αστρολογος προβλεψεις 07/07 Παρασκευή

ilios-ejagwno-poseidwnas

αστρολογος προβλεψεις 07/07 Παρασκευή

Την Παρασκευή για πολλούς από εσάς θα υπάρξει κάποια συγκεκριμένη περίσταση για να συναντηθείτε ή να λάβετε μέρος σε μια συγκέντρωση με φίλους, γείτονες ή συγγενείς. Σήμερα πολλοί θα πάρουν και πολλοί θα δώσουν – για τον καθένα θα είναι διαφορετικά! Τις επόμενες μέρες θα σκεφτείτε συγκεκριμένες πράξεις σχετικά με κάποιο οικονομικό έγγραφο, κάποιο συμβόλαιο ή γενικότερα οικονομικές υποθέσεις.

Για κάποιους λόγους, η σημερινή ημέρα θα είναι σημαντική για άντρες και γυναίκες της μέσης ηλικίας. Κάποιο χρηματικό ποσό που δεν περιμένετε θα ευχαριστήσει μερικούς από εσάς αλλά δεν θα πρέπει να προκαλείτε τέτοια γεγονότα. Η τύχη θα έρθει από μόνη της σε αυτούς που τους αντιστοιχεί.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα μπορεί να έχετε μια δυσάρεστη συνάντηση ή συζήτηση για εσάς, σε μια άσχημη περίσταση. Μπορεί επίσης να βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός, που θα σχετίζεται με κάποιο πρόσωπο από το σπίτι σας. Η μέρα μπορεί να αποβεί ευχάριστη για εσάς, λόγω μικρών επιτυχιών ή κάποιου απρόσμενου μικροποσού που θα λάβετε.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω κάποια πρόσφατα νέα ή μια πρόταση θα φέρουν νέα ελπίδα και προσδοκίες στη ζωή σας. Μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσα επικοινωνία ή αλληλογραφία με άτομα από πολύ μακριά. Ενδεχομένως να έρθουν κάποιες εκπλήξεις από τους γείτονες, τους νοικάρηδες και τους σπιτονοικοκύρηδές σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε ένα γεγονός ή σε κάποια νέα, σχετικά με ένα πρόσωπο με το οποίο δουλεύετε μαζί. Οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων μπορεί να σκεφτούν σοβαρά μια επιχειρηματική πρόταση. Η μέρα στο σύνολό της ευνοεί τη λήψη κάποιας σημαντικής απόφασης. Παρά ταύτα, σήμερα, ο προγραμματισμός σχεδίων θα είναι δύσκολος σε ό,τι αφορά νέα εγχειρήματα και αλλαγές οποιουδήποτε είδους.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων και έχετε μεγάλα παιδιά, σήμερα θα είστε το στήριγμά τους, ο φίλος και ο μέντοράς τους σε μια δύσκολη στιγμή που θα αφορά την προσωπική τους ζωή. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από τις πράξεις ενός ατόμου από τον φιλικό σας κύκλο. Είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια καινούργια φιλική σχέση.

zwdia