Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 β

test-gamos-zwdia

Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 β

Παρθένος

Αυτή είναι πάντα η πιο δημιουργική, ρομαντική και χαρωπή εποχή του χρόνου για εσάς. Η προσοχή σας στρέφεται στην αγάπη, τα παιδιά και τα δημιουργικά σας εγχειρήματα. Αυτά σας κάνουν να νιώθετε πιο νέοι και γεμάτοι θαυμασμό. Είναι η ιδανική στιγμή να επιστρέψετε στον καλλιτεχνικό παρορμητισμό, να δώσετε πνοή σε όσα θέλετε να πραγματώσετε μέσα στη Νέα Χρονιά!

Τα Χριστούγεννα θα κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις, για παιδιά ή άλλα «εγχειρήματα»… Αν η θερμοκρασία ανέβει πολύ, το ταίρι σας έχει τη δυναμική να επιφέρει την ισορροπία. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε. Αν πιέζεστε στη δουλειά, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Το πρώτο σαββατοκύριακο του 2019 θα επιστρέψει η ανάγκη σας για αγάπη και έκφραση, είτε η επιθυμία να αποκτήσετε παιδιά… Τι λέει το ταίρι σας γι’ αυτό;

zodia-taro-45

Ζυγός

Η προσοχή σας είναι πάντα στραμμένη στο σπιτικό και την οικογένειά σας αυτή την εποχή του χρόνου. Έχετε ανάγκη να επανέλθετε στη βάση σας, να βρείτε ξανά τις ρίζες σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να στήσετε τα πιο ασφαλή πνευματικά και σωματικά σας θεμέλια, που θα αποτελέσουν τη βάση σας για τη Νέα Χρονιά. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει ένας αναβρασμός στο σπιτικό σας, για τις ετοιμασίες των γιορτών ή κάποια θέματα ακινήτων!

Τα Χριστούγεννα ενδέχεται να υπάρξουν λεκτικοί διαξιφισμοί από μέλη της οικογένειας. Εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα με τη φωνή της λογικής και πρακτικές ενασχολήσεις, όπως να πάτε να πλύνετε τα πιάτα! Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς υπόσχεται πολύ κέφι και χαρά. Με την έναρξη του 2019 ίσως νιώσετε να σας καταδυναστεύει ένα άτομο του στενού σας κύκλου. Θα έχετε την ανάγκη να θέσετε ένα θέμα – της οικογένειας ή των συνθηκών διαβίωσης… Θα ηρεμήσετε αν εστιάσετε στην εργασία και την προσωπική σας ευημερία.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 β

Σκορπιός

Αυτή την εποχή του χρόνου πάντα σφύζετε από δραστηριότητα, γιατί έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε. Το μυαλό σας ανεβάζει ταχύτητα, σαν να αφυπνίζεται και να οξύνονται οι αισθήσεις σας… Είστε έτοιμοι να μπείτε ζωηρά στη Νέα Χρονιά, όπως ακριβώς σας αρέσει! Τίποτα δεν ξεφεύγει από το ραντάρ σας, θέλετε να ρουφήξετε όλες τις εικόνες και τα λόγια από το περιβάλλον!

Η ημέρα των Χριστουγέννων υπόσχεται εντάσεις και ενέργεια. Πρέπει να βρείτε χρόνο να ηρεμήσετε, γι’ αυτό αφήστε να σας βοηθήσει το ταίρι σας. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα υπάρχει αναβρασμός στο σπίτι, είτε θα διχάζεστε ανάμεσα στο να βγείτε ή να μείνετε μέσα. Η χρυσή τομή είναι να κάνετε εσείς μια πολυτελή γιορτή. Η έναρξη του 2019 μπορεί να σας βρει κάπως καταβεβλημένους. Πρέπει να ξεκουραστείτε και να προετοιμαστείτε για όσα έπονται… Περάστε χρόνο με ανθρώπους που αγαπάτε!

xartomanteia

Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 β

Τοξότης

Αυτή είναι η εποχή του χρόνου που εστιάζετε στην αξιολόγηση των πηγών σας. Αφιερώνετε χρόνο και χρήματα σε όσους και όσα έχουν σημασία για εσάς. Μετά την έξαρση των εορτασμών για τα γενέθλιά σας, τώρα καλείστε να προσγειωθείτε. Αποτιμήστε τα δεδομένα σας και βρείτε τους πρακτικούς τρόπους που θα σας αποδώσουν μέσα στη Νέα Χρονιά. Οι οικονομικές σας συζητήσεις θα είναι εξαιρετικά προσοδοφόρες αυτές τις ημέρες!

Τα Χριστούγεννα ενδέχεται να ξοδέψετε πολλά για την ευχαρίστησή σας. Μπορεί να συμβάλλει και η υπόλοιπη οικογένεια. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς να αναμένετε να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός, ενδώστε σε αυτό το κλίμα! Τον Ιανουάριο θα κάνετε καταγραφή των οικονομικών σας… Ίσως αναζητάτε τρόπους αύξησης των εσόδων, με κάτι που θα απολαμβάνετε. Το σπιτικό σας θα αποτελέσει το καταφύγιο και την έμπνευσή σας!

taro-6-9

Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 β

Αιγόκερως

Αυτή είναι η εποχή του χρόνου που είστε γεμάτοι ενέργεια και φως. Είναι η περίοδος των γενεθλίων σας και οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας! Εστιάστε στις δικές σας επιθυμίες, ανανεώστε την εμφάνισή σας, αποφασίστε ποια κατεύθυνση θέλετε να πάρει η ζωή σας στο μέλλον. Μην διστάσετε να μιλήσετε!

Τα Χριστούγεννα ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις, γι’ αυτό προσέξτε τι λέτε και τον τρόπο που το λέτε. Ειδικά αν είστε με μέλη της οικογένειας, επιλέξτε συνετά τις λέξεις σας. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς αναμένονται έκτακτα έξοδα, είτε θα κάνετε απερίσκεπτες σπατάλες. Καλύτερα να φανείτε λίγο πιο έξυπνοι… Τον Ιανουάριο αναμένονται κάποιες πιεστικές καταστάσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε να ξεκουράζεστε επαρκώς. Ένα βιβλίο μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 β

Υδροχόος

Αυτή είναι πάντα μια μαγική περίοδος του χρόνου για εσάς, καθώς εστιάζετε στην ψυχή σας! Είναι ιδανική στιγμή να απαλλαγείτε από το παρελθόν: Η έμπνευση μπορεί να σας συνδέσει πνευματικά με τις «βάσεις εφοδιασμού», να σας προετοιμάσει για τη Νέα Χρονιά… Αφήστε τους άλλους να φροντίσουν για τα πρακτικά θέματα!

Η ημέρα των Χριστουγέννων ενδέχεται να έχει κάποια ένταση που θα επηρεάσει τα νεύρα σας. Δεν αποκλείονται κάποιες ιδιόρρυθμες αποκαλύψεις. Θα είστε πιο ευτυχείς αν παραμείνετε στο παρασκήνιο και ασχοληθείτε με όσα σας ευχαριστούν. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, εσείς και το ταίρι σας θα είστε στο προσκήνιο. Ο Ιανουάριος θα μπει με παρασκηνιακές δράσεις, που θα οδηγήσουν σε μια κρίση ή αποκάλυψη… Αν είναι η στιγμή να μιλήσετε, να παραμείνετε πιστοί στις αρχές σας!

Ιχθύες

Αυτή είναι η πιο κοινωνική εποχή του χρόνου για εσάς. Εστιάζετε πάντα στις φιλίες και τον κοινωνικό σας περίγυρο, τα όνειρα και τις ελπίδες σας για το μέλλον. Είναι η ιδανική στιγμή να ενδυναμώσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις και να σκεφτείτε όσα θέλετε να υλοποιήσετε τη Νέα Χρονιά!

Την ημέρα των Χριστουγέννων ενδέχεται να πιεστείτε οικονομικά ή να κάνετε μια μεγάλη κοινωνική δαπάνη… Από εσάς εξαρτάται να δώσετε το καλό παράδειγμα και να παραμείνετε ρεαλιστές. Κινηθείτε με ηρεμία την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, χωρίς υπερβολές στις αντιδράσεις σας. Τον Ιανουάριο ίσως να προκύψει μια οικονομική κρίση, εξαιτίας γεγονότων κοινωνικής φύσεως. Και εδώ το κλειδί για να αντεπεξέλθετε, είναι η σύνεση και η θετική οπτική!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988