Αστρολόγος προβλέψεις 19/02 Τετάρτη

imerisies-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

Αστρολόγος προβλέψεις 19/02 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης πορεύεται ανάδρομος στους Ιχθύες, γι’ αυτό είστε κι εσείς σε φάση ανασκόπησης!

Ο Ερμής θα περάσει με την όπισθεν στις 4 Μαρτίου στον Υδροχόο, όπου και θα γυρίσει ορθόδρομος στις 9 του μήνα. Τότε θα γυρίσετε κι εσείς ξανά σε πορεία προόδου!

Ο Ήλιος διανύει την πρώτη ολόκληρη μέρα του στους Ιχθύες. Αρχίζετε να συλλέγετε πληροφορίες και στοιχεία για την εποχή της «ώθησης». Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και πρέπει να είστε παρόντες και σε επαγρύπνηση… Σήμερα θα συναντήσει τον Δία και αύριο διαδοχικά τον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Να παραμείνετε ψύχραιμοι και να πράττετε το σωστό!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη θα είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε το άγχος ή την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Σκοπός της μέρας είναι να σας δείξει τα διάφορα γεγονότα και συναισθήματα, που επηρεάζουν τη ζωή του καθενός από εμάς καθημερινά. Θα χαρείτε ή θα ενδιαφερθείτε για νέα, που θα λάβετε από άτομα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω. Αν έχετε απομακρυνθεί συναισθηματικά από τους φίλους σας τον τελευταίο καιρό, είναι πιθανό σήμερα να τα ξαναφτιάξετε ή να κάνετε νέες φιλίες.

Την Τετάρτη θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε τη διάθεση, τα συναισθήματα και τους φόβους σας. Εάν κατορθώσετε να βρείτε την ισορροπία μέσα σας, θα βρείτε κάτι ευχάριστο στη σημερινή μέρα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις για οικονομικά ζητήματα στην οικογένειά σας, καθώς θα είναι δύσκολο να τα ξαναβρείτε ή να αποδεχτείτε διαφορετικές απόψεις.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε μια δυσάρεστη κατάσταση ή ένα πρόβλημα, που έχει προκύψει με ένα παιδί ή με ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά και πιο αισιόδοξα. Σήμερα οι ενέργειές σας θα επηρεαστούν θετικά από άτομα στα ζώδια του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/02 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Τετάρτη θα επιστρέψετε νοητά σε εμπειρίες που έχουν επιφέρει λάθη και απώλειες στη ζωή σας. Αφορμή θα είναι μια ανάλογη κατάσταση που θα προκύψει σήμερα, από την οποία θα διαπιστωθεί αν έχετε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Η μέρα φέρνει απροσδόκητες καταστάσεις στο χώρο εργασίας σας. Μπορεί επίσης να προκύψει μια αναπάντεχη επίσκεψη σε κάποιο ίδρυμα.

zwdia-66

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τετάρτη θα είναι ευχάριστη και επιτυχημένη μέρα, ειδικά αν δεν απομονωθείτε από φίλους και συγγενείς. Θα είναι σημαντικό να συναντηθείτε και να μιλήσετε με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες που έχετε θέσει για τη μέρα, καθώς θα είστε σε θέση να προγραμματίσετε στην εντέλεια τα καθημερινά σας καθήκοντα.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/02 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα μπορεί να προκύψει μια δυσάρεστη κατάσταση στην οικογένειά σας, που θα σχετίζεται με την αποκάλυψη κάποιου ψέματος ή εξαπάτησης. Τα άτομα που είναι υπεύθυνα θα προσπαθήσουν να δικαιολογηθούν και οι αιτίες της κατάστασης θα επηρεαστούν. Σήμερα καλό θα ήταν να είστε πιο ευαίσθητοι στις επιθυμίες ή τις ανάγκες μιας γυναίκας της οικογένειας. Μπορεί να είναι η γιαγιά, η μητέρα, η αδερφή σας κτλ.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988