Κάρμα και ποιο είναι το μάθημα για κάθε ζώδιο

dikaiologies-xwrismoy

 Κάρμα και ποιο είναι το μάθημα για κάθε ζώδιο.

Κάρμα : Έχετε δει κάποιον να ενεργεί σαν ηλίθιος, μόνο για να έρθει στα συγκαλά του αργότερα?

Ή ήσασταν ποτέ στην ίδια θέση, γνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να πληρώσετε τελικά, οδηγώντας απρόσεχτα ή λέγοντας ψέματα?

Αυτή ή εξιλέωση για τις πράξεις σας, είναι ο ορισμός του Κάρμα. Το Κάρμα είναι βασικά το αποτέλεσμα των πράξεων σας.

zodia-taro-45

Το Κάρμα είναι αυτό που σας συμβαίνει….. είναι αποτέλεσμα των ενεργειών σας (καλών και κακών).

Το καλό κάρμα έρχεται, όταν είστε καλός με τους άλλους και κάνετε ωραία πράγματα.

Το κακό κάρμα έρχεται, όταν φέρεστε άσχημα στους άλλους ή όταν είστε εκτός εαυτού! Αυτή βέβαια, είναι μια εύκολη περιγραφή, του τι είναι το κάρμα.

Άσχετα με ό,τι πιστεύετε, υπάρχουν πολύ περισσότερα στο κάρμα… απ’ αυτό.

Υπάρχουν καρμικές αδελφές ψυχές, καρμικές σχέσεις και καρμικά μαθήματα που η ψυχή σας, είναι εδώ για να μάθει! Επειδή έχετε αφήσει μισοτελειωμένες δουλειές από την προηγούμενη ζωή σας.

Διαβαστε τις Καρμικές σχεσεις των ζωδίων και το μαθημα τους 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Σύμφωνα με την αστρολογία, αυτό ήταν μέρος της συμφωνίας που δεχτήκατε. Είναι μέρος της σύμβασης ψυχής που υπογράψατε, όταν ήρθατε εδώ, τη στιγμή της γέννησής σας. Το κάρμα είναι κάτι, που κάθε ζώδιο κουβαλάει….και θα σας διδάξει κάτι πολύτιμο.

Ένα πράγμα που τείνουμε να ξεχνάμε, είναι ότι το κάρμα δεν εμφανίζεται αμέσως, σε κάποιον. Στην πραγματικότητα, κάποιος μπορεί να είναι ηλίθιος όλη του τη ζωή και ποτέ να μην καταλάβει αυτό που του εμφανίζεται… τουλάχιστον, τώρα.

Σε κάποιους από μας, το κάρμα ίσως να μην έρθει σ’ αυτή τη ζωή. Μπορεί να μην ζήσουν τις συνέπειες των πράξεων τους, για αρκετές ζωές…. και όταν έρθει η σειρά τους, μπορεί να μετενσαρκωθούν, σε κάτι δυσάρεστο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

 Κάρμα και ποιο είναι το μάθημα για κάθε ζώδιο.

Φυσικά, αυτό μη θεωρήσετε πως σας δίνει το πράσινο φως για να συμπεριφέρεστε σαν ηλίθιοι, επειδή πιστεύετε πως το κάρμα δε θα το βρείτε ποτέ μπροστά σας.

Όπως ακριβώς χρησιμοποιείτε το ζώδιο σας για να μάθετε περισσότερα για το ποιος είστε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κάρμα, σαν εργαλείο αυτο-ανάπτυξης για να γίνετε ο καλύτερος εαυτός σας.

Έτσι συμβαίνουν οι καρμικές σχέσεις.

Μια καρμική σχέση είναι αυτή που μας προκαλεί σοβαρά προβλήματα, αλλά μας δίνει και την ευκαιρία να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Αν αισθάνεστε ότι η σχέση σας είναι απίστευτα δραματική, προκλητική και αγχωτική, μπορεί να είναι μια καρμική σχέση.

Διαβαστε τις Καρμικές σχεσεις των ζωδίων και το μαθημα τους 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

 Κάρμα και ποιο είναι το μάθημα για κάθε ζώδιο.

Και ανάλογα με το πού είναι ο Πλούτωνας στο χάρτη σας, ή ανάλογα με το ζώδιό σας, υπάρχουν ορισμένα σημάδια που σας προκαλούν αυτά τα προκλητικά, αγχωτικά συναισθήματα.

