Αστρολόγος προβλέψεις 02/10 Τετάρτη

178534595

Αστρολόγος προβλέψεις 02/10 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο πλανήτης της επικοινωνίας βρίσκεται στον Ζυγό από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί προωθεί τη διάθεσή σας για αρμονία και ισορροπημένες συνεργασίες. Ο Ερμής θα περάσει στον Σκορπιό από αύριο, για να παραμείνει έως τις 9 Δεκεμβρίου!

Η παρατεταμένη διαμονή του οφείλεται σε έναν ανάδρομο κύκλο του, από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Ωστόσο, με τον Ερμή στον Σκορπιό θα εστιάσετε στα οικονομικά σας θέματα. Θα σας απασχολήσουν οι μακροπρόθεσμες επενδύσεις και οι ενδεδειγμένες κινήσεις για να υλοποιήσετε τους στόχους σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Οκτωβριου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, δίνοντας αίσια έναρξη στη σημερινή ημέρα. Είναι η στιγμή να ανοιχτείτε περισσότερο στις πιθανότητες, να συλλέξετε πληροφορίες που θα ενισχύσουν τα περαιτέρω βήματά σας. Ο Τοξότης βάζει στο προσκήνιο την αλήθεια και την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων!

Ο Πλούτωνας κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερω από τον Απρίλιο, με συντροφιά του τον Κρόνο. Ζητούμενο αυτού του κύκλου ήταν να συντονιστείτε, να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να γίνετε πιο προσεκτικοί. Αυτός ο κύκλος κλείνει αύριο, με τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία. Προετοιμαστείτε να ορμήσετε στα βαθιά!

zwdia-fotia

Την Τετάρτη αφιερώστε χρόνο για να είστε με την οικογένειά σας. Σήμερα μπορείτε να πάτε κάπου για δείπνο, να δείτε μια ταινία ή θέατρο, γενικά να βρεθείτε με ευχάριστους ανθρώπους. Σήμερα μην ανησυχήσετε για τυχόν συγκρούσεις στο σπίτι σας, ακόμα κι αν έχετε σοβαρούς λόγους να είστε θυμωμένοι με κάποιον. Αν το κάνετε, τα συναισθήματα θλίψης, απογοήτευσης ή δυσαρέσκειας θα παραμείνουν μέσα σας. Η Τετάρτη θα είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, για την εξέλιξη ερωτικών ή επαγγελματικών σχέσεων με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Θα έχετε ευχάριστες εμπειρίες με ανθρώπους στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων, ειδικά αν ζουν μακριά από εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/10 Τετάρτη

Σήμερα θα χαρείτε με νέα οικονομικής φύσεως, που θα λάβετε μέσω ενός άνδρα ή ενός εκπροσώπου κάποιου θεσμού. Η επαγγελματική σας σχέση με έναν άνδρα στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική σήμερα. Αξιοποιήστε την παραμικρή ευκαιρία που θα σας δοθεί για επιπλέον εισόδημα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.

zwdia-9-zvdia-9

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα ένας άντρας (πιθανόν από την οικογένεια ή τον φιλικό σας κύκλο) θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις και τις πράξεις σας. Σήμερα θα έχετε κάτι να σκεφτείτε και σίγουρα δεν θα πρέπει να βιαστείτε να αποφασίσετε (ειδικά εάν πιέζεστε). Η Τετάρτη ευνοεί τις υποθέσεις και τις δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένεια, για αυτό αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα υγείας, οπότε αποφύγετε τη σωματική ή την πνευματική καταπόνηση.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/10 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Τετάρτη υποδεικνύει τη λήψη χρημάτων ή την ενασχόλησή σας με ένα σημαντικό οικονομικό έγγραφο. Οι ενέργειές σας σχετικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα έχουν ευνοϊκά αποτελέσματα στο εγγύς μέλλον. Σε γενικές γραμμές, σήμερα θα ασχοληθείτε με καθήκοντα των οποίων τα αποτελέσματα θα είναι ορατά μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις ή συναντήσεις με συγγενείς, ειδικά εάν υπάρχει μια ιδιαίτερη περίσταση.

dream

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τετάρτη θα είναι μια καλή ημέρα για την εργασία, την εκπαίδευσή σας ή την επιχείρησή σας. Σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα και χρήσιμη επικοινωνία με ανθρώπους από διάφορα μέρη. Εάν έχετε δικό σας παιδί, μπορεί να προκύψει μια δέσμευση που το αφορά. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα κόλπα και τις προσπάθειες χειραγώγησης την Τετάρτη, γιατί η σημερινή θα είναι μια σημαντική και παραγωγική μέρα για σας. Μην δημιουργείτε χάος στη ζωή σας!

Αστρολόγος προβλέψεις 02/10 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τετάρτη μπορεί να αισθανθείτε προσβεβλημένοι από τα λόγια κάποιου συγγενή ή φίλου. Το πιθανότερο είναι να οφείλεται σε κάποια ακατάλληλα, ανόητα σχόλια από την πλευρά τους σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Εάν σήμερα οι καταστάσεις της ζωής τα φέρουν έτσι ώστε να αποχωριστείτε κάποιο πρόσωπο, μην στεναχωρηθείτε. Είναι μέρος της πορείας που και οι δύο θα πρέπει να ακολουθήσετε. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να αγοράσετε αντικείμενα για το σπίτι σας ή για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, είτε είστε άντρας είτε γυναίκα.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Οκτωβριου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66