ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τριτη 01/08

kane-mia-gynaika-na-gelasei

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τριτη 01/08

 

Παρά την ύπαρξη σύγχυσης στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, η οποία πηγάζει από την χθεσινή ετήσια ένωση μεταξύ Ηλίου και Ποσειδώνα , και η οποία προβλέπεται να πλανάται στον αέρα για κάμποσο καιρό ακόμη, η πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη 2015 ξεκινάει με αναλαμπές ευστροφίας και επιτυχίας σε όλους τους τομείς της ανθρωπότητας.

Η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιου του φλογερού Κριού, ξεκινά πρώτη με τον σχηματισμό ευνοϊκών όψεων τριγώνων 120 μοιρών με την Αφροδίτη στις 11.26 π.μ. και με τον Άρη στις 11.37 π.μ. -καθώς και οι δυο πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα.

Αν και η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στην δίνη της ελεύθερης πτώσης που κάνει εδώ και καιρό και που θα λάβει τέλος στις 06 Σεπτεμβρίου , οι σημερινές ουράνιες διαμορφώσεις μεταξύ των Άρη-Αφροδίτης και Σελήνης προσφέρουν αφθονία στα κέρδη, στην ανάπτυξη ιδεών σχετικά με τις τέχνες, τη χειροτεχνία , τα χόμπι και τις κοινωνικές δραστηριότητες στο σύνολο τους. Ριζοσπαστικές αλλαγές στα πιο υψηλά επίπεδα επίγνωσης και εσωτερικής γνώσεως αναμένονται να καταφθάσουν στη γη αργότερα σήμερα στις 19.39 μ.μ όταν η Σελήνη πράξει τη μηνιαία της ένωση με τον πλανήτη Ουρανό.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

Παρόλα αυτά , το συγκεκριμένο θετικό ενεργειακό τράνταγμα , λόγω του απρόσμενου της εμφάνισης του στη καθημερινή ροή των πραγμάτων και της ξαφνικής αποτελεσματικής εμφάνισης του στο ουράνιο στερέωμα, μπορεί να λειτουργήσει και ως σοκ πάνω σε κάποιους από εσάς καθώς η δύναμη του είναι τόσο μεγάλη και τόσο ξαφνική η αλλαγή που επιφέρει, που ίσως για κάποιους πάρει την μορφή τελικά απειλής αντί βοηθείας που το σύμπαν μας στέλνει.

Αυτό κυρίως γίνεται διότι την εμφάνιση αυτού του φαινομένου ακολουθεί μία περίοδος κενού πορείας της Σελήνης , η οποία φέρει έντονα αισθήματα αβεβαιότητας και ανασφάλειας .

Από την στιγμή λοιπόν που θα υπάρξει το κενό στην κίνησης της Σελήνης, καλό θα ήταν να φανείτε προνοητικοί και προσεχτικοί και να αποφύγετε να στοιχηματίσετε πάνω στην έκβαση κάποιας κατάστασης ή να αλλάξετε την τακτική αντιμετώπισης σας ( σας συνιστώ να ενεργήσετε παραδοσιακά και όχι παίρνοντας τολμηρές αποφάσεις ή νέα μονοπάτια επίλυσης ιδίως αυτή την φορά), και επίσης να φροντίσετε όσο διαρκεί το φαινόμενο του κενου της πορείας να τελειώσετε οριστικά με όσα θέματα προέρχονται από το παρελθόν.

Εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια της ημέρας η Αφροδίτη θα βρεθεί σε έναν παρακινδυνευμένο σχηματισμό με τον Ποσειδώνα, υπενθυμίζοντας σας να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και σαφής απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα που περνάνε δύσκολα αυτή την περίοδο.

 

zwdia-zodia-astrologia-65