Εκτεταμένο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία Β

aries-michael-durst (1)

Εκτεταμένο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία

Καρκίνος

Η περίοδος Μαρτίου-Απριλίου, όπως και η άνοιξη, είναι πάντα μεγάλοι μήνες καριέρας για εσάς, αγαπητοί Καρκίνοι. Ώρα να ενεργοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να ανανεώσετε τη δημόσια εικόνα σας! Τολμήστε να κάνετε το πρώτο βήμα προς μια μεγαλύτερη αυτονομία και προβολή! Ο ήλιος στον Κριό, οργανώνει τον στρατηγό μέσα σας, τον διοργανωτή και τον επιβλέποντα. Μπορεί επίσης κυριολεκτικά να θέλετε να βρίσκεστε κάπου ψηλότερα στον κόσμο, είτε από άποψη καριέρας, είτε γεωγραφικά. Αυτή είναι και η ευκαιρία σας να αποδείξετε ποιοι είσαστε, από μια υπεύθυνη θέση. Ίσως να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί, ακόμη και με τους στενούς φίλους σας.

Λέων

zodia-taro-45

Αυτή είναι πάντα μια πολύ συναρπαστική στιγμή για εσάς…. όταν ο κόσμος ξαφνικά γεμίζει με μελλοντικές δυνατότητες. Αυτό είναι το σύνθημά σας, ώστε να λάβετε μέτρα για να διευρύνετε τη ζωή σας! Γνωριστείτε με VIPs, τολμήστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και επεκτείνετε το μυαλό σας! Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να μάθετε κάτι νέο τώρα, να κάνετε ένα ταξίδι ή να ξεκινήσετε μια ολοκαίνουργια καμπάνια μάρκετινγκ!

Θέλετε να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα, αν ξεκινήσετε κάτι νέο. Νομικά ή πνευματικά θέματα θα είναι στο μυαλό σας, και ενδεχομένως κάποια μορφή ανώτατης εκπαίδευσης. Θα μπορέσετε να διορθώσετε ένα λάθος τώρα, και να ανακτήσετε αυτό, που χάσατε την πρώτη φορά. Επιμένετε στο όραμά σας!

Διαβαστε στο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Εκτεταμένο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία

Παρθένος

Η άνοιξη είναι πάντα μια βαθιά μεταμορφωτική περίοδος για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι, με τις φωτεινές ημέρες να φωτίζουν παραδόξως, τις σκοτεινότερες και πιο ιδιωτικές πτυχές της ζωής σας. Ώρα να δράσετε αποφασιστικά και να διορθώσετε τις επιπλοκές στη σεξουαλική σας ζωή, τα οικονομικά και τις στενές και προσωπικές σας σχέσεις. Κάντε μια ψυχολογική ανοιξιάτικη εκκαθάριση ! Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σας ζωή.

Ο ήλιος στον Κριό ενισχύει την απόλαυση, των φυσικών απολαύσεων της ζωής. Μια σχέση μπορεί να επιστρέψει στις ρίζες της, ή αν είστε ελεύθεροι ν’ ανακαλύψετε μια αδιαμφισβήτητη χημεία ανάμεσα σε εσάς και κάποιον που ήδη γνωρίζετε. Η κτητικότητα, αρχικά φαίνεται κολακευτική, αλλά σύντομα σας εξαντλεί. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ξεφύγετε από τα πράγματα που σας κρατούν πίσω!

Ζυγός

Αυτό είναι πάντα ένα έντονα κοινωνικό διάστημα για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί. Η άνοιξη, σάς δημιουργεί τη διάθεση για αγάπη και για περισσότερες εξόδους, ώστε να κοινωνικοποιηθείτε και να συναντήσετε καινούργιους ανθρώπους. Μπορείτε επίσης τώρα, να αναζωογονήσετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας. Ώρα να ανανεώσετε, όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές συνεργασίες σας!

Ω τί ωραία να είσαι ερωτευμένος! Όλες οι φτωχές μαργαρίτες κοντά στο μέρος όπου ζείτε, θα μπορούσαν να απογυμνωθούν από τα πέταλά τους μέχρι να τελειώσετε, γιατί θα δοκιμάσετε κάθε μέθοδο που θα προσπαθήσει να προβλέψει πότε έρχεται ο έρωτας στη ζωή σας. Ή θα βάλετε ανθρώπους να συμμετέχουν σ’ αυτό, που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα πραγματικό ξεκαθάρισμα, με το παρελθόν!

zodia-zwdia-9988

Εκτεταμένο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία

Σκορπιός

Η άνοιξη είναι μια ιδιαίτερα γεμάτη εποχή για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί. Η δουλειά σας μπορεί να απαιτήσει περισσότερο από το χρόνο σας, δημιουργώντας σας ενθουσιασμό, για την ολοκλήρωση των εργασιών! Αυτή είναι και η εποχή που θα ξεκινήσετε μια ανανεωμένη ρουτίνα υγείας και άσκησης. Είναι μια ευκαιρία, να επιτύχετε μια σημαντική πρόοδο και να προχωρήσετε επαγγελματικά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει, λίγο παραπάνω άγχος.

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για την καινούργια χρονιά επειδή ο ήλιος στον Κριό εξασφαλίζει, ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να επιμείνετε σε ό,τι αποφασίσετε. Μπορεί να έχετε λιγότερες δικαιολογίες για εσάς και περισσότερες, για τους άλλους. Ή θα κάνετε τη μεγαλύτερη ανοιξιάτικη εκκαθάριση….της χιλιετίας!

Τοξότης

Η άνοιξη είναι πάντα μια εποχή απίστευτης χαράς και ρομαντισμού για εσάς, αγαπητοί Τοξότες. Τα πουλιά τραγουδούν και η αγάπη βρίσκεται παντού! Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και να έχετε τη διάθεση για διασκέδαση και παιχνίδια…. ή να εκφραστείτε δημιουργικά. Βγείτε εκεί στο φως του ήλιου και διασκεδάστε όσο μπορείτε! Είναι η ευκαιρία σας ν’ απαιτήσετε την αξία σας!

Δεν είναι εποχή για να κοιτάτε πίσω. Ίσως να αποφύγετε τους ανθρώπους που το κάνουν, ή εκείνους που κατηγορούν τους άλλους για τις δυσκολίες τους ή που ποτέ δεν φαίνεται να προχωρούν, πέρα από ένα συγκεκριμένο σημείο. Σας αρέσει να αφήνετε τους ανθρώπους να θέλουν περισσότερα και ίσως να εξερευνήσετε και ένα ταλέντο που πάντα υποψιαζόσασταν, ότι διαθέτατε.

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε στο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Εκτεταμένο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, είστε ένα εξαιρετικά πρακτικό ζώδιο, και μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια πραγματική ανοιξιάτικη εκκαθάριση, καθώς η άνοιξη προχωράει! Το φως λάμπει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, διώχνοντας τις αράχνες. Θα έχετε επίσης χρόνο για να κάνετε το ίδιο με τον προσωπικό σας χώρο και θα φέρετε νέα ζωή, στο σπίτι και την οικογένειά σας!

Ο ήλιος στον Κριό είναι παραδοσιακά η εποχή του χρόνου, που βρίσκετε ή ένα δικό σας μέρος ή κάνετε το σπίτι, σπιτικό. Η σταθερότητα είναι υψηλότερη στη λίστα των προτεραιοτήτων της ζωής σας και είστε πολύ καλοί στο να επεξεργάζεστε, τους πραγματικούς λόγους, για τη συμπεριφορά ενός ατόμου, ακόμη και αν αυτό διαμαρτύρεται, πως δεν είναι έτσι.

Υδροχόος

Το περιβάλλον σας γεμίζει ζωή με τον ερχομό της άνοιξης κάθε χρόνο, δημιουργώντας σας τη διάθεση να βγείτε έξω και να συμμετάσχετε σε μια πλειάδα επικοινωνιών που επεκτείνουν τον κόσμο σας! Μπορείτε να επιτύχετε μια επανάσταση στις επικοινωνίες και να μεταφέρετε παντού το μήνυμά σας!

Το ωροσκόπιό σας, βοηθά να υιοθετήσετε μια υπέροχη ανεμελιά στην καθημερινότητά σας, όταν ο ήλιος βρίσκεται στον Κριό. Μπορεί να προσπαθήσετε να δείχνετε, μερικά χρόνια νεότεροι, ή να υιοθετήσετε το μυαλό ενός νεότερου ατόμου ή να ανακτήσετε το κέφι σας, αν είχε παγώσει από άσχημες καταστάσεις. Έχετε για όλα, μια άποψη.

zwdia-taro-astra

Εκτεταμένο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία

Ιχθύες

Ο ανοιξιάτικος ήλιος φέρνει πάντα μια ξαφνική ώθηση για υλικές ανέσεις, αγαπητοί Ιχθύες. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να ξοδεύετε λίγο περισσότερο χρόνο, για να απολαύσετε τις ηλιόλουστες ημέρες ή για να αναζητήσετε τρόπους εξοικονόμησης ή αύξησης του εισοδήματός σας. Ώστε να είστε σε ετοιμότητα, για τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορείτε να κάνετε τολμηρά βήματα για να αναζωογονήσετε τα οικονομικά σας τώρα!

Η δαπάνη λιγότερων και η εξοικονόμηση περισσότερων, είναι η κερδοφόρα φόρμουλα σε ό, τι αφορά την οικονομία. Και θα κάνετε τα πάντα για να βεβαιωθείτε ότι εσείς και το νοικοκυριό σας, θα το ακολουθήσετε σθεναρά. Παρατηρήσατε ποτέ πώς είναι οι άνθρωποι που ξέρουν την πραγματική τους αξία, το απαιτούν, και τελικά το κερδίζουν σ’ αυτή τη ζωή? Αυτό θα νιώθετε μέσα σας τώρα! Ξέρετε τι αξίζετε!

Διαβαστε στο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot