Αστρολόγος προβλέψεις 24/10 Πέμπτη

imerisies-provlepseis-deytera-21-4

Αστρολόγος προβλέψεις 24/10 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τη θέση του στον Τοξότη για σχεδόν έναν χρόνο, είναι προστατευτικός και ενημερωτικός. Ο Δίας αυτή την περίοδο εξυπηρετεί τα σχέδιά σας για αναδομήσεις και αλλαγές!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στην γήινη και πρακτική Παρθένο. Θα σχηματίσει μια αίσια όψη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Επειδή η μέρα ευνοεί τις υλοποιήσεις, φροντίστε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας!

Ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό. Εκεί θα γυρίσει ανάδρομος σε μία εβδομάδα από τώρα και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 20 Νοεμβρίου. Με τον Ήλιο να περνά στον Τοξότη στις 22, εκείνη η περίοδος θα διέπεται από ιδιαίτερα αίσια ενέργεια!

zodia-taro-45

Την Πέμπτη θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε νέα πράγματα, στην εργασία ή στην οικογενειακή σας ζωή. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για διάφορες καινοτομίες ή νέα εγχειρήματα. Σήμερα μπορεί να αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι για το παιδί σας, που είχατε καθυστερήσει να πάρετε για διάφορους λόγους. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά και τα νεαρά άτομα στην οικογένειά σας, θα είναι περισσότερο επικεντρωμένες στα υλικά/οικονομικά από όσο στα συναισθηματικά θέματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/10 Πέμπτη

Η Πέμπτη θα είναι καλή για δουλειά, ειδικά αν περιμένετε κάποια επιτυχία ή έσοδα μέσα στην ημέρα με τις ενέργειές σας. Οι επιχειρηματικές σχέσεις με συνεργάτες στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού, θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για περιποίηση και θεραπευτική αγωγή. Θα μπορέσετε να εναρμονίσετε τις σχέσεις σας και να λύσετε παρεξηγήσεις με άτομα στα ζώδια του Τοξότη, του Κριού ή του Λέοντα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με γυναίκες στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογος προβλέψεις 24/10 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε μια δέσμευση ή μια συζήτηση με έναν άντρα, που θα είναι σημαντική για τα σχέδιά σας. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα, θα εξελιχθούν με απρόβλεπτο τρόπο. Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με κάποιον συγγενή σας. Την Πέμπτη δεν θα μπορείτε να πείτε ψέματα σε κανέναν και κανείς δεν θα μπορεί να πει ψέματα σε εσάς.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Πέμπτη θα είναι μια μέρα γεμάτη με απροσδόκητες εξελίξεις. Θα αλλάξουν τα σχέδιά σας σε μεγάλο βαθμό ή θα είναι σχετικά με την προσωπική ή την ερωτική σας ζωή. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια έσοδα ή νέα που θα αφορούν τα χρήματα.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Καλό θα ήταν να αποφύγετε να κάνετε σημαντικά σχέδια για σήμερα. Σχεδόν τίποτα δεν θα εξελιχθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Φυσικά, η σημερινή μέρα θα έχει τη δική της σημασία για εσάς. Θα είναι ευνοϊκή για θεραπεία ή θα λάβετε νέα σχετικά με την ανάρρωση κάποιου αγαπημένου σας προσώπου. Πολλοί από εσάς θα βιώσουν ευχάριστες εμπειρίες στην ερωτική τους ζωή.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/10 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη θα εστιάσετε τις προσπάθειές σας κυρίως στην εκπλήρωση διαφόρων επαγγελματικών δεσμεύσεων. Είναι καλή μέρα για να επισκεφθείτε έναν κυβερνητικό, τραπεζικό, δικαστικό ή άλλου είδους θεσμό. Η Πέμπτη είναι ευνοϊκή μέρα για να λάβετε χρήματα ή για να διευθετήσετε οικονομικά θέματα. Τα νέα που θα λάβετε σήμερα θα σας εκπλήξουν για κάποιο λόγο.

Διαβαστε τις Καρμικές σχεσεις των ζωδίων και το μαθημα τους 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66