Αστρολόγος προβλέψεις 07/02 Παρασκευή

imerisies-2314

Αστρολόγος προβλέψεις 07/02 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τη θέση της στους Ιχθύες εδώ και τρεις εβδομάδες, σας γεμίζει συμπόνια και κατανόηση. Αλλά από σήμερα περνά στον ορμητικό Κριό μέχρι τις 4 Μαρτίου, αλλάζοντας άρδην την ατμόσφαιρα: Η ενέργειά σας αποκτά μια πιο διεκδικητική και απαιτητική χροιά!

Φροντίστε να διαχειριστείτε ευέλικτα τη συγκυρία… Γιατί ο επικοινωνιακός Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 16 Φεβρουαρίου. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με μια ποικιλία θεμάτων και προοπτικών!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, γι’ αυτό σας ενδιαφέρει η άνεση αλλά και η ασφάλειά σας. Μετά από μια αντίθεσή της με τον Κρόνο, η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας. Ξέρετε πού βρίσκεστε και τι αποζητάτε, πέρα από τους κανόνες. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στον Λέοντα και όλα αποκτούν μια πύρινη δημιουργικότητα!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο Αφροδιτη στον Κριο τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Σελήνη από τον Λέοντα θα βρεθεί αμέσως σε αίσια όψη με την Αφροδίτη από τον Κριό. Πρόκειται για μια καλαίσθητη και υποβοηθητική ενέργεια, που θα σας γεμίσει έμπνευση. Να θυμάστε ότι το σύμπαν πορεύεται προς την Πανσέληνο, που αναμένεται την Κυριακή στον Λέοντα… Αλλά η χαρά και ευτυχία θα αρχίσουν να επιδρούν πάνω σας από απόψε!

Την Παρασκευή θα πρέπει να περιορίσετε τις δραστηριότητές σας στις συνηθισμένες καθημερινές σας εργασίες. Αποφύγετε να πάρετε ρίσκα ή να ενεργήσετε συναισθηματικά, σχετικά με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε για σήμερα.

zwdia-9-zvdia-9

Θα προγραμματίσετε μια δαπάνη που σχετίζεται με το παιδί σας ή θα κάνετε έξοδα που σε καμία περίπτωση δεν θα είναι χάσιμο χρημάτων. Ωστόσο, θα πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε ενέργειες που σχετίζονται με οικονομικά έγγραφα, συμβάσεις, πληρωμές (για τις οποίες πρέπει να λάβετε απόδειξη παραλαβής) και τα λοιπά.

Στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, ίσως υπάρχει αργή εξέλιξη ή έλλειψη πρωτοβουλίας και ενθουσιασμού εκ μέρους του/της συντρόφου σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις και αλληλοκατηγορίες. Σήμερα θα μπορέσετε να οργανώσετε ή να κάνετε ένα ταξίδι, που σχετίζεται με ευχάριστα ή σημαντικά συναισθήματα για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/02 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα τα πράγματα θα ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας. Μπορεί να έχετε μια δυσάρεστη συζήτηση στη δουλειά ή να βιώσετε κάποιο γεγονός που θα σας επιβαρύνει συναισθηματικά. Σήμερα, πάνω από όλα, προσπαθήστε να κάνετε τη δουλειά σας υπεύθυνα και να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους ή πελάτες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, προκειμένου να πάρετε σημαντικές πληροφορίες ή συμβουλές. Η μέρα φέρνει εντάσεις, μέσω γεγονότων ή ειδήσεων που μπορεί να μην μπορείτε να ελέγξετε. Αν δεν υπάρχει σημαντικό λόγος για κάποιο ταξίδι, καλό είναι να μείνετε στο σπίτι.

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα καλύτερα να αποφύγετε να είστε καχύποπτοι και δύσπιστοι, θεωρώντας ότι έχετε υποστεί απάτη ή χειραγώγηση. Στην προσωπική σας ζωή, η μέρα υποδεικνύει ευχάριστα συναισθήματα και εμπειρίες. Είναι πιθανό να λάβει χώρα μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση, που όμως θα έχει προγραμματιστεί εκ των προτέρων.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/02 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή να περιμένετε την εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων για την οικογένειά σας, που για κάποιο λόγο σας απασχολούν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να αφορούν την υγεία ενός συγγενικού σας ατόμου. Μια σύγκρουση θα σας κάνει να σκεφτείτε τη δική σας συμπεριφορά. Σε γενικές γραμμές, η μέρα απαιτεί να είστε πιο ανεκτικοί και να επιδείξετε περισσότερη διπλωματικότητα.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο Αφροδιτη στον Κριο τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9