αστρολογικες προβλεψεις για δύο 1/10 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-triti-13-5

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 1/10 Σάββατο

ζωδια Κριός
Προετοιμάστε τον εαυτό σας για μια ημέρα με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Εκεί που θα πιστεύετε ότι το χειρίζεστε, κάτι θα προκύπτει και πάμε πάλι από την αρχή. Στραφείτε στο ταίρι σας ως πηγή σταθερότητας.

ζωδια Ταύρος
Η πρόσφατη περίοδος που νιώθατε άστατοι, έρχεται στο τέλος της και μπορείτε να περιμένετε ένα αίσθημα ικανοποίησης που δεν έχετε νιώσει για πολύ καιρό. Η σχέση σας είναι ακριβώς όπως χρειάζεστε να είναι.

 

ζωδια Δίδυμοι
Προσπαθήστε να έχετε στο μυαλό σας σήμερα, ότι οι ιδέες και το νόημα είναι πιο σημαντικά από τα φυσικά αντικείμενα. Μπορεί να νιώθετε κτητικοί, αλλά θυμηθείτε πως το να μοιράζεστε με το ταίρι σας είναι καλύτερο για τη σχέση σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μπορείτε να περιμένετε νέα ξεκινήματα στην προσωπική σας ζωή και περαιτέρω από αυτή. Η σχέση σας συνεχίζει να γίνεται δυνατότερη καθώς ανακαλύπτετε περισσότερα για τον εαυτό σας και τον τρόπο που σχετίζεστε με το ταίρι σας.

ζωδια Λέων
Έχετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις να πάρετε τις επόμενες ημέρες, και ως αποτέλεσμα μπορεί να νιώθετε απορροφημένοι εκεί. Μπορείτε να στηρίζεστε στο ταίρι σας για υποστήριξη, ενώ εσείς προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Οι φίλοι σας μπορούν να είναι μια μεγάλη πηγή υποστήριξης για εσάς σήμερα, ενώ εσείς προσπαθείτε να προσπεράσετε μια αγχωτική περίοδο. Μια διαφωνία με το ταίρι σας σάς έχει χαλάσει τη διάθεση, αλλά θα φτιάξει ξανά από αύριο.

ζωδια Ζυγός
Τα πράγματα μπορεί να μην προοδεύουν μέσα στη σχέση σας όσο γρήγορα θα θέλατε εσείς, αλλά μην απελπίζεστε. Επικεντρωθείτε στις απολαύσεις που είναι παντού γύρω σας. Νιώστε καλά, ξέροντας ότι είστε εκεί ακριβώς που έπρεπε να είστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Αν σταματήσετε να προσπαθείτε να ελέγξετε τα πάντα, μπορεί να ανακαλύψετε ότι όλα μπαίνουν στη θέση τους από μόνα τους. Δοκιμάστε αυτή την προσέγγιση με το ταίρι σας σήμερα και δείτε αν λιγότερος έλεγχος σημαίνει μεγαλύτερη χαρά.

ζωδια Τοξότης
Ακούστε τη διάθεσή σας σήμερα και αφήστε τη να σας πει τι κατεύθυνση να πάρετε. Αν νιώθετε χαρούμενοι, μοιραστείτε αυτή τη θετική αίσθηση με το ταίρι σας. Η καλή σας ενέργεια, μπορεί να επηρεάσει και τη δική του επίσης.

ζωδια Αιγόκερως
Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε όταν εύχεστε να ήσασταν σε κάποιο άλλο μέρος. Επιτρέψτε στον εαυτό σας λίγες στιγμές να ονειρευτεί ότι δραπετεύει μαζί με το ταίρι σας, πριν επιστρέψτε στη δουλειά σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Υδροχόος
Μην αφήσετε ένα μικρό θέμα να γίνει ένα μεγάλο πρόβλημα μέσα στη σχέση σας. Φτιάξτε το τώρα και έπειτα προσπεράστε το. Μόλις το έχετε τακτοποιήσει, δεν υπάρχει λόγος να επιστρέφετε ξανά σε αυτό.

ζωδια Ιχθύες
Σπάστε τη ρουτίνα σας, κάνοντας κάτι καινούριο σήμερα. Μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο το να δοκιμάσετε ένα νέο πιάτο για βραδινό, ή τόσο συναρπαστικό όσο το να γραφτείτε σε μαθήματα χορού μαζί με το ταίρι σας. Απλά φροντίστε να το διασκεδάσετε.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia