Αστρολόγος προβλέψεις 22/12 Σάββατο

0c0165ec70626d4946ee7c57ec4b0d7d

Αστρολόγος προβλέψεις 22/12 Σάββατο

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται, ζητά από όλους να κάνουν βήματα προόδου με ένα οργανωμένο και στιβαρό πλάνο!

Η Σελήνη θα αρχίσει τη μέρα από τους Διδύμους, συμπράττοντας με τον Ουρανό από τον Κριό. Είστε σε ετοιμότητα για να προχωρήσετε. Όταν το φεγγάρι θα μπει σε κενό πορείας αργότερα, καλύτερα να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων.

Μετά η Σελήνη θα μπει στον Καρκίνο, όπου και θα σχηματιστεί η Πανσέληνος. Το ζώδιο του Καρκίνου δίνει έμφαση στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, με νοσταλγική και παραδοσιακή διάθεση!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Σάββατο, θα πρέπει να ξεπεράσετε μια δυσάρεστη σύγκρουση που σχετίζεται με κάποια αντικείμενα στο σπίτι σας ή με το αυτοκίνητο σας. Η σημερινή μέρα δεν ευνοεί τη λήψη χρημάτων και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με όλα όσα σχετίζονται με τα χρήματα.

Θα προσπαθήσετε να βοηθήσετε ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα σε μια δύσκολη κατάσταση ή πρόβλημα. Σήμερα, μπορεί να εκπλαγείτε από κάποια νέα ή γεγονότα, αλλά θα είναι θέμα τύχης του καθενός από εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές εμπειρίες και ρομαντικές συναντήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα μπορέσετε να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές με συγγενείς ή φίλους. Το Σάββατο θα κάνετε μια σημαντική συζήτηση – που θα καθορίσει το μέλλον κάποιου άλλου.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, το Σάββατο θα έχετε επαφές με φίλους από κοντά και μακριά. Θα χαρείτε να ακούσετε τα νέα τους, και να τους προσφέρετε μια λύση στα προβλήματα που τους έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία τους τελευταίους μήνες. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια θετική μέρα για εσάς, αρκεί να μείνετε μακριά από ανθρώπους που τους αρέσουν τα κουτσομπολιά και οι ίντριγκες.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα λάβετε νέα ή επιστολές που θα περιμένετε. Σήμερα θα πραγματοποιήσετε τα αρχικά σας σχέδια, τις υποσχέσεις που έχετε δώσει και τις συναντήσεις που έχετε προγραμματίσει. Η κατάσταση της υγείας σας θα είναι ασταθής, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε το σωματικό και ψυχικό στρες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το Σάββατο θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις ή συναντήσεις με άνδρες που ανήκουν στην οικογένεια ή τους φίλους σας. Με μερικούς από αυτούς, θα σχεδιάσετε κοινές ενέργειες για τις επόμενες μέρες των εορτών. Σήμερα μην αγνοήσετε τις συμβουλές ή τις πληροφορίες που θα λάβετε από άτομα νεότερα από εσάς.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia