Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Οκτωβρίου 2019

zwdia-erwtikes-22-7-14

Ωροσκόπιο ζώδια Κριός .

Ωροσκόπιο : Η θερμοκρασία πέφτει και, δυστυχώς, το ίδιο και η σεξουαλική ζωή σας. Όταν ο Ερμής μπει στον Σκορπιό στις 3 Οκτωβρίου, κάντε ένα βήμα πίσω από τις σχέσεις και επικεντρωθείτε στον εαυτό σας.

Λίγη απόσταση, κάνει την καρδιά να λαχταρά. Μην παρασυρθείτε από τα μικροπροβλήματα στη σχέση σας, όταν ο Ερμής μπει στον Ζυγό. Θα λυθούν από μόνα τους.

Τα πράγματα γίνονται πιο καυτά όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον αισθησιακό Σκορπιό στις 8. Χρησιμοποιήστε τη χάρη σας για να γοητεύσετε κάποιον που σας τραβάει το ενδιαφέρον.

zodia-taro-45

Νιώθετε διαβολικοί. Η καλύτερη ημέρα για να ερωτοτροπήσετε είναι η 13η Οκτωβρίου, όταν η Πανσέληνος είναι στο ζώδιό σας. Φορέστε τα πιο σέξι ρούχα σας και γίνετε πειρασμός.

Η σεξουαλική ζωή σας χαλαρώνει λίγο με το πεμπτημόριο Πλούτωνα – Χείρωνα στις 18, αλλά θα καταφέρετε να στριμώξετε ένα στα γρήγορα ανάμεσα σε συναντήσεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 27 Οκτωβρίου, μαζέψτε την παρέα σας και ζητήστε συμβουλές. Γιατί το ταίρι σας είναι τόσο μυστήριο τελευταία;

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος την ημέρα του Χαλοουίν φέτος, 31 Οκτωβρίου, αλλά μην το αφήσετε να σας τρομάξει. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γνωρίσετε κάποιον άγνωστο, σέξι που θα σας δώσει τα καλού είδους ρίγη.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Οκτωβριου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο ζώδια Ταύρος

Ο Οκτώβριος είναι τόσο ρομαντικός μήνας –βόλτες στην εξοχή, μάζεμα μήλων, σέξι κουστούμια. Αλλά πριν πέσετε στο κρεβάτι του οποιουδήποτε, κάντε έναν γρήγορο ψυχολογικό έλεγχο. Ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό στις 3 Οκτωβρίου και σας ενθαρρύνει να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Πριν κάνετε ό,τι σας έρθει στο μυαλό, βεβαιωθείτε ότι είστε στην καλύτερη φάση εγκεφαλικά. Συζητήστε την ερωτική ζωή σας με έναν φίλο, όταν ο Άρης μπει στον Ζυγό. Μπορεί να γνωρίζει το τέλειο άτομο για σας.

Τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους με την Αφροδίτη να μπαίνει στον αισθησιακό Σκορπιό στις 8. Νιώθετε άνετα με τον εραστή σας, ζεσταίνει την καρδιά σας σαν ζεστό κρασί. Ωστόσο, μην κινηθείτε πολύ γρήγορα ακόμα. Το ημί-εξάγωνο Δία – Πλούτωνα στις 17 Οκτωβρίου σάς ενθαρρύνει να βάλετε όρια στον εραστή σας, πριν κολλήσει πάνω σας. Σχεδιάστε ένα γλυκό ραντεβού όταν ο Ήλιος μπει στον Σκορπιό στις 23.

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο ζώδια Ταύρος

Επικεντρωθείτε στα συναισθήματά σας στις 27, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Ερωτεύεστε όντως αυτό το άτομο ή είστε απλώς πολύ γοητευμένοι;

Το Χαλοουίν είναι ιδιαίτερα τρομακτικό φέτος, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Μην τρέξετε σπίτι σας από τον φόβο. Αποδεχτείτε την παραξενιά –μπορεί να έχει πλάκα!

Ωροσκοπιο ζώδια Δίδυμοι

Το Χαλοουίν είναι στο τέλος του μήνα, αλλά απ’ την αρχή αλληλεπιδράτε με υπερφυσικά όντα, ειδικά όταν κάποιοι κάνουν το φάντασμα. Ο Ερμής μπαίνει στον μυστηριώδη Σκορπιό στις 3 Οκτωβρίου και σας αφήνει με την αίσθηση ότι κάποιος σάς αποφεύγει. Μην αφήσετε πίσω σας αυτήν τη σχέση ακόμα. Ο Άρης μπαίνει στον ισορροπημένο Ζυγό αργότερα και σας χαρίζει αποφασιστικότητα. Αυτή η σχέση δεν έχει πεθάνει ακόμα!

Ερωτικά προβλήματα συνεχίζουν να αποκαλύπτονται όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό στις 8. Κάνει τα πάντα περίπλοκα με προβλήματα στην επικοινωνία και γεμάτα προγράμματα. Μείνετε ψύχραιμοι και μην χάσετε το μυαλό σας (ή τους στέλνετε 200 μηνύματα την ημέρα). Η καλύτερη ημέρα για να κάνετε ό,τι σας κατέβει είναι η 13η Οκτωβρίου, τότε έχουμε την Πανσέληνο στον Κριό. Οι λυκάνθρωποι δεν θα είναι οι μόνοι που θα αλυχτούν κάτω από το φεγγάρι από απόλαυση.

taro-zodia-76

Ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό στις 23 και σας ενθαρρύνει να μάθετε περισσότερα για τον εραστή σας. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτά που λένε. Θα αποδειχθούν σημαντικά αργότερα.

Εκμεταλλευτείτε τη νέα Σελήνη στον σέξι Σκορπιό στις 27 Οκτωβρίου. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να γνωριστείτε καλύτερα. Ο ανάδρομος Ερμής σάς προκαλεί έντονα συναισθήματα. Μην τα φοβάστε –νιώστε τα!

Ωροσκόπιο ζώδια Καρκίνος

Ξεκινήστε τον Οκτωβρίου με μια βραδιά γεμάτη άνεση, καθώς ο Ερμής μπαίνει στον συναισθηματικό Σκορπιό στις 3. Πείτε στον εραστή σας να έρθει σπίτι για να δείτε θρίλερ και να χαλαρώσετε. Θα περάσετε καλύτερα στο κρεβάτι παρά σε οποιοδήποτε πάρτι. Ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό αργότερα και σας κάνει ευαίσθητους στις ανάγκες του εραστή σας. Σας χαρίζει δυνατότερη σωματική και συναισθηματική σύνδεση.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Οκτωβριου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

κρυσταλλομαντεία

Απολαύστε την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 8 Οκτωβρίου, που σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς. Ντυθείτε καλά και πηγαίνετε σε κάποιο πάρτι. Σίγουρα θα βρείτε κάτι να απασχοληθείτε μέχρι το τέλος της βραδιάς!

Η σεξουαλική ζωή σας γίνεται ακόμα καλύτερη με την Πανσέληνο στον Κριό στις 13. Δεν μουγκρίζουν μόνο τα φαντάσματα τώρα.

Το κοινωνικό σας ημερολόγιο συνεχίζει να γεμίζει όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου. Πάρτε τον εραστή σας και τους φίλους σας και κάντε μερικές φθινοπωρινές δραστηριότητες. Η σύνδεση αυτή θα δυναμώσει περισσότερο τη σχέση σας και θα κάνει την ερωτική ζωή σας πιο καυτή.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 27 δημιουργεί μια πανίσχυρη σύνδεση με τον εραστή σας. Ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν χαοτικά στις 30, όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Προσέξτε μην χαλάσει ο τέλειος μήνας σας.

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο ζώδια Λέων

Λατρεύετε να ικανοποιείστε, αλλά όταν ο Ερμής μπει στον Σκορπιό στις 3 Οκτωβρίου, μπορεί να είναι καλύτερο να βάλετε πρώτες τις ανάγκες του εραστή σας. Δεν είναι ότι είστε εγωιστές στο κρεβάτι, είναι ότι μερικές φορές ξεχνάτε να ρωτήσετε τι θέλει ο εραστής σας!

Ικανοποιήστε τους πρώτα και θα λάβετε την ανταμοιβή σας. Αν δεν το κάνετε, προετοιμαστείτε να τους χάσετε. Όταν ο Άρης μπει στον Ζυγό αργότερα, επικεντρωθείτε στο να χτίσετε μια σχέση με το τελευταίο φλερτ σας αντί να παίζετε.

Παραδεχτείτε το, Λέοντες, είστε λίγο καυχησιάρηδες και αυτό είναι μέρος της γοητείας σας. Προσέχετε όταν η Αφροδίτη μπει στον Σκορπιό στις 8 και σας φέρει ανισορροπία ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 13 Οκτωβρίου μπορεί είτε να είναι ρομαντική είτε τρομακτική, ανάλογα με το πώς θα χειριστείτε το χτύπημα στον ευαίσθητο εγωισμό σας. Παίξτε το ψύχραιμοι και μείνετε χαριτωμένοι.

δωρεάν-προβλέψεις

Ευτυχώς, η θερμοκρασία θα ανέβει όταν ο Ήλιος μπει στον Σκορπιό στις 23. Δεν χρειάζεστε ερωτικό φίλτρο για να κάνετε μαγεία με τον εραστή σας. Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 27 Οκτωβρίου θα σας φέρει μερικούς οργασμούς που θα σας προκαλέσουν ρίγη. Ωστόσο, η αναδρομή του Ερμή το Χαλοουίν μπορεί να χαλάσει την ερωτική ζωή σας. Η υπομονή είναι το κλειδί.

Ωροσκόπιο ζώδια Παρθένος

Η σεξουαλική ζωή σας σηκώνεται από τον τάφο, Παρθένοι. Ευχαριστείστε τον Ερμή που μπαίνει στον Σκορπιό και τον Άρη στον Ζυγό στις 3 Οκτωβρίου και ρίχνουν ένα μαγικό ξόρκι στην ερωτική ζωή σας.

Κάντε ένα διάλειμμα από τον έρωτα και επικεντρωθείτε στα συναισθήματά σας όταν η Αφροδίτη μπει στον συναισθηματικό Σκορπιό στις 8. Μην αφήσετε αυτή τη φλόγα να καεί πολύ γρήγορα. Μείνετε αγκαλιά με το ερωτικό ενδιαφέρον σας για μια χαλαρή βραδιά στις 13, όταν η Πανσέληνος είναι στον Κριό. Οι βόλτες είναι υπερεκτιμημένες.

taro-6-9

Ωροσκοπιο ζώδια Παρθένος

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και πάλι όταν ο Ήλιος μπαίνει στον αισθησιακό Σκορπιό στις 23. Πηγαίνετε σε ένα γλυκό φθινοπωρινό ραντεβού.

Εντυπωσιάστε τον εραστή σας με την εξυπνάδα σας στις 27, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Οι έξυπνες συζητήσεις μπορούν να γίνουν το προκαταρκτικό παιχνίδι των πολύ καλών ερωτοτροπιών που θα ακολουθήσουν. Κρατήστε αυτή την πονηρή ενέργεια και το Χαλοουίν, στις 30. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος αλλά δεν σας εμποδίζει στο κρεβάτι. Για την ακρίβεια, μπορεί να σας ενθαρρύνει να πειραματιστείτε λίγο. Αφήστε τον ασυνήθιστο εαυτό σας ελεύθερο, Παρθένοι!

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Οκτωβριου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

xartomanteia