αστρολογος προβλεψεις 01/07 Σάββατο

αστρολογος προβλεψεις 01/07 Σάββατο

Την πρώτη ημέρα του Ιουλίου μπορεί να υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις στις φιλίες σας. Σήμερα μπορείτε να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας με νέα άτομα. Πολλές γυναίκες θα ευχαριστηθούν, επειδή θα λάβουν μετρητά. Μπορεί να μην πάρουν πολλά χρήματα, αλλά θα τους φανούν χρήσιμα.

Σήμερα μπορεί να λάβετε νέα από μακριά και από κοντά, από ένα παιδί ή νεαρό άτομο. Θα εκπλαγείτε από κάποιο τηλεφώνημα, ηλεκτρονικό μήνυμα ή κάποιο γράμμα.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα πιθανότατα να έχετε κάποια προβλήματα με έναν συγγενή. Πολλοί από εσάς θα βιώσουν δύσκολα ή ανεξήγητα, υπερσυναισθηματικά οικογενειακά γεγονότα. Να θυμάστε πάντα ότι είναι καλύτερο να τελειώνετε πρώτα ένα πράγμα, πριν ξεκινήσετε να κάνετε κάτι άλλο.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα να περιμένετε χρήματα, πληροφορίες σχετικές με πληρωμές που εκκρεμούν, εισοδήματα και έξοδα. Η μέρα θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη για εσάς, παρά το αντίστροφο. Σήμερα να περιμένετε συναντήσεις με καινούργια άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα, επιτυχία στην ερωτική σας ζωή, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, μπορείτε να περιμένετε μια τηλεφωνική συζήτηση ή μια συνάντηση με φίλους ή συγγενείς. Καλό θα ήταν να μην κλειστείτε στο σπίτι. Σήμερα μπορεί να παρευρεθείτε σε κάποια γιορτή με ένα άτομο από τον συγγενικό ή φιλικό σας κύκλο.

zwdia-fotia

Θα είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε τι θα συμβεί σήμερα για όσους γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, καθώς μπορεί να συμβούν κάθε είδους γεγονότα. Πρώτα από όλα, να προσέχετε τη σωματική σας υγεία. Σήμερα θα έχετε τύχη, θα σας δοθεί μια ευκαιρία σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, θα λάβετε μέρος σε μια συζήτηση ή θα συμβεί κάποιο γεγονός που μπορεί να αποβεί εξαιρετικά σημαντικό για το μέλλον σας. Μπορείτε να περιμένετε νέα ή γεγονότα σχετικά με μητρότητα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75