Αστρολόγος προβλέψεις 21/03 Πέμπτη

imerisies-12414

Αστρολόγος προβλέψεις 21/03 Πέμπτη

Ευτυχισμένη Άνοιξη σε όλους!
Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Τοξότη που βρίσκεται ο πλανήτης της τύχης, διδάσκει σε όλους πώς να έχουν ανοικτό μυαλό και κατανόηση. Μαθαίνετε συνεχώς καινούργια πράγματα που σας βοηθούν να σημειώνετε πρόοδο!

Σήμερα είναι η πρώτη μεγάλη μέρα της Άνοιξης και συνοδεύεται από μια Πανσέληνο στον Ζυγό. Πρόκειται για ένα ολόγιομο φεγγάρι που αφορά τις σχέσεις και τη συνεργασία. Είναι καιρός να «ακονίσετε» τα κοινωνικά σας ταλέντα, οι σημαντικές διασυνδέσεις είναι απαραίτητες για την επιτυχία σας! Ο Ήλιος θα διαμένει στον Κριό μέχρι τις 20 Απριλίου. Είναι η στιγμή που πρέπει να κάνετε τη σπορά σας γι’ αυτή τη χρονιά. Μέχρι τη Νέα Σελήνη στον Κριό τον Απρίλιο, θα έχετε έτοιμα τα οράματα και τις προθέσεις σας!

Αστρολόγος προβλέψεις 21/03 Πέμπτη

Την Πέμπτη, θα θέλετε να βάλετε ένα τέλος σε δυσάρεστες δεσμεύσεις ή σχέσεις, αλλά αυτό δεν θα είναι δυνατόν αν δεν ξεπεραστεί πρώτα μια σύγκρουση ή μια διαμάχη που μπορεί να επιδεινώσει ακόμη περισσότερο τη συγκεκριμένη κατάσταση. Μην φοβάστε να αποδεχτείτε τη βοήθεια ή τις συμβουλές άλλων ανθρώπων σήμερα, είτε αυτοί είναι νεότεροι ή μεγαλύτεροι από εσάς, είτε είναι συγγενείς, φίλοι ή άγνωστοι.

zodia-taro-45

Την Πέμπτη, αποφύγετε να συμμετέχετε σε σημαντικά πράγματα στο σπίτι, όπως επισκευές ή ανακαινίσεις. Σήμερα να περιμένετε ότι θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες από μια γυναίκα, που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια σημαντική απόφαση.

Διαβαστε στο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 21/03 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί όταν φέρνετε εις πέρας καθήκοντα στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας. Προσέξτε για επικίνδυνα αντικείμενα, τη χρήση εξοπλισμού και ο,τιδήποτε μπορεί να οδηγήσει σε ατύχημα. Σήμερα, θα παρευρεθείτε στη γιορτή κάποιου φίλου σας ή θα παρακολουθήσετε κάποια παρόμοια εκδήλωση μέσω κοινωνικών δικτύων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα μπορεί να παρευρεθείτε σε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση που θα σχετίζεται με συγγενείς ή φίλους. Η σημερινή θα είναι μια μέρα κατά την οποία θα λάβετε χρήματα, κέρδη και πολλά άλλα. Σήμερα θα έχετε πολλή δουλειά οπότε πρέπει να οργανώσετε καλά το ημερήσιο πρόγραμμα σας.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα σε σχέση με τα οικονομικά σας. Είναι πιθανά κάποια απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται με χρήματα. Εάν η δουλειά σας σχετίζεται με αγορές ή πωλήσεις, σήμερα θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Πέμπτη θα επικεντρωθείτε στην εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής και θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον/τη σύντροφό σας. Ένα μικρό χρηματικό ποσό που θα μπει στο σπίτι σας ή άλλα καλά νέα μπορεί να είναι ένας λόγος για ένα ξεχωριστό δείπνο.

Διαβαστε στο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66