αστρολογος προβλεψεις 29/01 Κυριακή

665449

αστρολογος προβλεψεις 29/01 Κυριακή

Η τελευταία Κυριακή αυτού του μήνα ζητά από όλους να επικεντρωθούν στο σπίτι τους και να ασχοληθούν με θέματα αυτού του τομέα.

Είναι η ιδανική μέρα για να οργανώσετε το πρόγραμμά σας, να κάνετε καθαριότητα, να μαγειρέψετε, ίσως και να δεχθείτε την επίσκεψη αγαπημένων σας ανθρώπων.

 

Οι νεαρές γυναίκες μπορούν να αναμένουν κάποιες εκπλήξεις, που ενδέχεται να συνδέονται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.
Κάποια έξοδα θα προκύψουν σήμερα σε σχέση με ένα παιδί. Επίσης είναι πιθανό να σας απασχολήσουν οι οικονομικές σχέσεις, κάποια σχέδια και κάποιες συζητήσεις που θα αφορούν τα παιδιά ή τα νεαρά άτομα της οικογένειάς σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να αναμένετε σήμερα αλλαγή των σχεδίων και των προσδοκιών σας. Θα προκύψουν κάποιες ακυρώσεις ή καθυστερήσεις, ενώ κι εσείς είναι πιθανό να αναβάλετε κάτι προκειμένου να αποφύγετε πιθανά προβλήματα και επιπλοκές.
Θα μάθετε για ένα ενδιαφέρον ή σημαντικό γεγονός που θα σχετίζεται με έναν άτομο του κοινωνικού σας κύκλου.
Σε γενικές γραμμές, η μέρα σας θα διέπεται από διστακτικά συναισθήματα και χλιαρές σχέσεις…

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ιδιόρρυθμη θα είναι η μέρα και για τους γεννημένους στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω. Ειδικά όσο αφορά την ερωτική σας ζωή, να αναμένετε να βρεθείτε μπροστά σε κάποια εμπόδια ή δυσάρεστες καταστάσεις, που ίσως να οφείλονται και σε παρεξηγήσεις.
Ιδιαίτερα περίπλοκη θα είναι η επαφή σας σήμερα με ένα άτομο του κύκλου σας, που ανήκει σε άλλη εθνικότητα ή θρησκεία.
Τα επαγγελματικά σας θα βρουν την ισορροπία τους σταδιακά μέσα στη μέρα, αν και θα χρειαστεί να αναβάλετε κάποιες συμφωνίες ή συναντήσεις σας.

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η προσοχή σας σήμερα θα είναι κυρίως στραμμένη πάνω σε ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Το πιο πιθανό είναι να εμπλακείτε σε ένα προσωπικό δράμα του εν λόγω ατόμου, ένα σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει στη ζωή του.
Σήμερα καλείστε να διασφαλίσετε την ευημερία των παιδιών σας, παρέχοντάς τους ουσιαστική αγάπη.
Να αναμένετε να βρεθούν μπροστά σας αρκετές ευκαιρίες για να πραγματώσετε κάθε επιθυμία σας, αρκεί να μην βιαστείτε! Αφήστε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους στον δικό τους χρόνο.

zwdia shmera

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα απορροφηθείτε στις σκέψεις σας για κάποιες αμφιβολίες ή υποψίες που έχετε. Τα άτομα ή τα γεγονότα που σας έχουν προβληματίσει, είναι πιθανό να συνδέονται με το παρελθόν σας ή το παρελθόν ενός ατόμου του στενού σας κύκλου.
Μην περιμένετε πολλά από τη σημερινή μέρα, κυρίως επειδή η ψυχολογική σας διάθεση δεν θα είναι πολύ καλή.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66