Αστρολόγος προβλέψεις 12/08 Κυριακή

Winter-Night-with-Full-Moon-1440×1080-wide-wallpapers.net

Αστρολόγος προβλέψεις 12/08 Κυριακή

Την Κυριακή μπορεί να είστε ευερέθιστοι και να δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε τις επιθυμίες και ιδιαίτερα τις ιδιοτροπίες των παιδιών σας. Η σημερινή μέρα μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα με ένα τηλεφώνημα ή κάποιο e-mail.

Είναι πιθανή μια πρόσκληση για ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής. Σήμερα η τύχη μπορεί να αγγίξει οικογένειες με συναισθηματικές ή πνευματικές ανάγκες, μέσω διαφόρων εκδηλώσεων ή μικρών θαυμάτων, για να ανταποδώσει την πίστη τους στο καλό.

Μια αρχική συμφωνία σας με μια γυναίκα θα έχει καλή εξέλιξη. Οι ενέργειές σας σήμερα θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα εξελιχθούν τα σχέδιά ή οι ιδέες σας την επόμενη εβδομάδα.

zodia-taro-45

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα μπορεί να κάνετε διάφορες αλλαγές στο σπίτι σας. Είναι πιθανόν να χαρείτε με κάποιο δώρο, με χαρμόσυνα νέα που θα αφορούν ένα άτομο με το οποίο δε ζείτε στο ίδιο σπίτι. Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για τη δουλειά ή την επιχείρηση σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/08 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω μπορεί να συνεχίσετε να αισθάνεστε εξαπατημένοι ή απογοητευμένοι από μια προσδοκία για κάτι από την προηγούμενη εβδομάδα που δεν πήγε όπως θα θέλατε. Σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για ένα παιδί ή για ένα νεαρό άτομο. Η συζήτηση θα αφορά οικονομικά ζητήματα, κάποιο οικονομικό έγγραφο και διάφορες πληρωμές για την επόμενη εβδομάδα.

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Κυριακή θα σκέφτεστε περισσότερο τα πράγματα που έχετε να κάνετε σήμερα. Καλό θα ήταν να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τα παιδιά σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για αγορές για το σπίτι σας, για να προγραμματίσετε και να κάνετε οικιακές εργασίες. Πολλοί από εσάς θα εκπλαγούν από κάποιο γεγονός που θα έχει σχέση με χρήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/08 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, την Κυριακή να περιμένετε ότι θα εξελιχθούν κάποιες οικογενειακές σας δεσμεύσεις και θα λάβουν χώρα συγκεντρώσεις ή συζητήσεις με συγγενείς από κοντά και μακριά. Σήμερα τόσο τα γεγονότα όσο και τα όνειρα σας συνδέονται με ανθρώπους από το παρελθόν σας. Οι γυναίκες θα βιώσουν μια ανώφελη ανησυχία ή θα νιώσουν μια ελαφριά αδιαθεσία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098