Ερωτικό Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2019

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

Ωροσκόπιο ζώδια Ζυγός .

Ωροσκόπιο : Μπορεί τα φαντάσματα να ξυπνάνε αυτόν τον μήνα του Χαλοουίν, αλλά η σεξουαλική ορμή σας έχει θαφτεί. Μην προσπαθήσετε πολύ να την αναστήσετε Ζυγοί, ειδικά αν δεν έχετε διάθεση.

Ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό στις 3 Οκτωβρίου και στρέφει την προσοχή σας από το σεξ στη φροντίδα του εαυτού σας. Καταπληκτικό γεγονός!

Αν έχετε τη διάθεση, βγείτε ραντεβού όταν ο Άρης είναι στο ζώδιό σας. Μπορεί να μην είναι πραγματική αγάπη, αλλά θα είναι διασκεδαστικό!

zodia-taro-45

Τα πράγματα γίνονται μαγικά όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον αισθησιακό Σκορπιό στις 8. Δοκιμάστε την νέα ερωτική σας σύνδεση, όταν η Πανσέληνος στον Κριό αναστήσει την παθιασμένη πλευρά σας στις 13 Οκτωβρίου. Περιμένετε μέχρι τις 18 να αναλύσετε τα συναισθήματά σας. Το πεμπτημόριο Πλούτωνα – Χείρωνα θα σας ενθαρρύνει να αναρωτηθείτε πώς σας κάνει να νιώθετε αυτό το άτομο.

Η ερωτική ορμή σας επιστρέφει στη ζωή όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου. Ο καιρός έχει ψυχρανθεί, αλλά η ερωτική ζωή σας είναι καυτή. Αν θέλετε πολύ να δοκιμάσετε μια νέα στάση, κάντε το στις 27, με τη νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Ούτε καν η αναδρομή του Ερμή το Χαλοουίν δεν μπορεί να σας σταματήσει,! Πολλά ουρλιαχτά ακούγονται, αλλά όχι γιατί είδατε φαντάσματα.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Οκτωβριου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

tarw-wroskopio-4

Ωροσκόπιο ζώδια Σκορπιός

Το φθινόπωρο μπορεί να είναι η τέλεια εποχή για ρομαντισμό και αγκαλιές, αλλά η αγάπη είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σας. Όταν ο Ερμής μπει στο ζώδιό σας στις 3 Οκτωβρίου, θα επικεντρωθείτε περισσότερο στην ικανοποίηση και την επιτυχία σας παρά στα ερωτικά.

Μπορεί να νιώθετε λίγο πιο ρομαντικοί αργότερα, όταν ο Άρης μπει στον Ζυγό, αλλά δεν είναι κάποιος που σας ενδιαφέρει διαθέσιμος, είστε υπέρ ικανοί να φτάσετε μόνοι σας στον στόχο.

Μπορείτε να αντισταθείτε στα πάντα, Σκορπιοί, εκτός από τον πειρασμό, φυσικά! Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 8 και φέρνει κάποιον διαβολικά όμορφο που δεν είναι καλός για σας, πράγμα που τον κάνει περισσότερο δελεαστικό. Έναν συνάδελφο;

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ωροσκόπιο ζώδια Σκορπιός

Έναν πρώην εραστή; Ένα βαμπίρ; Αντισταθείτε! Αντ’ αυτού, σχεδιάστε ένα πάρτι σε διάθεση Χαλοουίν όταν ο Ήλιος μπει στο ζώδιό σας στις 23. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον μαγευτικό. Μόνο ένας Σκορπιός θα μπορούσε να βρει τον έρωτα της ζωής του σε νεκροταφείο.

Φορέστε το πιο σέξι σύνολό σας και βγείτε με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 27. Θα ουρλιάζετε κάτω από τη Σελήνη, θα μαγεύετε σέξι αγνώστους και θα μπλεχτείτε σε σοβαρές ζαβολιές. Μπράβο σας!

Έχετε ανοιχτό μυαλό το στις 30, όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο ζώδια Τοξότης

Η ατμόσφαιρα είναι ερωτική και η σεξουαλική ζωή σας δεν ήταν ποτέ καλύτερη. Κρατήστε αυτή την ενέργεια ζωντανή όταν ο Ερμής μπει στον Σκορπιό στις 3 Οκτωβρίου.

Αργότερα, όταν ο Άρης μπει στον Ζυγό, φροντίστε τον εαυτό σας. Κοιμηθείτε καλά. Ναι, μιλάω για πραγματικό ύπνο. Θα θέλετε να είστε ξεκούραστοι με αυτά που θα σας φέρει το υπόλοιπο του μήνα.

Απολαύστε το φθινοπωρινό καιρό, όταν η Αφροδίτη μπει στον Σκορπιό στις 8 και σχεδιάστε ένα ραντεβού στην ύπαιθρο.

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας με την Πανσέληνο στον Κριό στις 13 Οκτωβρίου. Κάντε μερικές βαθιές ερωτήσεις όταν ο Ήλιος μπει στον Σκορπιό στις 23. Είτε θα έρθετε πιο κοντά είτε θα πάτε στα πάρτι για το Χαλοουίν σόλο.

Η καλύτερη μέρα για τα ερωτικά σας είναι η 27η Οκτωβρίου. Η ερωτική σας σύνδεση θα είναι δυνατή και η σεξουαλική ενέργεια θα είναι στην κορυφή. Απολαύστε τον σωματικό και συναισθηματικό δεσμό που έχετε δημιουργήσει με κάποιον πολύ ξεχωριστό.

Ενώ η αναδρομή του Ερμής στις 30, στο Χαλοουίν, μπορεί να τρομάξει μερικά ζώδια, εσείς θα παρτάρετε μέχρι πρωίας. Παίξτε μπάλα, Τοξότες!

δωρεάν-προβλέψεις

Ωροσκοπιο ζώδια Αιγόκερως

Ουάου, Αιγόκεροι, η σεξουαλική ορμή σας ξυπνά πραγματικά! Ευχαριστείστε τον Ερμή που μπαίνει στον Σκορπιό στις 3 Οκτωβρίου και προσθέτει λίγο έξτρα νοστιμιά στην ερωτική ζωή σας. Αργότερα, όταν ο Άρης μπει στον ρομαντικό Ζυγό, βάλτε το δημιουργικό μυαλό σας στο παιχνίδι στη κρεβατοκάμαρα. Ίσως λίγο παιχνίδι ρόλων; Είναι η κατάλληλη εποχή.

Η σεξουαλική όρεξή σας μόνο αυξάνεται όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό στις 8. Θα περνάτε καλά σε κάθε πιθανό μέρος. Προσέξτε όμως, γιατί η Πανσέληνος στον Κριό στις 13 σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους. Μην παίρνετε τα πάντα πολύ προσωπικά και χαλάσετε τη βραδιά σας.

Μη φοβάστε, ένα διανοητικά διεγερτικό ραντεβού στις 23 μπορεί να φέρει την ερωτική ζωή σας πίσω στη ζωή. Ο Ήλιος μπαίνει στον μυστηριώδη Σκορπιό και σας κάνει ιδιαίτερα περίεργους να μάθετε και νέα πράγματα και περισσότερα για τον εραστή σας.

μελλοντολόγος

Χρησιμοποιήστε αυτές τις νέες πληροφορίες όταν η Νέα Σελήνη είναι στον Σκορπιό στις 27 Οκτωβρίου. Γοητεύστε το ταίρι σας με μια αισθησιακή βραδιά στο σπίτι, που μπορείτε να τους δείξετε πόσο καλά τους ξέρετε.

Τα πράγματα θα γίνουν τρομακτικά όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στις 30, στο Χαλοουίν. Γι’ αυτό ξεκινήστε να προετοιμάζεστε από τώρα.

Ωροσκοπιο ζώδια Υδροχόος

Ας το παραδεχτούμε, Υδροχόοι, είστε λίγο αναξιόπιστοι. Ωστόσο, η έλλειψη επικοινωνίας μπορεί να καταλήξει σε δράματα όταν ο Ερμής μπει στον Σκορπιό στις 3 Οκτωβρίου. Επικοινωνείτε με το ταίρι σας, είτε απ’ το τηλέφωνο είτε με περιστέρια. Και μην τους χαλάσετε τα σέξι σχέδιά τους! Αν όλα πάνε καλά, η 4η θα είναι καταπληκτική ημέρα. Ο Άρης είναι στον Ζυγό και κάνει την οικειότητα ιδιαίτερα ερωτική.

Η καλύτερη ημέρα για να κάνετε ό,τι σας κατέβει είναι η 13η Οκτωβρίου. Η Πανσέληνος στον Κριό σάς κάνει περισσότερο ελκυστικούς. Έχετε ένα ερωτικό φίλτρο στην τσέπη σας ή απλώς χαίρεστε που βλέπετε κάποιον; Ο έρωτας αλλάζει όταν μια όψη Πλούτωνα – Χείρωνα δημιουργεί ένα άσχημο καβγαδάκι στις 18. Ο συμβιβασμός είναι το κλειδί.

taro-zodia-76

Ωροσκοπιο ζώδια Υδροχόος

Ευτυχώς, ξαναγίνεται από ξινός γλυκός όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό και κάνει την 23η Οκτωβρίου πολύ αισθησιακή ημέρα. Μείνετε παρόντες και επικεντρωθείτε στον εραστή σας με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 27. Αν αφήσετε το μάτι σας να περιπλανηθεί στις άλλες επιλογές, δεν θα περάσετε καλά με το ταίρι σας σήμερα.

Η ατμόσφαιρα είναι μαγική το Χαλοουίν, όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος. Χρησιμοποιήστε το σώμα και το σέξι στόμα σας για να πείτε σε κάποιον πώς νιώθετε.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Οκτωβριου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

κρυσταλλομαντεία

Ωροσκόπιο ζώδια Ιχθύες

Ξέρουμε, Ιχθύες. Η τελευταίες ερωτικές συμπλοκές σας ήταν ταινία τρόμου που σκέφτεστε να κάνετε κηδεία στην ερωτική ορμή σας. Ωστόσο, πριν στείλετε τον έρωτα στον άλλο κόσμο, σκεφτείτε να δείτε την αγάπη από διαφορετική οπτική γωνία. Όταν ο Ερμής μπει στον Σκορπιό στις 3 Οκτωβρίου, αναλύστε τις σχέσεις που θαυμάζετε. Το να εξετάσετε τις σχέσεις που θεωρείτε επιτυχημένες σάς δείχνει τι ψάχνετε. Εκθέστε τον εαυτό σας όταν ο Άρης στον ερωτικό Ζυγό σας δώσει αυτοπεποίθηση στις 4.

Αν γνωρίσετε κάποιον που κάνει την καρδιά σας να χτυπά σαν φτερά πεταλούδας, πείτε το του στην Πανσέληνο στον Κριό στις 13 Οκτωβρίου. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει και εκφράστε τα συναισθήματά σας. Συνεχίστε να σκέφτεστε τι θέλετε από τις σχέσεις σας στις 23. Ο Ήλιος στον Σκορπιό μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε τα μυστήρια που στοιχειώνουν την ερωτική ζωή σας.

Ωροσκόπιο ζώδια Ιχθύες

Αν ο εραστής σας δεν ικανοποιεί τις συναισθηματικές ανάγκες σας μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, πείτε το του. Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό σάς δίνει το θάρρος να υψώσετε το ανάστημά σας. Μην συμβιβαστείτε με κάποιον που δεν μπορεί να σας ικανοποιήσει συναισθηματικά.

Μείνετε σπίτι το Χαλοουίν, όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος. Φαντασιωθείτε τον τέλειο εραστή. Δίνετε στον εαυτό σας καλύτερους οργασμούς ούτως ή άλλως.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Οκτωβριου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia