Εκτεταμένο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία Α

gynaika-zygos-rantevoy-antras-krios

Εκτεταμένο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία

Όταν ο Ήλιος μετακομίζει στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, τον Κριό στις 20 Μαρτίου, σηματοδοτεί την ισημερία και την επίσημη αρχή της άνοιξης! Αυτό σηματοδοτεί επίσης την έναρξη της νέας αστρολογικής χρονιάς. Κι αυτό, είναι μεγάλη υπόθεση για τα 12 ζώδια.

Σε αυτό το μικρό άρθρο του «Ήλιου στο Κριό», θα προτείνουμε μερικές υπέροχες ιδέες δώρων για τους αγαπημένους σας Κριούς, που θα τους κάνουν να πηδήξουν από χαρά. Στη συνέχεια, θα ρίξουμε μια ματιά στην ανοιξιάτικη ισημερία του 2019 καθώς και στον ήλιο στον Κριό όπως επίσης και στο ωροσκόπιο της ανοιξιάτικης ισημερίας, για όλα τα ζώδια.

Μεγάλα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, με τον Ήλιο στον Κριό

zodia-taro-45

• Ξεκινήστε κάτι καινούργιο

• Την άνοιξη καθαρίστε ένα τομέα της ζωής σας

• Τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση

• Πάρτε πρωτοβουλίες

• Δείξτε γενναιότητα και θάρρος

Ιδέες δώρων για τα γενέθλια του Κριού

Στον Κριό αρέσουν πράγματα, που μπορούν να κάνουν μόνοι τους, όπως ένα αρωματικό κερί ή ένα πλεκτό , ή μια κασετίνα που μπορούν να τη φτιάξουν μόνοι τους. Ή μία Toblerone. Λατρεύουν τις σοκολάτες Toblerone.

Οι άνδρες Κριοί, τείνουν να είναι μεγάλοι παίκτες. Και επειδή ο Κριός κυβερνά το κεφάλι στον ζωδιακό χάρτη, ένα καπέλο είναι πάντα ένα ευπρόσδεκτο δώρο γενεθλίων για τον Κριό, όπως καλλυντικά προσώπου και επώνυμα γυαλιά ηλίου.

Διαβαστε στο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εκτεταμένο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία

Είναι και πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου, που ο Ήλιος περνάει στον Κριό, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Αυτή η μέρα σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία, στο βόρειο ημισφαίριο, το οποίο πέφτει στις 20 Μαρτίου της τρέχουσας χρονιάς.

Αυτή είναι η στιγμή, κατά την οποία οι ημέρες και οι νύχτες γίνονται ίσες και φτάνουν στο σημείο ανατροπής. Καθώς οι μέρες αρχίζουν να μεγαλώνουν σε αντίθεση με τις νύχτες, φέρνουν μαζί τους την υπόσχεση θερμότερων και πιο ευχάριστων στιγμών. Η άνοιξη, έχει αρχίσει επίσημα!

Η άνοιξη είναι η εποχή που όλα φρεσκάρονται, ανανεώνονται και συνεργάζονται με τη ζωή και την ελπίδα. Οτιδήποτε μυστήριο συνέβη στους ψυχρούς σκοτεινούς μήνες, είναι πλέον παρελθόν… και προβάλλει η νέα ζωή.

tarw-taro-xartomanteia

Εκτεταμένο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, να δώσετε νέα πνοή στις σχέσεις σας, στα σχέδιά σας και σε όλες σας τις προσπάθειες! Υπάρχει κάτι που θέλετε να κάνετε? Τώρα είναι η στιγμή να δράσετε!

Ο Κριός είναι ένα σημαντικό πύρινο ζώδιο και όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό, μας δίνεται νέα πνοή ζωής, φρέσκια ενέργεια και ζωντάνια για να δραστηριοποιηθούμε σε έργα και ανθρώπους, που μας είναι πολύτιμοι!

Ο Κριός κυβερνάται από το Θεό του πολέμου, τον Άρη. Ο Κριός δεν σκέφτεται. Δεν κάθεται ώρες ατέλειωτες να γνωμοδοτήσει γι’ αυτό και για ‘κείνο. Ο Κριός ενεργεί! Εκρήγνυται με μανία, δίνοντας ελάχιστη προσοχή σε συμβάσεις, διαδικασίες ή στα λόγια του καθενός. Απλώς κάνει αυτό που θέλει.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εκτεταμένο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία

Είναι ο αρχέγονος εμπνευστής – το ζώδιο που φέρνει νέα ζωή με απέραντες και απεριόριστες δυνατότητες. Είναι το ζώδιο που τονίζει : είμαι εδώ! Υπάρχω!! Έχω επιθυμίες! Θέλω αυτό! Και αυτό που θέλω, θα βγω έξω και θα το πάρω! Ο Κριός επομένως κυβερνά την πρωτοβουλία, τον τόλμη, το θάρρος και την επιθυμία! Ο Κριός δεν καθυστερεί ποτέ. Μόλις κατακτηθεί κάτι, προχωράει για την επόμενη κατάκτηση.

