Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018 β

erwtikes-provlepseis-kyriaki-1-6

Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018

Ωροσκόπιο ζώδια Παρθένος

Είναι δύσκολο για έναν καθαρόμυαλο Παρθένο να μην έχει πλήρη εστίαση κάθε στιγμή, αλλά με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα το Σαββατοκύριακο της 7ης Σεπτεμβρίου αναδύεται η σύγχυση και ζυμώνεται κάτι εξωτικό. Αυτή η ζύμωση δημιουργεί μια σπάνια,

μαγική εμπειρία στο ηλιακό πλέγμα, όπου η επιθυμία συναντά τη δράση και δυνατά αεράκια άνευ όρων αγάπης περνούν από πάνω σας. Μπορεί να μην είναι ολοκληρωτικό ταξίδι στον παράδεισο της δέσμευσης, αλλά θα είναι ένα διάλειμμα μετ’ εμποδίων γεμάτο δυνατότητες και ατελείωτο σεξ.

zodia-taro-45

Με τον Ουρανό στον ένατο Οίκο σας, που σας προτρέπει να ξεφύγετε απ’ τα πάντα, δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή να κλείσετε ένα ταξίδι σε έναν μακρινό προορισμό. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας απ’ αυτούς τους μήνες που σας κάνουν να νιώθετε ότι θέλετε να πείτε δραματικά την ιστορία της ζωής σας σε κάποιον που νοιάζεται πραγματικά.

Είτε είναι ο ήχος των κυμάτων που σκάνε είτε οποιαδήποτε υπνωτικά μαγικά εκπέμπει το σύμπαν, ο Ποσειδώνας στον πρώτο Οίκο σας τυφλώνει την ικανότητά σας να δείτε την πραγματικότητα. Αλλά πραγματικά δεν σας νοιάζει, γιατί έχετε απεγνωσμένη ανάγκη ατελείωτης στοργής. Η Πανσέληνος στις 24 στον όγδοο Οίκο σας της οικειότητας σας κάνει να ξεκινάτε μια γιορτή αλήθειας.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ωροσκόπιο ζώδια Ζυγός

Το τέταρτο της Σελήνης στις 2 Σεπτεμβρίου ρίχνει το ασημένιο φως του στον Οίκο της αγάπης σας και θα βρεθείτε να αναρωτιέστε αν βιαστήκατε να μπείτε σε μια σχέση. Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να περικυκλώνουν τον ταραχοποιό Άρη, μπορεί να μην χρειάζεστε απλώς αλλά να απαιτείτε άμεση ικανοποίηση και να νιώθετε την αντίσταση του ταιριού σας. Δεν είστε ποτέ σίγουροι για τα συναισθήματά σας, αλλά ένα πράγμα που ξέρει να κάνει κάθε Ζυγός είναι να προσκολλάται.

Αυτή η ομάδα απαιτητικών αστεριών βρίσκεται στον τέταρτο Οίκο σας και μία απ’ τις πιθανότητες είναι να μετακομίσει κάποιος στο κτίριο σας. Ή, μπορείτε να ζητήσετε από κάποιον να έρθει στο κτίριο σας, μέχρι τουλάχιστον να προκαλέσετε τις σπίθες που θέλετε, αλλά, βέβαια, τι θα γίνει αν έρθει και αποφασίσει να μην φύγει ποτέ; Πριν το συνειδητοποιήσετε έχετε γίνει φίλοι με προνόμια.

Δεν θα χρειαστεί πολύ για έναν γοητευτικό Ζυγό να διεκδικήσει αυτή τη σχέση, γιατί η αγάπη και ο γάμος είναι γραμμένα στο DNA σας. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη εντείνει την επιθυμία σας να είστε μέρος ενός ζευγαριού και τα υπόλοιπα θα γραφτούν στην ιστορία.

zodia-543

Ωροσκόπιο ζώδια Σκορπιός

Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με κάποιον νέο που προσπαθείτε αυτή τη στιγμή να παρασύρετε στον ιστό σας, τον μόνιμο σύντροφό σας ή το μαύρο πρόβατο που ελπίζετε κρυφά πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει. Μια μοιραία όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη στις 5 Σεπτεμβρίου δείχνει ότι παλεύετε με ένα απ’ τα μυστικά σας ή με μια επιθυμία που είναι καιρό κρυφή. Ανεξαρτήτως της επιλογής σας, σιγά και ήσυχα πλησιάζετε αυτές τις επιθυμίες που δεν μπορείτε πλέον να συγκρατήσετε.

Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι η καριέρα σας μπορεί να μπει εμπόδιο στη αποπλάνησή σας. Για εσάς, μια απαγορευμένη στιγμή πίσω από κλειστές θύρες είναι μια ένεση αδρεναλίνης, αλλά από τις 9 μια Νέα Σελήνη σας υπενθυμίζει γλυκά ότι πρέπει κάποια στιγμή να ανοίξετε αυτή την κλειστή πόρτα.

Με τον ριψοκίνδυνο και περιπετειώδη κυβερνήτη σας Πλούτωνα να ορθοδρομεί στις 30 Σεπτεμβρίου, θα δώσετε νέο νόημα στον όρο «μεγάλο, καυτό καλοκαίρι». Ο Σκορπιός είναι ουσιαστικά ζώδιο πιστό, αλλά έχετε καυτή φύση. Δεν βλάπτει να ενδώσετε στις φαντασιώσεις σας και αυτό ακριβώς εμπνέει αυτή η βραδιά.

zodia-zvdia-75

Ωροσκόπιο ζώδια Τοξότης

Το ξέρετε σίγουρα ότι έχετε ψυχή τζογαδόρου είτε πρόκειται για τυχερά παιχνίδια είτε για θέματα καρδιάς. Ο Άρης ακόμα αντιδρά τον Σεπτέμβριο και εσείς μπορεί να ρίξετε χαλαρά το δίχτυ σας και να πιάσετε μεγάλη ψαριά. Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας να κρατάτε κρυφό τον έρωτά σας, με τον Δία στον Σκορπιό και στον δωδέκατο Οίκο σας των μυστικών, δεν μπορείτε να μην κρατήστε το στόμα σας κλειστό γι’ αυτή τη σχέση.

Αν και κρατάτε ένα βαρύ μυστικό, νιώθετε τυχεροί. Δεν νιώθετε απλώς, είστε τυχεροί και δεν θα ήσασταν Τοξότες αν δεν δοκιμάζατε τα όρια της τύχης σας.

Με την Πανσέληνο στον Κριό και στον πέμπτο Οίκο σας της αγάπης ως πρόκληση στις 24 Σεπτεμβρίου, προσέξτε να μην πέσει αυτό το μυστικό στα λάθος χέρια. Οι ανάδρομοι κύκλοι είναι μοιραίες στιγμές και καθώς ο Πλούτωνας είναι ακόμα ανάδρομος, μπορεί να είναι δουλειά της μοίρας που σας λέει να πείτε σε αυτό το άτομο –που φαίνεται να κρατά την καρδιά σας– τα πραγματικά συναισθήματά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο ζώδια Αιγόκερως

Έχετε μια ισχυρή επιθυμία να πάρετε ένα τρελό ρίσκο την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και ο επιφυλακτικός Αιγόκερως επιτρέπει σε αυτές τις επιθυμίες –που συνήθως μένουν κρυφές– να σας οδηγήσουν.

Δεν είστε υπέρμαχοι της λεκτικής επικοινωνίας και με ένα τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους στις 2 Σεπτεμβρίου, οι λέξεις (αν πρέπει να ειπωθούν) θα είναι ωμές. Καθώς πλησιάζει το Σαββατοκύριακο, μια μοιραία όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη το κάνει σχεδόν αδύνατο για εσάς να παραμείνετε σιωπηλοί και θα πρέπει να προσέξετε τους τρόπους σας, γιατί μπορεί κατά λάθος να συμβάλλετε με λίγα δυνατά λόγια στην πυρκαγιά που είναι ήδη αναμμένη. Ο Ήλιος βρίσκεται σε αντίθεση με τον εξαιρετικά ασαφή Ποσειδώνα στις 17 και το ταίρι σας μπορεί να παρεξηγήσει την πρόθεσή σας.

Στις 6 Σεπτεμβρίου, ο κυβερνήτης σας Κρόνος ορθοδρομεί και ενώ αυτό είναι καλό για τη δουλειά σας, δεν είναι τόσο θετικό για τον έρωτα.

Το Σαββατοκύριακο της 16ης, ένα τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη φέρνει ερωτικό ρυθμό. Όσο συναίσθημα κι αν έχετε βάλει σε αυτόν το μήνα, η Πανσέληνος στις 24 Σεπτεμβρίου σας βρίσκει χωρίς καθόλου μετάνοιες και σας δίνει να καταλάβετε ότι έχετε κάτι πολύ καλό. Το σεμνότυφο προσωπείο σας κατεβαίνει πιο γρήγορα κι απ’ τα εσώρουχά σας.

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο ζώδια Υδροχόος

Η μοίρα μπαίνει στη ζωή σας και την γυρίζει ανάποδα γύρω στις 18 Σεπτεμβρίου, με ερωτικά πυροτεχνήματα στον Οίκο του εαυτού σας και της δραστήριας προσωπικότητάς σας. Με τον Άρη στον επιθετικό πρώτο Οίκο σας να προκαλεί τον κυβερνήτη σας Ουρανό στον τέταρτο Οίκο σας, ξέρετε ότι θέλετε να κάνετε δικό σας αυτό το ερωτικό ενδιαφέρουν και οι ερωτήσεις μπορούν να περιμένουν για μετά. Ξέρετε, όπως ξέρετε ότι ο ουρανός είναι μπλε, ότι θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας με αυτό το άτομο ή τουλάχιστον το υπόλοιπο του μήνα σας.

Το κύριο πράγμα που αναρωτιέστε είναι αν ήσασταν με αυτό το άτομο σε κάποια άλλη ζωή ή μήπως τον περασμένο χρόνο. Σίγουρα νιώθετε ότι έχετε ξαναβρεθεί σε αυτό το μέρος.

Στις 24, μια ακόμη μοιραία όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον κυβερνήτη σας Ουρανό σας κάνει να συνειδητοποιείτε ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να κρατήσετε γοητευμένο το ταίρι σας –μια νέα εμπειρία για εσάς.

Οι Υδροχόοι είναι πολύ ελκυστικοί και για τα δυο φύλλα και όταν ο Πλούτωνας ορθοδρομήσει στις 30, έρχεται η ώρα να σοβαρευτείτε. Παίρνετε λοιπόν μια απόφαση-έκπληξη για τους ερωτικούς συντρόφους σας. Κανένας άλλος πλανήτης δεν σκάβει πιο βαθιά από τον Πλούτωνα και αν και δεν μπορείτε να τα ρίξετε μόνο στην θερμοκρασία ή στο χαλασμένο κλιματιστικό, οι δύσκολες καταστάσεις λύνονται πιο εύκολα όταν υπάρχουν

λιγότερο ρούχα πάνω σας. Συνολικά, ο Σεπτέμβριος έχει να κάνει με την αγάπη που έχει γεύση τρελού και άγριου πάθους και τώρα, ναι, είστε σε γνώριμα εδάφη.

zodia-zvdia-yy

Ωροσκόπιο ζώδια Ιχθύες

Η «διαφάνεια» είναι μια δημοφιλής λέξη στον κόσμο του σήμερα και για τους Ιχθείς, που τους αρέσει να κρύβουν τον πραγματικό εαυτό τους, ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας και ο Ήλιος είναι οι βασικοί παίκτες του μήνα. Αυτοί οι δύο γίγαντες παλεύουν για τον έλεγχο το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, αλλά ειδικά στις 7.

Η στοργική και πολύ περίπλοκη προσωπικότητά σας φανερώνεται στον έβδομο Οίκο σας, ακόμα κι αν ο Ποσειδώνας κάνει ότι περνάει απ’ το χέρι του για να κρύψει τα συναισθήματά σας.

zwdia-765

Πολλά άλλα αστέρια βρίσκονται στο παιχνίδι, αλλά στη δική σας περίπτωση, παίζουν υποστηρικτικούς ρόλους. Μπορείτε να πάρετε την απόφαση να μην πάρετε καμία απόφαση και να δείτε που θα σας βγάλει αυτή η συναρπαστική εβδομάδα.

Μπορεί κατά την Πανσέληνο στον δεύτερο Οίκο σας του «ανήκεις σε μένα» στις 24 να απαιτήσετε πολλή περισσότερη αγάπη απ’ όση ζητούσατε στο παρελθόν. Και ακόμα και στη μέση αυτού του καυτού έρωτα, θα θέλετε να βρείτε τον χρόνο για να εξετάσετε το βάθος των συναισθημάτων σας. Με άλλα λόγια, ως συνήθως, το μικρόφωνο θα βρίσκεται κυρίως στα χέρια σας. Ως το πιο συναισθηματικό απ’ όλα τα ζώδια, δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με ημίμετρα. Τα θέλετε όλα ή τίποτα αυτόν το μήνα.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot