Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 – Πώς Επηρεάζει τα Ζώδια;

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 – Πώς Επηρεάζει τα Ζώδια;

Οι πιο μαγικές νύχτες όλης της χρονιάς έφτασαν! Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο είναι μια φάση εορτασμών. Είναι η στιγμή που ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, σηματοδοτώντας την έναρξη του χειμώνα στο Βόρειο Ημισφαίριο.

Δεν είναι τυχαίο που σε μια από τις πιο σκοτεινές νύχτες, συντελείται το θαύμα της Θείας Γέννησης. Είναι μια στιγμή απέραντης δημιουργικότητας σε σαρκικό επίπεδο!Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω αποτελεί μια στιγμή εκκίνησης και δημιουργίας για όλους. Είναι η στιγμή που όλη η πλάση – και ο άνθρωπος μαζί της – αναγεννιούνται!

Ρωτήστε τον εαυτό σας πώς θέλετε να είναι το μέλλον σας. Καθώς η φύση είναι σε λήθαργο, είναι η μαγική στιγμή να διεισδύσετε σε αυτήν και να φυτέψετε καινούργιους σπόρους. Τι θα βλαστήσουν για τον καθένα ατομικά; Συμβουλευτείτε το Ωροσκόπιο για το Χειμερινό Ηλιοστάσιο!

zodia-taro-45

Κριός

Αυτή είναι η στιγμή του χρόνου που η προσοχή στρέφεται στην καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας. Στήστε τις καινούργιες στρατηγικές σας, που θα διευρύνουν την ορατότητα και θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας τη Νέα Χρονιά. Είναι πιθανό να έχετε πολλά να κάνετε μέσα στη γιορτινή περίοδο, καθώς οι άλλοι σας έχουν χρίσει επικεφαλής!

Ενδέχεται να υπάρξουν τριβές με άτομα του οικογενειακού ή του εργασιακού σας κύκλου τα Χριστούγεννα… Μπορείτε να στηριχτείτε στη διαίσθηση και την έμπνευσή σας για να αντεπεξέλθετε. Η Νέα Χρονιά θα μπει με πολλή χαρά και κοινωνική δραστηριότητα για εσάς. Το πρώτο σαββατοκύριακο να αναμένετε ένα σημαντικό σημείο καμπής στην καριέρα σας ή με ένα μέλος της οικογένειάς σας. Από αυτό θα αντλήσετε αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας και επούλωσης… Μήπως έφτασε η στιγμή να αποδράσετε από τη σκιά κάποιου άλλου;

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 – Πώς Επηρεάζει τα Ζώδια;

Ταύρος

Αυτή την εποχή την σκέψη σας απασχολούν τα ταξίδια, οι συναρπαστικές ιδέες και οι τρόποι να επεκτείνετε τον κόσμο σας. Ο προβολέας πέφτει σε όλα όσα σας εμπνέουν. Είναι ιδανική περίοδος για να κάνετε μετακινήσεις, να μελετήσετε, να γνωστοποιήσετε τις απόψεις σας… Να αφήσετε το μυαλό σας να περιηγηθεί σε όσα έχουν αξία και σημασία, που θα σας συνοδεύουν τη Νέα Χρονιά.

Προσέξτε τις εντάσεις την ημέρα των Χριστουγέννων. Ακόμα κι αν σας ταλαιπωρήσουν οι μετακινήσεις, μπορεί να σας ξεκουράσει το ομαδικό πνεύμα. Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μπορεί να είναι δύσκολη, αν διχάζεστε μεταξύ σπιτιού και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Να αναμένετε ένα σημαντικό μεταίχμιο μέσα στον Ιανουάριο: Θα αφορά την εκπαίδευση, τα ταξίδια ή τις πεποιθήσεις σας. Στηριχτείτε στους φίλους σας για να σας καθοδηγήσουν!

tarw-taro-xartomanteia

Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 – Πώς Επηρεάζει τα Ζώδια;

Δίδυμοι

Αυτή είναι πάντα μια περίοδος ευάλωτων συναισθημάτων για εσάς, καθώς η προσοχή στρέφεται στις στενές σχέσεις και το πορτοφόλι σας. Τώρα καλείστε να διευθετήσετε οικονομικά θέματα και να ενδυναμώσετε τους πιο σημαντικούς συναισθηματικούς σας δεσμούς. Πράξτε αυτά που πρέπει για να περάσετε δυνατοί στη Νέα Χρονιά: Σας αναμένουν σοβαρές συναισθηματικές και οικονομικές συζητήσεις!

Την ημέρα των Χριστουγέννων ενδέχεται να υπάρξει ένταση με ένα άτομο του στενού σας κύκλου – ειδικά αν έχετε κοινό ταμείο. Αν μπείτε στον ρόλο ενός από τους σοφούς Μάγους, ίσως καταφέρετε να αποσοβήσετε την πίεση. Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς υπόσχεται πολλή διασκέδαση και ενθουσιασμό. Αλλά αν ταξιδεύετε, ίσως να υπάρξουν εκπλήξεις. Ενδέχεται να βιώσετε μια οικονομική ή συναισθηματική κρίση μέσα στον Ιανουάριο: Να ξέρετε ότι έχετε τη δύναμη να γίνετε το καλό παράδειγμα και να επουλώσετε τις πληγές!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

300x300a

Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 – Πώς Επηρεάζει τα Ζώδια;

Καρκίνος

Αυτή την εποχή του χρόνου εστιάζετε πάντα στις επαφές σας, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Είναι η στιγμή να επενδύσετε στις σχέσεις που θα σας στηρίξουν και την επόμενη χρονιά. Οι επικοινωνιακοί σας δίαυλοι είναι ανοικτοί!

Η ημέρα των Χριστουγέννων μπορεί να είναι λίγο πιεστική, εξαιτίας εντάσεων από το ταίρι ή τον προϊστάμενό σας. Επιλέξτε να τις παρακάμψετε, να γίνετε η φωνή της λογικής. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς προβλέπεται μια οικονομική έκρηξη – αλλά προσπαθήστε να μην γίνετε ασύδοτοι. Την πρώτη εβδομάδα του 2019 να αναμένετε ένα σημαντικό μεταίχμιο στις σχέσεις σας και την κατεύθυνση της ζωής σας: Ίσως το κλειδί να βρίσκεται σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Λέων

Αυτή είναι η εποχή του χρόνου που στρέφετε την προσοχή σας στη δουλειά και την υγεία σας. Έχετε πολλά να κάνετε, πολλές υποχρεώσεις να διευθετήσετε. Είναι η ιδανική στιγμή να υιοθετήσετε πιο υγιείς συνήθειες: Θα σας κάνουν πιο παραγωγικούς τη Νέα Χρονιά, τόσο στο εργασιακό όσο και στο οικιακό περιβάλλον. Βάλτε μια τάξη στα θέματά σας!

Αν βαριέστε τους συνήθεις εορτασμούς για τα Χριστούγεννα, βγείτε από την πεπατημένη και κινηθείτε όπως λαχταρά η ψυχή σας. Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ίσως φέρει στη ζωή σας κάποια ενθουσιώδη άτομα, μέχρι και εκρηκτικά… Μην επιτρέψετε να παρέμβουν στα ενδότερά σας! Την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου θα ενταθεί η ανάγκη σας να βελτιώσετε τη διαβίωση και τα εργασιακά σας. Οι άνθρωποι που εμπιστεύεστε μπορούν να σας βοηθήσουν!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia