αστρολογικες προβλεψεις μόνο για δύο 17/03 Πέμπτη

se-flertarei-telika

αστρολογικες προβλεψεις μόνο για δύο 17/03 Πέμπτη

 

Ανατολή Ηλίου 06:33 Δύση Ηλίου 18:34

 

ζωδια – Κριός: Οι πιθανότητες να συναντηθείτε τυχαία με κάποια παλιά σας αγάπη … είναι πολύ μεγάλες. Η πανσέληνος 23/03, θα δώσει τις αφορμές για αναζωπύρωση του παρελθόντος. Αυτό σίγουρα είναι απειλή για τους δεσμευμένους.
Astro – εύνοια: 5/5

ζωδια – Ταύρος: Μια πολύ θετική περίοδος μέχρι τις 20/03, για συνομιλίες και ξεκαθαρίσματα σε ερωτικές εκκρεμότητες. Οι Ταύροι, που έχουν χωρίσει ίσως να κάνουν και νέες προσπάθειες επαναπροσέγγισης.
Astro – εύνοια: 4/5

zodia-taro-45

ζωδια – Δίδυμοι: Μην καθυστερείτε τις αποφάσεις σας, καθώς δεν υπάρχει κανένα πλέον περιθώριο χρόνου για διπλωματικές επικοινωνίες με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Ζητήστε – απαιτήστε και αναμείνατε τις ανταποκρίσεις.
Astro – εύνοια: 3/5

zodia-taro-zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια – Καρκίνος: Η μοναξιά σας, ακόμα και μέσα στον δεσμό σας… σίγουρα δεν σας ενθαρρύνει για αποφάσεις ζωής από κοινού με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες στις αρχές του Κριού, θα είναι καλύτερες.
Astro – εύνοια: 5/5

ζωδια – Λέων: Μην ανοίξετε κουβέντες αυτές τις ημέρες για συμπόρευση – κοινή ζωή κτλ με τον σύντροφο σας. Οι πλανητικές όψεις, δεν είναι θετικές και πιθανόν να επιφέρουν καθυστερήσεις.
Astro – εύνοια: 2/5

ζωδια – Παρθένος: Αποξένωση επικρατεί στις τάξεις των Παρθένων, που έχουν αντιληφθεί απιστία ή προδοσία από τον σύντροφο τους. Πριν αποφασίσετε … ψάξτε το σε βάθος.
Astro – εύνοια: 4/5

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε οι τυχεροί των ημερών. Θα νιώσετε κοντά στον άνθρωπο σας και πιθανόν να οργανώσετε και τις μέρες σας προσεχώς για κάτι περισσότερο.
Astro – εύνοια: 4/5

ζωδια – Σκορπιός: Αισθάνεστε ότι δεν βρίσκετε πουθενά κατανόηση… και ιδιαίτερα από τον άνθρωπο της ζωή σας. Η προοδευτική κίνηση του Ήλιου στον Κριό, θα δώσει τις ευκαιρίες για ουσιαστικό διάλογο.
Astro – εύνοια: 3/5

ζωδια – Τοξότης: Πολλά κρυφά σας μυστικά κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια.. και ιδίως αυτό θα πρέπει να ανησυχεί τους Τοξότες, που ήδη έχουν διπλή – παράλληλη ζωή!
Astro – εύνοια: 4/5

tarw-wroskopio-4

ζωδια – Αιγόκερως: Ένα πρόσωπο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα σας πλησιάσει με διαθέσεις για κάτι περισσότερο. Αν σας ενδιαφέρει .. τότε κινηθείτε αργά και προσεχτικά…ιδίως αν έχετε σοβαρή σχέση.
Astro – εύνοια: 2/5

ζωδια – Υδροχόος: Απομακρυνθείτε από σχέσεις που δεν έχουν τίποτα πρακτικό και συναισθηματικό να σας αποδώσουν. Οι μέρες σας βοηθούν προς μια καλύτερη ψυχολογία.
Astro – εύνοια: 4/5

ζωδια – Ιχθύς: Είσαστε σε μια μόνιμη αφύπνιση εκ ζωδίου. Αυτά που έχετε σχεδιάσει για το προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθούν εύκολα και με επιτυχία. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το ταίρι σας.
Astro – εύνοια: 4/5

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες