Καρμικές σχέσεις των ζωδίων

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Καρμικές σχέσεις των ζωδίων.

Καρμικές σχέσεις : Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου).

Η καρμική σχέση για την Παρθένο, είναι η ελεγχόμενη και εμμονική σχέση.

Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση κι εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να επιλέξετε το σωστό άτομο, αλλά αυτό δεν σας κάνει λιγότερο επικριτικούς, όταν τα πράγματα πάνε στραβά.

zodia-taro-45

Υπάρχουν φορές που δεν μπορείτε να αντιδράσετε διαφορετικά και γίνεστε υπερβολικά επικριτικοί απέναντι στο σύντροφό σας και στη σχέση σας! Ακόμα κι αν το κάνετε, από αγάπη.

Το μάθημα που θα μάθετε από μια καρμική σχέση είναι να δεχτείτε ότι είστε άνθρωπος.

Δεν μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα, και δεν είστε υπέρ-ήρωες…. ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε. Όταν βάζετε το σύντροφό σας σε ένα βάθρο, δεν μπορείτε να δείτε τα ελαττώματά του.

Όμως όλοι έχουν ελαττώματα….και όταν αποδεχτείτε ότι όλοι είναι άνθρωποι και πως ορισμένες σχέσεις δεν έχουν σκοπό να διαρκέσουν για πάντα, μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια να βρείτε τον σωστό σύντροφο για σας.

Διαβαστε τις Καρμικές σχεσεις των ζωδίων και το μαθημα τους 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η καρμική σχέση για τον Ζυγό είναι αυτή, που φαίνεται πως προοριζόταν να είναι.

Η αγάπη είναι ο λόγος για την ύπαρξή σας, αλλά τείνετε να ερωτεύεστε τον καθένα που συναντάτε…. με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ενώ δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να έχετε μια ανοιχτή καρδιά, θα πρέπει να επιλέξετε ποιος αξίζει την αγάπη σας.

Το μάθημα που θα μάθετε από μια καρμική σχέση, είναι να σταθείτε στα πόδια σας, μόνοι σας.

Μια μοιραία σχέση τείνει να έχει πολλά λάθη, κυρίως επειδή επιλέγετε να αγνοήσετε τυχόν μελανά σημεία ή αποτυχίες….. απλά επειδή νομίζετε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς το σύντροφό σας.

Το να μάθετε πώς να τελειοποιήσετε την ανεξαρτησία σας, θα σας εμποδίσει από το να πέφτετε μονίμως στην ίδια παγίδα…. και θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν ισότιμο ερωτικό σύντροφο.

tarw-wroskopio-4

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η καρμική σχέση για τον Σκορπιό, είναι αυτή που αναδεικνύει τους χειρότερους φόβους του.

Μία από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις σχετικά με σας, είναι πως λέτε ψέματα στο σύντροφό σας…. όταν στην πραγματικότητα, κρύβετε τα συναισθήματά σας επειδή αισθάνεστε ανασφαλείς ή νιώθετε άβολα.

Θέλετε να είστε με κάποιον, με τον οποίο να μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε όλα τα τρωτά σας σημεία…. αλλά πρέπει να σταματήσετε να είστε επιφυλακτικοί.

Το μάθημα που θα μάθετε από μια καρμική σχέση, είναι να εμπιστεύεστε πιο ελεύθερα.

Οι καρμικές σχέσεις έχουν έναν τρόπο να βγάζουν όλους τους σκελετούς από το ντουλάπι σας και να σας κάνουν να νιώθετε πως δεν είστε άξιοι ν’ αγαπηθείτε ή να γίνετε αποδεκτοί, γι’ αυτό που πραγματικά είστε.

Η σωστή σχέση, θα σας διευκολύνει να είστε ο εαυτός σας! Αλλά πρέπει να πιστέψετε ειλικρινά, ότι οι άνθρωποι είναι καλοί…. όχι εκδικητικοί.

Διαβαστε τις Καρμικές σχεσεις των ζωδίων και το μαθημα τους 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-alex

Καρμικές σχέσεις των ζωδίων.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η καρμική σχέση για τον Τοξότη, είναι η απρόβλεπτη και ασταθής σχέση.

Ενώ σας αρέσει να είστε αυθόρμητοι κατά περιόδους, είναι σίγουρα διαφορετικό όταν είναι δική σας επιλογή, παρά αποτέλεσμα της σχέσης σας.

Έχετε την τάση να μην κάνετε συμβιβασμούς σε όλες τις σχέσεις σας…κάτι που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα και να δημιουργήσει σφοδρές καταστάσεις, τόσο για σας όσο και το σύντροφό σας.

Το μάθημα που θα μάθετε από μια καρμική σχέση, είναι να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για τα πράγματα, με τα οποία είστε παθιασμένοι.

Όταν ο φόβος σας για τις δεσμεύσεις, αναλαμβάνει τη σχέση σας, μπορεί να σας φανεί πολύ δύσκολο, να θελήσετε να κάνετε και την παραμικρή προσπάθεια – ξέρετε…. σε περίπτωση που ο σύντροφός σας πιστεύει πως είστε περισσότερο μέσα στη σχέση, από ότι είστε στην πραγματικότητα!

Αντ’ αυτού, μάθετε να ξεχνάτε τα άσχημα…και αναζητήστε κάποιον, που θα σας κάνει να νιώθετε ενθουσιασμένοι για τη σχέση σας.

taro-zodia-098

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η καρμική σχέση για τον Αιγόκερω, είναι αυτή που γεννιέται από τις συγκρούσεις. Να θυμάστε ένα πράγμα : οι καρμικές σχέσεις δεν διαρκούν.

Μπορεί να είστε ένα από εκείνα τα ζώδια, που έχουν κίνητρο να κάνουν μια σχέση να δουλέψει, ανεξάρτητα από το πόσα σκαμπανεβάσματα θα έχει! Όμως οι υψηλές προσδοκίες σας για αγάπη, απλά δεν πρόκειται να δουλέψουν εδώ.

Το μάθημα που θα μάθετε από μια καρμική σχέση, είναι να είστε ρεαλιστές, σχετικά με τις ανάγκες σας.

Μπορεί να θέλετε την τελειότητα από τον σύντροφό σας…όμως πρέπει να μάθετε, πως δεν μπορείτε να ελέγχετε τους άλλους.

Είναι καλύτερα να αφήσετε πίσω σας αυτή την τοξική σχέση, να ξαναγράψετε τους κανόνες σας για την επιτυχία…. να ξανασηκωθείτε….και να βρείτε κάποιον, με τον οποίο θα μπορέσετε να δείτε, ένα μέλλον μαζί του.

Διαβαστε τις Καρμικές σχεσεις των ζωδίων και το μαθημα τους 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Καρμικές σχέσεις των ζωδίων.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η καρμική σχέση για τον Υδροχόο, είναι αυτή που σας προκαλεί.

Μερικές φορές έχετε την ανθυγιεινή συνήθεια να εξαφανίζεστε από τους ανθρώπους για τους οποίους πραγματικά ενδιαφέρεστε! Επειδή η πραγματική αγάπη, είναι αποθαρρυντική και τρομακτική.

Μια καρμική σχέση μπορεί να είναι με κάποιον, από τον οποίο δεν μπορείτε να εξαφανιστείτε. Πράγμα που σημαίνει, ότι θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας.

Το μάθημα που θα μάθετε από μια καρμική σχέση, είναι να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας και τους άλλους.

Δεν χρειάζεται να ελέγχετε κάθε κατάσταση ή να βάλετε στην άκρη τη δική σας ευτυχία, για να κάνετε μια σχέση να δουλέψει! Πρέπει όμως να προσπαθήσετε να βρείτε ικανοποίηση στον έρωτα και τη ζωή.

Μάθετε πώς να δίνετε προτεραιότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και θα διαπιστώσετε ότι οι σχέσεις είναι διαχειρίσιμες…. όταν είστε ειλικρινείς μ’ αυτό που θέλετε.

xartomanteia

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η καρμική σχέση για τους Ιχθύες είναι μια σχέση γεμάτη μελανά σημεία και επαναλαμβανόμενα μοτίβα.

Έχετε την τάση να αμφιταλαντεύεστε, όταν πρόκειται για τις ερωτικές σας σχέσεις! Το ένα λεπτό είστε έτοιμοι για τα πάντα…και το αμέσως επόμενο, θέλετε να αλλάξετε την ταυτότητά σας στη μέση της νύχτας και να εγκαταλείψετε την πόλη.

Σας αρέσει να πιστεύετε ότι η σχέση σας είναι τέλεια, αλλά όταν η πορεία γίνεται σκληρή, εγκαταλείπετε. Οι πραγματικές σχέσεις, σας τρομάζουν.

Το μάθημα που θα μάθετε από μια καρμική σχέση, είναι να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν.

Παρόλο που μισείτε να μπαίνετε στις ίδιες σχέσεις ξανά και ξανά, υπάρχει κάτι άνετο, στη ρουτίνα.

Γι’ αυτό, πρέπει να εξασκήσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, να αντιμετωπίσετε την προοπτική σας για τις δεσμεύσεις και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Μόνο έτσι θα μάθετε, πότε να αφήσετε μια κακή σχέση και να απομακρυνθείτε από τη ρουτίνα σας.

Διαβαστε τις Καρμικές σχεσεις των ζωδίων και το μαθημα τους 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος