Αστρολόγος προβλέψεις 03/10 Πέμπτη

erwtika-mystika-zwdiwn

Αστρολόγος προβλέψεις 03/10 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Τοξότη που κυβερνά, για σχεδόν έναν χρόνο. Θα μετακομίσει στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου, όπου θα συγκατοικήσει για έναν χρόνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα.

Ο Δίας κάνει τα πάντα πιο ανοικτά και δεκτικά. Μπορεί να υπερβάλει ενίοτε – αλλά διδάσκει. Ενδιαφέρουσες οι προοπτικές, αν και προς το παρόν συλλέγετε πολλές πληροφορίες!

Και η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σήμερα. Θα συναντηθεί με τον Δία το απόγευμα, ενώ θα σχηματίσει και ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Τι είναι αλήθεια και τι όχι; Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σας παρασύρει, αν και έχετε πολλά να εξερευνήσετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Οκτωβριου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου. Η παρατεταμένη του διαμονή οφείλεται σε έναν ανάδρομο κύκλο του ενδιάμεσα.

Ο Πλούτωνας γύρισε ορθόδρομος στον Αιγόκερω, μετά από πέντε μήνες αναδρομής πορείας. Διατηρήστε τα πάντα απλά και σταθερά σε ό,τι κι αν κάνετε.

Ο Άρης περνά την τελευταία του μέρα στην Παρθένο. Οργανωθείτε, καθώς αύριο θα περάσει στον Ζυγό. Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου θα εστιάσετε στην ισορροπία!

zwdia-fotia

Την Πέμπτη ίσως θα ήταν καλή ιδέα να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας. Να επικεντρωθείτε στις καθημερινές σας δουλειές, στα προκαθορισμένα ή/και επείγοντα καθήκοντά σας. Κάντε τα πράγματα αργά, με έναν συγκεντρωμένο και προσεγμένο τρόπο. Σήμερα δεν είναι μέρα για συναισθηματισμούς, βιαστικές αποφάσεις και ενέργειες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα με κάποιο οικονομικό έγγραφο: Θα σχετίζεται με ανθρώπους ή με κάποιο θεσμό, σε άλλη πόλη ή χώρα.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/10 Πέμπτη

Η Πέμπτη απαιτεί από εσάς μεγαλύτερη σύνεση στις οικονομικές σας υποθέσεις και στην αντιμετώπιση των οικονομικών σας. Άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, που σας ξέρουν πολύ καιρό ή είναι συγγενείς σας, θα επηρεάσουν θετικά τις ενέργειές σας. Δυστυχώς, κάποιοι θα θυμούνται τη σημερινή μέρα λόγω ενός χωρισμού σε μια ερωτική σχέση, για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας.

zwdia-9-zvdia-9

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα βιώσετε μερικές ενδιαφέρουσες εμπειρίες με άντρες: Φίλους, συναδέλφους, γείτονες, συγγενείς και άλλους. Σήμερα κάποιος/α θα προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει… Ακόμη και αν είναι για το καλό σας, δεν θα πρέπει να το αφήσετε να περάσει έτσι. Μην προσποιηθείτε ότι δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Η Πέμπτη είναι καλή μέρα για να πάρετε μια σημαντική απόφαση και για να διεκπεραιώσετε μια εργασία που απαιτεί υπευθυνότητα.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/10 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα είστε ανυπόμονοι και θα θυμώνετε χωρίς λόγο – ή κάποιος/α θα σας προκαλεί να το κάνετε. Η γυναικεία παρουσία στη ζωή σας – από συγγενείς, φίλες, συναδέλφους – μπορεί να είναι ευχάριστη… Αλλά μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να επηρεαστεί από μια γυναίκα, σε σχέση με τις αποφάσεις που θα πάρετε. Άτομα στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη, θα σας φανούν χρήσιμα αλλά μόνο εφ ‘όσον είστε ειλικρινείς μαζί τους.

taro-6-9

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Πέμπτη θα είναι μια ξεχωριστή μέρα, με την εμφάνιση διαφόρων ευοίωνων και ελπιδοφόρων ευκαιριών για εξέλιξη. Φροντίστε να βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων, μην τεμπελιάζετε και να είστε δραστήριοι σε κάθε εκδήλωση της ζωής σας. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αγορές: Αγορά κατοικίας ή συμφωνίες που αφορούν την ιδιοκτησία σας. Τα νέα που θα λάβετε θα είναι σημαντικά και ξεχωριστά, ενώ είναι επίσης πιθανό να λάβετε ή να στείλετε μια πρόσκληση που θα σας ευχαριστήσει.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/10 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα έχετε μια δέσμευση με έναν άνδρα από τον στενό σας κύκλο ή κάποιον γείτονά σας. Αυτή η δέσμευση μπορεί να αφορά μια σημαντική συζήτηση ή τη συζήτηση μιας ιδέας που έχει να κάνει με τα σχέδιά σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για εργασίες, επισκευές ή βελτιώσεις στο σπίτι σας. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, συνομιλία ή συναίσθημα με ένα άτομο στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Οκτωβριου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia