αστρολογος προβλεψεις 18/11 Παρασκευή

surreal-steampunk-jewellery-bjrg-2009-collection

αστρολογος προβλεψεις 18/11 Παρασκευή

Στην τελευταία της μέρα έφτασε και αυτή η εβδομάδα, και θα είναι μια εξαιρετική μέρα για όσους δουλεύουν με παιδιά – για την εκπαίδευση, τη θεραπεία ή και την ψυχαγωγία τους.

Σήμερα ενδέχεται να κάνετε μια συζήτηση που θα αφορά την εκπαίδευση αλλά και την περαιτέρω πορεία για ένα παιδί ή ένα εγγόνι σας. Η συζήτηση θα επεκταθεί και στους τομείς της δημιουργικής έκφρασης και των αθλημάτων.

 

Θα παρευρεθείτε σε μια σημαντική συνάθροιση ή εκδήλωση, στο σπίτι σας ή τον κύκλο σας που αφορά παιδιά.
Σήμερα θα κληθείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση για την οικογένειά σας ή τον γάμο σας, που θα επιφέρει μια θετική εξέλιξη σε κάποια σχέδια που έχετε για τον επόμενο μήνα.
Ενδέχεται να μάθετε κάποια αναπάντεχη δυσάρεστη είδηση για ένα άτομο του κοινωνικού σας κύκλου.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, δεν αποκλείεται να εκνευριστούν σήμερα από τις πράξεις ή τα σχόλια ενός νεαρού άντρα. Πιθανό είναι επίσης να προκύψει μια διαμάχη στους κόλπους της οικογένειας ή τον εργασιακό σας χώρο, εξαιτίας συγκρουόμενων συμφερόντων, έλλειψη κατανόησης και απροθυμίας για συμβιβασμούς.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα διέπονται από ρομαντική διάθεση αγάπης. Όσες είναι αδέσμευτες, θα δημιουργήσουν νέες φιλίες μέσω διαδικτύου.
Οι άντρες εκπρόσωποι των ζωδίων αυτών θα έχουν σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις ή κοινές δράσεις με άντρες.

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, να αναμένετε κάποια μικρά προβλήματα μέσα στο σπίτι σας ή στις μετακινήσεις σας. Η μέρα σε γενικά επίπεδα θα έχει ηρεμία και επιτυχίες, σε όποια καθήκοντα έχετε να επιτελέσετε.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων ενδέχεται να ταξιδέψουν, είτε να προγραμματίσουν κάποια σχέδια και δράσεις που θα ενέχουν και άτομα από άλλη πόλη ή χώρα.
Οι άντρες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων να αναμένουν σήμερα κάποιες νέες ευκαιρίες ή έναυσμα για εξέλιξη και πρόοδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα χρειαστεί να δώσετε την ηθική ή συναισθηματική υποστήριξή σας σε μια γυναίκα.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων, ενδέχεται να πάρουν μια απογοήτευση για κάποια επιδίωξη ή ελπίδα που είχαν για σήμερα.
Οι άντρες θα έχουν μια μέρα με επιτυχίες, απρόσμενες ευκαιρίες, συναντήσεις, εισηγήσεις και τηλεφωνήματα.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα δεχθούν κάποιες εκπλήξεις από το οικογενειακό τους περιβάλλον, είτε τον κύκλο παλαιότερων φίλων ή συνεργατών. Θα ανοίξετε μια νέα επαφή – γνωριμία μέσω διαδικτύου, με άτομα που ίσως διαμένουν αρκετά μακριά.
Οι γυναίκες εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα έχουν σήμερα μια ιδιαίτερη αιτία για να χαρούν, ενώ οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια να αναμένουν εκπλήξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67