Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018 α

test-gamos-zwdia

Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018

Ωροσκόπιο ζώδια Κριός

Στις 5 Σεπτεμβρίου, η χιαστί, η όψη που μερικές φορές συνδέεται με τη μοίρα, συνδέει τον κυβερνήτη σας τον φλογερό Άρη με τον αγγελιοφόρο Ερμή και οι δυο τους γράφουν μοίρα με κεφαλαία γράμματα. Δεν θα πάρει πολύ για να μεταμορφωθεί ένα απλό φλερτ σε μια εκτυφλωτική ερωτική σχέση. Μπορεί να συμβεί στις 7, όταν ο Ήλιος θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ή στις 9 με τη Νέα Σελήνη. Αν και μπορεί να νιώθετε ότι πατάτε σε κινούμενη άμμο, δεν θέλετε και να σωθείτε. Καθώς περνούν οι μέρες του Σεπτεμβρίου, τις βρίσκεται όλο και πιο έντονες έως τις 18, όταν ο Άρης έρθει σε σύγκρουση με τον Ουρανό και οι δυο σας μπορεί να παρασυρθείτε από τις υποσχέσεις και το πάθος.

Πιθανότατα μέχρι το τέλος του μήνα δεν θα αναρωτηθείτε μήπως μπήκατε σε αυτή τη σχέση πολύ γρήγορα. Αυτά, ωστόσο, δεν είναι άγνωστα εδάφη για εσάς. Όπως και κάθε ποιητής των περασμένων καιρών, χρειάζεστε την εμπειρία της απόλαυσης μόνο και μόνο για τη χάρη της. Αυτό το μήνα μάλλον θα βρεθείτε με χαρτί και μολύβι στο χέρι σας πιο πολύ απ’ ότι συνήθως.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο ζώδια Ταύρος

Ο Ήλιος βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 7 Σεπτεμβρίου και ενώ είναι μια θολή σύνδεση, όμορφα όνειρα μπορεί να αναδυθούν από τη νύχτα αυτών των πλανητικών όψεων.

Οι πρώτες δέκα μέρες του Σεπτεμβρίου σιγοκαίνε, αλλά κάτω από αυτό το σιγανό βράσιμο υπάρχει θυμός. Στις 9, με την Πανσέληνο στον Κριό και στον δωδέκατο Οίκο σας των μυστικών κάποιος μπορεί να βγει από τα ρούχα του. Δεν είναι η συνήθης στάση σας, αλλά σε αυτήν τη συγκεκριμένη Πανσέληνο, τα στοργικά συναισθήματά σας θα τείνουν να αλλάζουν αρκετά συχνά. Και η Πανσέληνος στον Κριό θέλει να κάνει το δικό της. Μην είστε νευρικοί. Τα συναισθήματά σας είναι πολύ βαθιά και μπορεί να πιαστείτε στη δική σας επικίνδυνη παγίδα.

Ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό στις 18 θέλει αυτό που θέλει, χωρίς να έχει σημασία αν το άλλο άτομο εμπλέκεται με κάποιον τρίτο. Πίσω απ’ όλη αυτή τη χάρη και τη γοητεία, η Αφροδίτη είναι άπληστη και δεν το κρύβει. Θα είναι δύσκολο να κρατήσετε παραπάνω από δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη αυτόν το μήνα, αλλά, απ’ την άλλη, είναι γνωστό ότι είστε εξαιρετικά πολυμήχανοι και επιπλέον το διασκεδάζετε.

Ο Πλούτωνας, ο γκάνγκστερ της λαγνείας, ορθοδρομεί στις 30 Σεπτεμβρίου και αυτό μπορεί να μετατρέψει αυτή τη σχέση σε κάτι περισσότερο από ένα μεταμεσονύχτιο περιστατικό. Μπορεί να ερωτευτείτε πολύ κάποιον που έπρεπε να μείνει απλώς μια δανική αγάπη.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο ζώδια Δίδυμοι

Ένα γκρινιάρικο τέταρτο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο στις 2 Σεπτεμβρίου καθαρίζει τον χώρο σας από τους ιστούς που έχουν σχηματιστεί και φαίνεται πως εισπνέετε βαθιά φρέσκο και διαποτισμένο από σεξουαλικότητα και μυστήριο αέρα.

Εισπνεύστε βαθιά τους ατμούς του Ποσειδώνα, επίσης, ενώ είναι στους συναισθηματικούς Ιχθείς στις 17 και απλώς ακούστε τα αθώα ψέματα που βγαίνουν από το στόμα σας για να σας χαρίσουν περισσότερη αφοσίωση απ’ όση αξίζετε. Βρίσκεστε να παραδίνεστε στα πάθη σας τόσο σωματικά όσο και λεκτικά. Μπορεί να είναι δουλειά της μοίρας που σας λέει ότι είναι ώρα να αφήσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο, που φαίνεται να κρατά την καρδιά σας, να ρίξει μια ματιά και στη ψυχή σας.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, ένα τέταρτο της Σελήνης στον έβδομο Οίκο σας της δέσμευσης και της οικειότητας φέρνει ξαφνικά ακόμα περισσότερο πειρασμό στον δρόμο σας, καθώς κάποιος από το παρελθόν σας σάς θυμίζει το άτομο που ήσασταν κάποτε. Η σκέψη είναι δελεαστική να γίνετε ξανά αυτό το άτομο.

Το ζω τη στιγμή είναι ευφημισμός για εσάς, αλλά τον Σεπτέμβριο, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να κατευνάζουν τον ζήλο του Άρη, τόσο η επιθυμία όσο και τα όνειρα μπορεί να μπουν στο αθόρυβο. Ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον, με περισσότερο βάθος απ’ όσο βιώνετε συνήθως, μπορεί να εμφανιστεί και μπορεί να γοητευτείτε τόσο πολύ που να είστε εσείς αυτοί που απαιτούν για πρώτη φορά τη διαύγεια.

taro-zodia-098

Ωροσκόπιο ζώδια Καρκίνος

Ποιος απολαμβάνει την παρασκηνιακή δράση περισσότερο από εσάς, Καρκίνοι; Εξάλλου, ο έρωτας είναι πιο ξεχωριστός όταν παραμένει κρυφός. Το τέταρτο της Σελήνης στις 2 Σεπτεμβρίου είναι στον ύπουλο δωδέκατο Οίκο σας των μυστικών και στους ακόμα πιο ύπουλους Διδύμους.

Βρίσκεστε μπροστά σε έναν γρίφο, ωστόσο, καθώς ο Άρης, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας είναι στον έβδομο Οίκο σας που μοιράζει τόσο την αγάπη όσο και τα κλοπιμαία. Και δεν σας αρέσει να μοιράζεστε. Χρειάζεστε έναν σύντροφο και όχι ότι είστε το πιο κτητικό απ’ όλα τα

ζώδια (είστε κοντά, αλλά όχι το πιο κτητικό), μερικές φορές μπορεί το να νιώθετε το ταίρι σας κτήμα σας. Αν κάτι ξέρετε να κάνετε είναι να συλλέγετε μετρητά, ακριβά αντικείμενα και εραστές.

Ο Ήλιος βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 7 και το αντικείμενο του πάθους σας τυφλώνεται από τη στοργή σας. Σε ποιον δεν αρέσει η στοργή, άλλωστε; Καλλιεργεί τη νοσταλγία και η νοσταλγία ενισχύει τον έρωτα. Ανεξαρτήτως φύλλου, οι αλλαγές ρόλων αρέσουν στους Καρκίνους –μερικές φορές το παιδί που ζητά τους γονείς του και άλλες φορές ο γονιός που ψάχνει το παιδί του. Ποιοι θα είστε αυτόν το μήνα;

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ωροσκόπιο ζώδια Λέων

Όντας οι θεατρικοί εραστές του ζωδιακού, σας αρέσουν οι καυτές σχέσεις. Αν και ο Άρης ήταν ανάδρομος για το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μεγάλου, καυτού καλοκαιριού, συνεχίζει ακόμα να παίζει σημαντικό ρόλο τον Σεπτέμβριο. Μια σχέση μπορεί να τελειώσει με μια τεράστια έκρηξη. Τα υπόλοιπα άστρα μπορεί να φαίνεται πως έκαναν τα στραβά μάτια, αλλά στην πραγματικότητα βοηθούσαν και υποστήριζαν αυτόν τον ερωτικό τύραννο.

Σίγουρα ο προκλητικός Ποσειδώνας θα παίξει τον ρόλο του, όταν βρεθεί σε αντίθεση με τον Ήλιο στις 7 Σεπτεμβρίου και θα προσθέσει σύγχυση στην καθημερινότητα.

zwdia-765

Ζείτε τη ζωή σας πάνω στο σανίδι, Λέοντες και η προσοχή που προσελκύετε κάνει τη δουλειά του συντρόφου σας δύσκολη, καθώς πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να σας προκαλέσει και το ταίρι σας το ξέρει. Συνολικά, όλος ο Σεπτέμβριος έχει να κάνει με παθιασμένο και καυτό σεξ, γεγονός συνηθισμένο για τη φύση σας, αλλά ως συνήθως σας ενδιαφέρει περισσότερο ο ενθουσιασμός παρά η δέσμευση.

Ο Ήλιος μπαίνει στο σκανδαλιστικό ζώδιο του Ζυγού στις 22 και τώρα έρχεται η ώρα να συζητήσετε για τα συναισθήματα, ένα θέμα που κάνει τα λόγια σας να χάνονται και εσάς ιδιαίτερα νευρικούς. Μια Πανσέληνος στον παθιασμένο Κριό στις 24 Σεπτεμβρίου προσθέτει μια μοιραία διάσταση σε αυτή την ιστορία και τελικά εσείς οι δυο μπορεί να καταλήξετε στη δέσμευση.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00