αστρολογικες προβλεψεις singles Τριτη 01/09

αστρολογικες προβλεψεις  singles Τριτη 01/09

ζωδια κριός

Πάρτε μερικά από τα καλύτερα φιλαράκια σας μαζί σας απόψε και κατευθυνθείτε προς το κέντρο της πόλης. Απόψε είστε ο αρχηγός της φυλής σας και όπου και να πάτε οι καλές στιγμές σας ακολουθούν κατά πόδας.

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Παραδεχτείτε το, είστε αρκετά εκκεντρικοί. Και αν και κάποιοι ίσως βέβαια θεωρούν περίεργο τον τρόπο που φέρεστε και αντιδράτε, εσείς από την άλλη δείχνετε στους πάντες ότι έχετε το θάρρος και δεν φοβάστε να κάνετε τα πάντα με τον δικό σας μοναδικό τρόπο.
ζωδια δίδυμοι

Μήπως σας ελκύουν πάντα οι ίδιοι τύποι ερωτικών συντρόφων; Τότε , ετοιμαστείτε για μια όμορφη ανατροπή καθώς κάποιος άλλος τύπος ανθρώπου κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σας και αιχμαλωτίσει την φαντασία σας με ενδιαφέροντα τρόπο. Να είστε ανοιχτόμυαλοι. Ίσως τελικά να υπάρχει κάποιος άλλος τύπος ερωτικού συντρόφου εκεί έξω που να είναι ότι πρέπει για εσάς.

ζωδια καρκίνος
Ώρα να βγείτε από το τέλμα που έχετε βρεθεί τον τελευταίο διάστημα μια και καλή. Επομένως τι περιμένετε, πηγαίνετε για φαγητό σε κάποιο νέο μέρος, δοκιμάστε το πιο εκκεντρικό κομμωτήριο που έχει ανοίξει εδώ και κάποιους μήνες και επιτέλους τηλεφωνήστε σε αυτό το νούμερο που κουβαλάτε στο πορτοφόλι σας από την γνωριμία που κάνατε εδώ και λίγο καιρό. Δεν θα το μετανιώσετε καθόλου μάλιστα. Ώρα να είστε μόνο τολμηροί.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια λέων

Λόγω ιδιοσυγκρασίας θέλετε να είστε πάντα ο ηγέτης των καταστάσεων και είναι σχεδόν αδύνατον να περιμένετε. Όμως αυτή τη φορά το παιχνίδι που παίζετε εδώ , λέγετε ΥΠΟΜΟΝΗ, και σε αυτό πρέπει να γίνετε άριστοι. Αφού νιώθετε ότι δεν μπορείτε καθόλου την υπομονή αξιοποιήστε τον χρόνο αυτόν επάνω σε ζητήματα προσωπικής καλυτέρευσης σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Έτσι όταν η μπάλα γυρίσει στο δικό σας γήπεδο ξανά, θα είστε δυνατοί και έτοιμοι να κυβερνήσετε όπως πάντα και πάλι.
ζωδια παρθένος

Ήρθε η στιγμή να αλλάξετε ριζικά τις συνήθειες σας. Από σήμερα λοιπόν , φροντίζετε να αγοράζετε τον πρωινό σας καφέ από διαφορετικό coffee shop , να βγαίνετε σε διαφορετικά μπάρ και γενικότερα μέχρι και να αγοράζετε από διαφορετικό εμπορικό κέντρο. Όλα αυτά τα νέα πρόσωπα που θα συναντήσετε από σήμερα και έπειτα στο δρόμο σας , έχουν να δώσουν κάτι θετικό στον βίο σας. Ακολουθήστε το μονοπάτι που εμφανίζει το Σύμπαν για σας.

ζωδια ζυγός

Το να βρεις τον έρωτα στη ζωή μπορεί να πάρει την μορφή παιχνιδιού εάν το θελήσετε. Γιατί λοιπόν και εσείς να μην αρχίζετε να παίζετε σε αυτά τα ερωτικά παιχνίδια που υπάρχουν ολόγυρα σας; Αυτός ο όμορφος άντρας πχ που κάθετε απέναντι σας στο λεωφορείο μπορεί να γνωρίζει την απάντηση στην ερώτηση του σταυρόλεξου που δεν μπορείτε εδώ και ώρα να σκεφτείτε. Ρωτήστε τον , με άνεση και γιατί όχι για αντάλλαγμα να του δώσετε και το νούμερο του κινητού σας; Ποιος ξέρει τι μπορεί να επακολουθήσει αν δεν το τολμήσετε τελικά;

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια
ζωδια σκορπιός

Εσείς δεν ακολουθείτε την μόδα, την ορίζετε. Οπότε είναι εύλογο το γιατί σας ζητούν συμβουλές όλοι οι φίλοι σας για το που θα πάνε ή τι θα φορέσουν. Να λοιπόν και ένας ακόμα τομέας στον οποίο προετοιμαστείτε να πρωτοστατήσετε. Να σας δουν όλοι στο πιο hot μαγαζί της πόλης παρέα με ένα πολύ εντυπωσιακό και όμορφο άτομο για συντροφιά δίπλα σας.
ζωδια τοξότης

Έχετε την εντύπωση ότι δεν υπάρχει κάποιος άξιος σας κοντά στο μέρος που κατοικείται τελικά; Για ξανασκεφτείτε το διότι κάνετε εντελώς λάθος. Πηγαίνετε στο καφέ της γειτονιάς και περάστε λίγες ώρες παρατηρώντας τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας σας. Και βάζω στοίχημα ότι θα πέσετε πάνω σε μερικούς αρκετά ενδιαφέροντες χαρακτήρες, που αν τους χαρίσετε ένα χαμόγελο δεν θα μείνουν και για πολύ ξένοι , ότι και αν σημαίνει τελικά αυτό
ζωδια Αιγόκερως

Το τελευταίο διάστημα αισθάνεστε ότι τα αποτελέσματα που λαμβάνετε στον ερωτικό τομέα δεν είναι άξια της προσπάθειας σας. Για αυτό λοιπόν , θα χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο αντιμετώπισης που είχατε ως τώρα στο θέμα αυτό. Αρχίστε να αλλάζετε τις μεθόδους σας μία , μία και θα δείτε τελικά αποτέλεσμα. Καμιά φορά είναι οι λεπτομέρειες που κρατάνε όλη την ουσία του θέματος οπότε μην ξεχάσετε να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες αρχικά.

zwdia-zodia-astrologia-65

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια
ζωδια υδροχόος

Μήπως κάποιος εκ των φίλων σας , είναι πάντα τυχερός όσο αφορά τα ερωτικά ζητήματα της ζωής του; Μην τον ή την ζηλέψετε απλά παρατηρείστε τι είναι αυτό που ή που δεν κάνει. Τολμήστε ακόμα και να ζητήσετε κάποιες πληροφορίες ή συμβουλές από τα άτομα αυτά. Δεν θα περάσει πολύ καιρός ώσπου να γυρίσει ανάποδα το νόμισμα και να θεωρούν οι φίλοι σας εσάς τυχερούς στα ερωτικά ζητήματα.

ζωδια ιχθείς

Όταν πρόκειται για την αξιολόγηση μιας κατάστασης καλό θα ήταν να επιλέξετε τον ερωτικό σύντροφο που όχι μόνο σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα αλλά και που θα βρίσκετε ακόμα δίπλα σας όταν εσείς πατήσετε ξανά στη γη. Οπότε επιλέξτε προσεκτικά διότι το ενθουσιώδες κομμάτι αργά ή γρήγορα εξατμίζεται τελικά.