αστρολογικες προβλεψεις για δύο 2/10 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 2/10 Κυριακή

ζωδια Κριός
Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο για να νιώσετε πως τα έχετε όλα υπό έλεγχο σήμερα, αλλά το αποτέλεσμα θα το αξίζει, γιατί θα κάνετε πολλά. Η ορμή σας θα σας ακολουθήσει σε ένα διασκεδαστικό και παραγωγικό βράδυ μαζί με το ταίρι σας.

ζωδια Ταύρος
Μπορείτε να πείτε στο ταίρι σας τι έχετε το μυαλό σας σήμερα κα ι να είστε σίγουροι ότι θα έχετε θετική απόκριση. Είναι ανοιχτοί στο να ακούσουν τις ιδέες σας και μπορεί να έχουν και μερικές δικές τους να μοιραστούν μαζί σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Ξέρετε τι θέλετε σήμερα και δεν θέλετε να κάνετε αλλαγές. Αν πείτε στο ταίρι σας γιατί νιώθετε όπως νιώθετε, θα είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν και να κάνουν τα πράγματα με τον τρόπο σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αν είναι σημαντικό για εσάς να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο σας σήμερα, θα πρέπει να είστε δυναμικοί. Δεν χρειάζεται να θυμώσετε με το ταίρι σας, απλά επιλέξτε τα λόγια σας με προσοχή για να τους δείξετε ότι δεν αστειεύεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Λέων
Έχετε πολλά στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή και νιώθετε ότι δεν βρίσκετε τα σωστά λόγια για να εκφραστείτε. Μπορείτε να μιλήσετε στο ταίρι σας γι’ αυτά και θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι χρειάζεστε.

ζωδια Παρθένος
Αντί να περιμένετε από κάποιον άλλο να κάνει σχέδια, πάρτε τα ηνία και οργανώστε τα μόνοι σας. Σκεφτείτε τι θα θέλατε να κάνετε περισσότερο με το ταίρι σας και κάντε τα απαραίτητα βήματα για να το κάνετε πραγματικότητα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγός
Μπορεί να νιώθετε μπερδεμένοι από τις πράξεις του ταιριού σας και μπορεί να σας χρειάζονται κάποιες συμβουλές σήμερα. Στραφείτε στους φίλους και την οικογένειά σας για υποστήριξη. Μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική.

ζωδια Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να παίρνετε αυτό ακριβώς που θέλετε πριν καν καταλάβετε πως αυτό θέλετε. Το ταίρι σας φαίνεται να είναι απόλυτα συγχρονισμένο μαζί σας και περιμένει να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας.

ζωδια Τοξότης
Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να λειτουργείτε σε διαφορετικές ταχύτητες σήμερα. Αν και οι δύο είστε χαρούμενοι με το ρυθμό σας, δεν είναι απαραίτητο να συγχρονιστείτε. Απολαύστε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας ρυθμό.

zwdia-taro-astra

ζωδια Αιγόκερως
Το ταίρι σας μπορεί να αντιδράσει υπερβολικά σε κάτι που θα πείτε σήμερα. Δώστε τους λίγο χρόνο να ηρεμίσουν, πριν τους μιλήσετε γι’ αυτό. Μπορεί να έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους που τους αποσπούν την προσοχή.

ζωδια Υδροχόος
Τα συναισθήματά σας είναι τρελά σήμερα – τη μια στιγμή είστε καλοδιάθετοι και την άλλη πέφτετε. Είναι σίγουρα απλά μια φάση που θα περάσει. Βεβαιώστε το ταίρι σας και περιμένετε να κάνει τον κύκλο της.

ζωδια Ιχθύες
Δεν χρειάζεστε λουλούδια και καρδούλες για να δημιουργήσετε ρομαντική ατμόσφαιρα. Μερικές φορές είναι τα μικρά πράγματα που κάνετε, που δείχνουν στο ταίρι σας πόσο πολύ τα νοιάζεστε. Και μόνο το να θυμηθείτε πώς πίνουν τον καφέ τους, τους κάνει να χαμογελάνε.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66