Γι’ αυτό δεν είναι καιρός να χρονοτριβείτε. Πηγαίνετε να κατακτήσετε αυτό που θέλετε! Δράστε παρορμητικά, αν χρειαστεί. Αλλά μην είστε απερίσκεπτοι. Γιατί υπάρχει και κίνδυνος: Ο Κριός τείνει να ενεργεί απότομα κατά περιόδους, κάνει άλματα ανυποψίαστος, όταν μόνο μια φευγαλέα ματιά, θα μπορούσε να βοηθήσει τον ισχυρό Κριό να αλλάξει πορεία.

Εκτεταμένο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία

Επομένως, προσέξτε να μην πηδήξετε στο γκρεμό. Πώς ξέρετε τι είναι τι? Αν έχετε τώρα μια επιθυμία, αφού έχετε κάνει την έρευνά σας κι έχετε σκεφτεί να κάνετε το πρώτο βήμα, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσετε και να το πραγματοποιήσετε!

Πώς ο ήλιος στον Κριό από 20 Μαρτίου-20 Απριλίου επηρεάζει κάθε ζώδιο!

Ήλιος στον Κριό/ Ωροσκόπιο εαρινής ισημερίας

Κάθε ζώδιο βιώνει την είσοδο του Ήλιου στον Κριό σαν ένα καινούργιο ξεκίνημα, σε μια διαφορετική αρένα της ζωής του. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πού αισθάνεστε πως μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή, με τον ερχομό της άνοιξης. Ελέγξτε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας. Επίσης, αν έχετε οποιουδήποτε πλανήτες στον Κριό, τώρα ζωντανεύουν! Για παράδειγμα, αν έχετε Αφροδίτη στον Κριό, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος, για την αγάπη, το ρομαντισμό και για να ανανεώσετε την οπτική σας. Με τον Άρη στον Κριό, αναζωογονείστε…και ούτω καθεξής.

taro-6-9

Εκτεταμένο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία

Κριός

Η ημέρα γέννησής σας είναι εδώ και ήρθε η ώρα να προχωρήσετε με όλα τα σχέδιά σας! Είστε στο προσκήνιο και αισθάνεστε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι. Ενεργοποιήστε τους στόχους σας και θέστε τους σε κίνηση για όλη την υπόλοιπη χρονιά! Μπορεί να έχετε το πάνω χέρι εδώ, ελευθερώνοντας τον εαυτό σας από μεγάλη πίεση.

Υπερασπιστείτε τους φτωχούς ανθρώπους γύρω σας! Γιατί? Γιατί θα έχετε ακόμα περισσότερη ενέργεια από ότι συνήθως, χάρη στον ήλιο στο ζώδιό σας! Καλωσορίστε την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου. Η κούραση σας εγκαταλείπει και οτιδήποτε, φαίνεται δυνατό, ξανά! Είναι μια ωραία στιγμή για εσάς, στο σύνολό της!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταύρος

Για σας αγαπητοί Ταύροι, η άνοιξη δεν σας ακουμπάει μέχρι τα γενέθλιά σας που φθάνουν σε ένα μήνα, που θα μπορείτε να μυρίσετε τελικά τα λουλούδια! Συνήθως βιώνετε αυτή την περίοδο, σαν μια μυστικιστική προετοιμασία – ένα είδος κάθαρσης παλιών στάσεων και ιδεών – για να ξεκινήσετε ξανά. Συνεχίστε, να κάνετε τα προσωπικά σας πράγματα, καθαρίστε τη ζωή σας και ετοιμαστείτε για μια νέα αρχή! Η λέξη : «αποχωρισμός», κρατάει το κλειδί για μεγαλύτερη ελευθερία εδώ.

Η Madonna τραγουδά «η ζωή είναι ένα μυστήριο» σαν μια γραμμή έναρξης, όπως μια προσευχή…κι αυτό είναι το θέμα της ζωής σας αυτή τη στιγμή. Σας ελκύουν οι ανεξήγητες και σκιώδεις πλευρές των ανθρώπων ή η πνευματικότητα. Είστε σταθεροποιητές, βοηθοί, θεραπευτές…και πάντα οι πρώτοι που θα σηκώσετε το χέρι ψηλά, όταν πρόκειται για εθελοντισμό και είστε γενικά, καλοί άνθρωποι!

chartomantia-098

Εκτεταμένο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία

Δίδυμοι

Αυτή είναι πάντα μια έντονα κοινωνική περίοδος για σας. Ένα διάστημα, για διασκέδαση και φίλους! Μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο αν αφήσετε τους φίλους σας να σας εκπλήξουν! Αυτή είναι η στιγμή σας να αναζητήσετε εκείνους που μπορούν να σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στα όνειρά σας!

Ίσως αφήσατε κάποιες σημαντικές φιλίες να γλιστρήσουν από δίπλα σας τους χειμερινούς μήνες? Όχι όλες όμως, αγαπητοί! Λοιπόν, τώρα είναι η ώρα να σταματήσετε να τους κοιτάτε μέσα από το πρίσμα του Facebook και να θυμίσετε στον εαυτό σας, πώς μοιάζουν από κοντά, με σάρκα και οστά. Μπορείτε να επιλέξετε να πάρετε μια όχι και τόσο δημοφιλή απόφαση, μέχρι οι άλλοι να «πιάσουν» τη λογική σας.

Διαβαστε στο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia