αστρολογος προβλεψεις 04/06 Σαββατο

zwdia-evdomadiaies-20261014

αστρολογος προβλεψεις

Σήμερα Σάββατο μπορείτε να χαρείτε, γιατί θα έχετε επιτυχία, ευχάριστα γεγονότα ή καλές ειδήσεις που θα αφορούν τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Σε γενικές γραμμές η μέρα θα είναι ευνοϊκή για οικονομικά θέματα, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε συγκλονιστικές εκπλήξεις.

Θα βρεθείτε με φίλους ή συνεργάτες για να συζητήσετε θέματα που αφορούν οικονομικές πηγές, κοινές δράσεις ή επενδύσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Η μέρα σήμερα ενδείκνυται για να ξεκινήσετε κάποια νέα επιχείρηση ή να αναλάβετε μια καινούργια δέσμευση. Επίσης δεν αποκλείεται να κάνετε νέες φιλίες ή να αποκτήσετε νέες παρέες που θα αφορούν τα ενδιαφέροντά σας ή τα χόμπι σας.

Σήμερα δεν πρέπει να μείνετε στο σπίτι. Βγείτε και βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο ή όσο πιο κοντά μπορείτε να πάτε στη φύση και τη θάλασσα. Η μέρα σήμερα σας αποζητά να τροφοδοτήσετε τον εαυτό σας με ενέργεια, που θα σας φανεί απαραίτητη στη διάρκεια της επερχόμενης εβδομάδας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ωστόσο η μέρα σήμερα δεν ενδείκνυται για διαδρομές, για τους άντρες που είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Επίσης ενδέχεται να υπάρξουν κάποια προβλήματα σε σχέση με ταξίδι, για έναν άντρα στον οικογενειακό ή φιλικό σας κύκλο.

Θα υπάρξει ένας διαπληκτισμός ή μια δυσκολία στη σχέση σας με ένα άτομο γεννημένο στο ζώδιο του Λέοντα, του Τοξότη ή του Κριού.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα είναι καλύτερα να βγουν σήμερα από το σπίτι. Θα προκύψουν όμορφα πράγματα έξω στη φύση, που θα αφορούν άτομα του φιλικού ή του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Ίσως να πρέπει να απολαύσετε την προσωπική σας επιτυχία, κάποια ευχάριστα νέα, μια καλοτυχία ή μια απρόσμενη συνάντηση με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ζωδια-ταρο-99

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

αδελφη ψυχη;;; καρμικες συναστριες 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα τους θα έχει έναν πιο οικογενειακό χαρακτήρα. Θα υπάρξουν συναντήσεις, συναθροίσεις ή συζητήσεις που θα αφορούν την οικογένεια.

Ο λόγος της συνάθροισης ή της επικοινωνίας με εντατικό ρυθμό, ενδέχεται να αφορά ένα γεγονός για ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή μέρα θα είναι ορόσημο στην επίλυση κάποιων προσωπικών προβλημάτων. Θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να βγείτε από μια δυσκολία ή μια περίπλοκη κατάσταση.

Ο λόγος της χαράς θα είναι η ολοκλήρωση κάποιων συγκεκριμένων δεσμεύσεων ή η αρμονική έκβαση σημαντικών επαφών και σχέσεων. Να αναμένετε σήμερα να παραβρεθείτε σε μια συνάντηση ή σε μια συνάθροιση.

Διαβαστε τα ερωτικα ωροσκοπια του καλοκαιριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67