Μπορεί να διαφωνείτε με ορισμένα άτομα, βάση των ζωδίων τους. Όμως μην θεωρείτε αυτά τα είδη σχέσεων σαν δεδομένα!

Ακόμα κι αν δεν είναι γραφτό να είστε μαζί με συγκεκριμένα ζώδια, η σχέση που έχετε μαζί τους μπορεί να είναι μια καρμική σχέση, που εσείς σκοπεύετε να θεραπεύσετε .

Ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να νιώσετε πως αυτό το είδος σχέσης είναι καλό για σας, μια καρμική σχέση, είναι βαθιά μεταμορφωτική και θα σας διδάξει κάτι πολύ σημαντικό για τον εαυτό σας.

Επομένως, πώς ξέρετε αν είστε σε μια καρμική σχέση? Αρχικά πιθανόν να υπάρχουν πολλά μελανά σημεία, από το ξεκίνημα της σχέσης.

Μπορεί να νιώσετε σαν να συνεχίζετε να ασχολείστε με τα ίδια μελανά σημεία, σε όλες τις σχέσεις σας ή να επιστρέφετε στην ίδια κακή σχέση….. αλλά αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει ένα μάθημα, που πρέπει να μάθετε.

taro-6-9

Και μέχρι να μάθετε αυτό το μάθημα, θα συνεχίσετε να βρίσκεστε ξανά και ξανά στις ίδιες καρμικές σχέσεις.

Φυσικά, δεν πρέπει ποτέ να μπαίνετε ηθελημένα σε μια τοξική σχέση.

Οι καρμικές σχέσεις δεν έχουν σκοπό να σας προκαλέσουν κινδύνους, αλλά να σας διδάξουν πολύτιμα μαθήματα για τον εαυτό σας, τη ζωή και τον έρωτα.

Ανεξάρτητα από το είδος της σχέσης που έχετε, θα υπάρχουν πάντα σκαμπανεβάσματα, καθώς και ευκαιρίες για μάθηση και ανάπτυξη.

Εναπόκειται σε σας να αποφασίσετε τι χρειάζεστε και τι είναι αυτό που θα σας κάνει να αισθάνεστε αγαπημένοι και ασφαλείς.

Διαβάστε παρακάτω, για να μάθετε ποια μαθήματα θα μάθετε από μια καρμική σχέση, με βάση το ζώδιο σας.

μελλοντολόγος

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η καρμική σχέση για τον Κριό, είναι μια ιδιαίτερα εγωιστική σχέση.

Θα εργαστείτε υπερωρίες για να κάνετε μια σχέση να πετύχει! Συχνά εργάζεστε τόσο σκληρά, ώστε να γίνει ένας ιδεώδης στόχος για σας.

Είναι υπέροχο να έχετε υψηλούς στόχους για την ερωτική σας ζωή, αλλά πρέπει να διατηρείτε υγιή όρια. Μην θυσιάζετε τον εαυτό σας για κάποιον άλλο.

Το μάθημα που θα διδαχτείτε από μια καρμική σχέση, είναι να δεχτείτε τα πράγματα όπως είναι.

Δεν μπορείτε να ελέγχετε, πόσο σας αγαπά ο άλλος. Μόλις μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σε μια σχέση με έναν υγιή, αγαπητό τρόπο, θα είστε σε θέση να βρείτε μια ερωτική σχέση, που θ’ αξίζει πραγματικά!

Tαύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η καρμική σχέση για τον Ταύρο, είναι μια σχέση ολοκληρωτική και εξαρτώμενη.

Θέλετε την τέλεια σχέση τόσο απεγνωσμένα, ώστε καταλήγετε να μοιάζετε σαν δεσμοφοβικοί από κάποιον, που θέλει να κυλήσουν πιο αργά τα πράγματα.

Νιώθετε τρομοκρατημένοι μήπως και κάνετε το παραμικρό λάθος! Και θα αποφύγετε ακόμη και τη δέσμευση με κάποιον που αγαπάτε παράφορα, με αποτέλεσμα να τα κάνετε μπάχαλο.

taro-zodia-76

Το μάθημα που θα μάθετε από μια καρμική σχέση είναι να εστιάσετε στη δική σας ευτυχία…. και να ζήσετε τη ζωή που θέλετε.

Οι σχέσεις πάντα θα έχουν τα σκαμπανεβάσματα τους, αλλά είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε οτιδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί, που θα κάνει τη σχέση, ν’ αξίζει τον κόπο!

Ζήστε τη ζωή για τον εαυτό σας….εργαστείτε για να βρείτε τη δική σας ευτυχία…. και θα συναντήσετε την κατάλληλη ερωτική σχέση!

 Κάρμα και ποιο είναι το μάθημα για κάθε ζώδιο.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Μια καρμική σχέση για τους Διδύμους είναι αυτή, που είναι παράλογη και τοξική.

Ας μιλήσουμε ξεκάθαρα: δεν είστε διπρόσωποι, χειραγωγοί ή αναξιόπιστοι. Είστε στην πραγματικότητα αυτοί, που θα κάνουν σχεδόν τα πάντα, για τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Αλλά, όταν πρόκειται για τις καρμικές σχέσεις, τείνετε να κάνετε πράγματα που κανονικά δεν θα κάνετε, μόνο για να μπείτε στο μάτι του συντρόφου σας.

Το μάθημα που θα μάθετε από μια καρμική σχέση, είναι να μην αλλάξετε αυτό που είστε, για κανένα.

Η συνύπαρξη με κάποιον που αναδεικνύει τις αδυναμίες και τις ανασφάλειες σας με άβολο τρόπο, είναι τοξική.

Αυτού του είδους η σχέση μπορεί να είναι αγχωτική…. αλλά θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τη δυναμική σας, πολύ περισσότερο.

tarw-taro-xartomanteia

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μια καρμική σχέση για τον Καρκίνο, είναι αυτή που αποκαλύπτει τη σκοτεινή σας πλευρά.

Είστε ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζώδιο και όταν νιώθετε πως απειλείστε ή πως σας επιτίθονται, τείνετε να κάνετε και να λέτε πράγματα, που κανονικά δεν θα λέγατε ποτέ, απλά και μόνο για να προστατέψετε τον εαυτό σας.

Το μάθημα που θα μάθετε από μια καρμική σχέση, είναι να ξέρετε πότε πρέπει να απομακρύνεστε.

Όταν αισθάνεστε στριμωγμένοι στη γωνία από έναν σύντροφο που προσπαθεί να σας πείσει πως είστε ανεπιθύμητοι ή δύσκολοι, θα καταλήξετε να νιώθετε ασήμαντοι.

Αντί να κολλάτε επανειλημμένα σε τέτοιες αμυντικές νοοτροπίες, μάθετε πώς να απομακρύνεστε…. και βρείτε κάποιον που θα σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

Διαβαστε τις Καρμικές σχεσεις των ζωδίων και το μαθημα τους 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η καρμική σχέση για τον Λέοντα, είναι μια επιφανειακή και εθιστική σχέση.

Εσείς στην πραγματικότητα, θέλετε να είστε με κάποιον που σας εξιτάρει διανοητικά, συναισθηματικά και σωματικά!

Αλλά όσο κακές κι αν είναι οι καρμικές σχέσεις για σας, είναι επίσης εξαιρετικά εθιστικές.

Μπορεί να προσελκύεστε από τους λάθος ανθρώπους απλώς και μόνο επειδή έχουν καλή εμφάνιση, δημοτικότητα ή φαίνονται ελκυστικοί.

Το μάθημα που θα μάθετε από μια καρμική σχέση, είναι να ξέρετε πότε να προχωρήσετε.

Μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση σκεπτόμενοι ότι είναι απλώς ένα φλερτ, αλλά ακόμα και αυτές οι casual σχέσεις, έχουν έναν τρόπο να σας πιπιλίζουν το μυαλό, περισσότερο από ό, τι θέλετε.

Ξέρετε τι είναι καλό για σας…. αλλά εξαρτάται από σας και μόνο, να αξιοποιήσετε τη θέληση σας και να εγκαταλείψετε μια επιφανειακή σχέση, που γνωρίζετε ότι δεν βγάζει πουθενά.

Διαβαστε τις Καρμικές σχεσεις των ζωδίων και το μαθημα τους 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot