για το αν θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αυτές τις ιδέες θα ήταν συνετός. Γράψτε τις καλύτερες ιδέες σας για να τις σκεφτείτε αργότερα.

Αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις διελεύσεις αυτής της όψης: 31 Οκτωβρίου, 04 και 07 Δεκεμβρίου.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοέμβριος τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream