Αστρολόγος προβλέψεις 01/09 Σάββατο

zodia-synastries-astro-live-gr-cat

Αστρολόγος προβλέψεις 01/09 Σάββατο

Το Σάββατο, θα ενθουσιαστείτε με κάποια νέα που θα αφορούν ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Η σημερινή είναι μια μέρα κατά την οποία η οικογένειά σας θα σας χρειαστεί και θα τη χρειαστείτε κι εσείς.

Σήμερα μπορεί να πάτε κάπου λόγω μιας σημαντικής περίστασης ή να λύσετε ένα πολύπλοκο πρόβλημα.

Το Σάββατο θα έχετε περισσότερες προσωπικές και οικογενειακές ευθύνες, αλλά η εξέλιξη τους θα είναι υπέρ σας.

zodia-taro-45

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα μπορεί να έχετε μια πιο δύσκολη ή ασαφή σχέση με κάποιον που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Το Σάββατο, αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας: τις προσωπικές σας υποθέσεις, την εμφάνιση σας, την επιχείρηση ή την υγεία σας, ώστε να έχετε αρκετή ενέργεια, διάθεση και κίνητρο να συνεχίσετε την ανάπτυξη των σχεδίων σας και την επόμενη εβδομάδα.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/09 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα αναστατωθείτε από γεγονότα ή ειδήσεις που σχετίζονται με τη ζωή φίλων ή γειτόνων. Σήμερα θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για δημιουργική και πνευματική εργασία, για πολιτιστικές ή δημόσιες εκδηλώσεις. Το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε στιγμές με την οικογένειά σας ή να λάβετε ευχάριστα νέα από κάποιον συγγενή σας. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας, να επισκεφθείτε μια αισθητικό, ένα κομμωτήριο και άλλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, το Σάββατο ο έρωτας, τα προσωπικά συναισθήματα ή οι σχέσεις στο γάμο σας θα είναι σε προτεραιότητα. Ένας καινούργιος έρωτας ή μια νέα γνωριμία θα σας εκπλήξουν και θα βρεθείτε απροετοίμαστοι για τέτοιες εμπειρίες. Μην απορρίψετε οποιαδήποτε βοήθεια ή υποστήριξη σήμερα.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/09 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το Σάββατο η ανυπομονησία σας μπορεί να περιπλέξει μια κατάσταση αντί να σας βοηθήσει. Σήμερα, θα είναι μια καλή μέρα για να εναρμονίσετε σημαντικές σχέσεις καθώς και για να επανορθώσετε κάποιες άλλες που έχουν διακοπεί. Σήμερα, να είστε πολύ προσεκτικοί σε ο,τιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα. Σήμερα, η δύναμή σας θα προέλθει από τους ανθρώπους στο σπίτι σας ή από την άνεση που αισθάνεστε εκεί.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65