αστρολογος προβλεψεις 05/07 Τετάρτη

didaskalia-planitwn-afroditi

αστρολογος προβλεψεις 05/07 Τετάρτη

Η Τετάρτη θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για τις γυναίκες. Εξαρτάται από το αν εσείς θα είστε ανοικτές σε νέα πράγματα. Να περιμένετε νέα, επαφές με άτομα από μακριά και από κοντά, συναντήσεις και άλλα. Η μέρα προμηνύει ένα γεγονός ή νέα, που θα σχετίζονται με κάποιο παιδί.

Σήμερα πολλά κορίτσια ή νεαρές γυναίκες θα χαρούν, με την παραλαβή χρημάτων ή οικονομικών εγγράφων. Θα είναι μια μέρα κατάλληλη για επικερδείς αγορές, για ανεύρεση χαμένων αντικειμένων και τα λοιπά.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα είναι μια ιδιαίτερη μέρα εάν δεν εμπλακείτε σε διαφωνίες ή συγκρούσεις. Όσο μεγάλο και αν είναι το πρόβλημα που έχετε με κάποιον, δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να το επιλύσετε. Πιθανόν να υπάρξει μια έκπληξη σχετικά με μια παλιά φιλία, με πρώην γείτονες, συναδέρφους και άλλους. Η μέρα προοιωνίζει μια συνάντηση με φίλους ή τη δημιουργία μιας νέας φιλίας. Σήμερα να προσέξετε να μην ξεχάσετε κάποια υπόσχεση που έχετε δώσει.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα μπορεί να προκύψει μια ξαφνική αλλά σύντομη ένταση ανάμεσα σε εσάς και κάποιον συγγενή σας. Θα πρέπει να πάτε κάπου που δεν θέλετε ή θα έχετε μια ευαίσθητη συζήτηση. Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με κάποιον συγγενή σας, που θα κάνει μια χαζή ή απερίσκεπτη πράξη, ένα λάθος, μπορεί να προσβάλλει κάποιον ή κάτι ανάλογο. Να είστε προσεκτικοί τώρα με τις οικιακές σας συσκευές. Να ελέγχετε τα πάντα πριν φύγετε από το σπίτι. Σήμερα μπορεί να λάβετε κάποιο μικρό χρηματικό ποσό. Είναι πιθανή μια συνάντηση ή συζήτηση, που θα αφορά μια επερχόμενη πώληση ή οικονομικά έγγραφα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα πρόκειται να συναντήσετε επισκέπτες ή να έχετε μια σημαντική επαφή με κάποιο άτομο που ζει σε άλλη γειτονιά. Να είστε έτοιμοι για οικογενειακές ή φιλικές συγκεντρώσεις. Σήμερα, δώστε προσοχή σε αυτά που θα σας πει το παιδί ή το εγγόνι σας. Τα καλά πράγματα που θα έρθουν στη ζωή σας σήμερα, μπορεί να είναι από κάποιο άτομο που δεν βρίσκεται κοντά σας την παρούσα στιγμή.

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα χάσετε την παρουσία κάποιου ατόμου αλλά θα έχετε διαδικτυακή ή τηλεφωνική επαφή μαζί του. Να περιμένετε μια ευχάριστη έκπληξη από κάποια γυναίκα (φίλη ή συγγενή). Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να μιλήσετε με την ερωτική σας σχέση. Σήμερα να περιμένετε ευχάριστες στιγμές και γεγονότα στο χώρο της εργασίας σας ή στην επιχείρησή σας. Μπορεί να εμφανιστούν νέοι συνάδερφοι, πελάτες ή συνεργάτες. Να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας μαζί τους.

zodia-zvdia-75