Αστρολόγος προβλέψεις 17/07 Τετάρτη

sxeseiw-empodia

Αστρολόγος προβλέψεις 17/07 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης κινείται ακόμη ανάδρομος στον Λέοντα. Την Παρασκευή αναμένεται να επιστρέψει με την όπισθεν στον Καρκίνο.

Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να κάνετε καθαρότητα και εκκαθαρίσεις. Είναι ιδανική για αναρρυθμίσεις, για να κλείσετε εκκρεμότητες και κενά!

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει σήμερα αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Είναι μια μέρα αλλαγών, να είστε δεκτικοί σε όσα σας προσεγγίσουν!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκοπιο Εκλειψη Πανσελήνου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη θα προκύψουν διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με ταξίδια ή θα αφορούν άτομα από άλλα μέρη. Και στις δύο περιπτώσεις, τα γεγονότα αυτά θα σας προκαλέσουν ανησυχία ή ενθουσιασμό. Είναι πιθανό να γίνει κάποιο ταξίδι αναψυχής για εσάς ή για κάποιον από την οικογένειά σας. Σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε την εμπλοκή σας με οικονομικά έγγραφα και, αν είναι δυνατόν, να τα αφήσετε για αύριο.

Στη δουλειά σας θα ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα, έργο ή δέσμευση που έχει ήδη ξεκινήσει. Είναι πιθανές κάποιες συνομιλίες με πελάτες ή άλλα άτομα εκτός της εργασίας σας. Η Τετάρτη θα είναι με τον τρόπο της, μια ενδιαφέρουσα και θετική ημέρα. Ο λόγος για την εμφάνιση ή την εξέλιξη ορισμένων γεγονότων θα αποσαφηνιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 17/07 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Τετάρτη θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην επικοινωνία ή στην συνεργασία σας με τις γυναίκες. Είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με μια γυναίκα. Τα γεγονότα που θα προκύψουν σήμερα θα είναι δύσκολα για εσάς, κυρίως συναισθηματικά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι τυχαία, ούτε θα πρέπει να τα θεωρήσετε ως τιμωρία.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα εστιάσετε την προσοχή σας στις υλικές και οικονομικές σας υποθέσεις. Θα προσπαθήσετε να επιλύσετε ένα πρόβλημα ή να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα που σας ανησυχούν. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα καταφέρετε να το κάνετε σήμερα, αλλά δεν πρέπει να θυμώσετε και να απογοητευτείτε για αυτό.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα είστε αγχώδεις και αβέβαιοι στις πράξεις σας. Θα αποδεχτείτε τα πάντα ακολουθώντας τη βούληση κάποιου άλλου, σαν να μην έχετε κανέναν έλεγχο στη ζωή ή τις επιθυμίες σας. Θα είστε ευαίσθητοι και θα παίρνετε τα σχόλια των άλλων ως προσβολές. Από αυτή την ασταθή σας συμπεριφορά δεν θα εξαιρεθούν ούτε οι φίλοι σας. Σήμερα θα έχετε την τάση να θεωρείτε ότι είναι εναντίον σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 17/07 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, την Τετάρτη θα έχετε καλή διάθεση. Σήμερα, θα χαρείτε με ένα γεγονός στη ζωή ενός συγγενή νεαρής ηλικίας, το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς (ειδικά αν πρόκειται για δικό σας παιδί). Μια νέα ευνοϊκή ευκαιρία θα εμφανιστεί απροσδόκητα για εσάς, η οποία θα ικανοποιήσει την επιθυμία σας για επιτυχία στη δουλειά σας, στην προσωπική ή την κοινωνική σας ζωή.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκοπιο Εκλειψη Πανσελήνου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia