Αστρολόγος προβλέψεις 11/08 Σάββατο

Horoscope wheel chart

Αστρολόγος προβλέψεις 11/08 Σάββατο

Το Σάββατο, πολλοί εσάς θα χαρούν με κάποια χρήματα ή με οικονομικές πληροφορίες που θα τους αποφέρουν κάποιο όφελος, επιτυχία ή περισσότερα κεφάλαια στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Σήμερα θα συζητήσετε για διάφορες ιδέες ή προτάσεις που σχετίζονται με επιχειρήσεις ή επιπλέον εργασίες. Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με φίλους, για επισκέψεις σε χώρους αναψυχής ή ταξίδια με σκοπό τον τουρισμό.

Οι σχέσεις μητέρας-γιου θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματικές.

zodia-taro-45

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με πολλά καθήκοντα και ευθύνες. Ό,τι μπορείτε να αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα – αναβάλλετέ το. Χρησιμοποιήστε αυτό το Σαββατοκύριακο για ξεκούραση και χαλάρωση. Το Σάββατο, να περιμένετε γεγονότα ή ειδήσεις σχετικά με ένα άτομο από άλλο μέρος ή από άλλη χώρα.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/08 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα επιβαρυνθείτε με οικογενειακές ευθύνες. Δυστυχώς, οι περισσότερες από αυτές θα αφορούν άτομα με δύσκολο χαρακτήρα. Η ένταση που θα προκύψει σήμερα μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας μέσα στην οικογένεια. Σήμερα θα βρείτε κάτι χαμένο ή ξεχασμένο, ή θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε μια ξεχασμένη ή διαλυμένη σχέση.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα δεν θα έχετε την επιθυμία να εργαστείτε σκληρά. Θα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε ένα κοντινό ταξίδι, να συναντήσετε φίλους ή τον/την σύντροφό σας. Κάποιο γεγονός που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα θα αποτελέσει λόγο για να προβληματιστείτε ή να κάνετε μια συζήτηση. Είναι πιθανό να λάβετε νέα που θα σχετίζονται με αρραβώνα ή γάμο.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/08 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για να ολοκληρώσετε κάποιες υποθέσεις που ήδη έχετε αρχίσει. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε με κάποιες μικρές αλλά σημαντικές επιτυχίες. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια χρήματα, κέρδη ή με άλλα ευχάριστα γεγονότα. Αποφύγετε τη σύγκρουση με έναν άνδρα που είναι μεγαλύτερος από εσάς.

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098