Αστρολόγος προβλέψεις 02/11 Παρασκευή

file59309811_bec7fa8

Αστρολόγος προβλέψεις 02/11 Παρασκευή

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τον Ζυγό που κινείται πλέον, ανάδρομη ακόμη, διαχέει ισορροπία στην ατμόσφαιρα.

Η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή πορεία στις 16 Νοεμβρίου και θα παραμείνει στον Ζυγό μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Αυτός ο κύκλος της θα αφορά τις διορθώσεις που πρέπει να γίνουν, προς όσα αγαπάτε και νοιάζεστε. Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας για να βρείτε τις απαντήσεις και να κάνετε πιο γεμάτη τη ζωή σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, απ’ όπου σας βάζει σε οργανωτική διάθεση. Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της υγείας και των καθημερινών συνηθειών σας. Σε όσο καλύτερη φόρμα είστε γενικότερα, τόσο πιο αποδοτικοί θα είστε!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοέμβριος τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή, θα κάνετε συζητήσεις για γεγονότα ή νέα που αφορούν κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο. Ίσως είναι κάποιος που γεννήθηκε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Ένα καινούργιο ραντεβού θα σας εμπλουτίσει με νέες γνώσεις και δεξιότητες. Η Παρασκευή φέρνει νέα της τύχης ή άλλα θαυμαστά γεγονότα, στη ζωή μιας γυναίκας άνω των 35 ετών.

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για επιχειρηματικές συζητήσεις, για παρουσιάσεις, συνεντεύξεις εργασίας και άλλα ανάλογα γεγονότα. Η σημερινή μέρα φέρνει έναν ερωτικό χωρισμό στη ζωή ενός κοριτσιού και μιας νεαρής γυναίκας.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα εστιάσετε την προσοχή σας σε κάποιο πρόβλημα που σε ορισμένες περιπτώσεις θα σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Σε μια δύσκολη κατάσταση, θα λάβετε βοήθεια από ένα άγνωστο άτομο. Οι ερωτικές σχέσεις με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού θα περάσουν από κάποια δοκιμασία.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα επικεντρωθείτε σε γεγονότα ή σημαντικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με τα παιδιά. Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για αγορές σχετικά με παιδιά ή έναν άνδρα στην οικογένειά σας. Σήμερα θα μάθετε νέα για τη γέννηση ενός αγοριού ή άλλα ενδιαφέροντα γεγονότα που σχετίζονται με έναν γιο, έναν ανιψιό ή έναν άλλο νεαρό άντρα στην οικογένειά σας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Σήμερα τα σχέδια που αφορούν την οικογένεια όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα περιπλακούν. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι η ανειλικρίνεια κάποιου, οι προσπάθειες χειραγώγησης ή οι μη ρεαλιστικές σας προσδοκίες. Μην προσπαθήσετε να αποκαλύψετε μυστικά ή άλλα κρυφά γεγονότα που σχετίζονται με κάποιον συγγενή σήμερα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα χρειαστεί να επιλύσετε επειγόντως ένα οικονομικό πρόβλημα σήμερα ή θα δεσμευθείτε για ένα κόστος που δεν είχατε προγραμματίσει. Δεν αποκλείονται βέβαια και κάποια έσοδα αλλά σε γενικές γραμμές τα χρήματα θα αποτελέσουν αιτία για εντάσεις. Μια ευνοϊκή εξέλιξη θα βελτιώσει τις οικονομικές σας υποθέσεις που σχετίζονται με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Τοξότη, του Λέοντα ή του Κριού.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοέμβριος τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia