Αστρολόγος προβλέψεις 27/03 Τετάρτη

imerisies-provlepseis-deytera-2-6

Αστρολόγος προβλέψεις 27/03 Τετάρτη

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης βρίσκεται ανάδρομος στους Ιχθύες. Θα μειώσει σταδιακά την ταχύτητά του για να γυρίσει σε ορθή πορεία αύριο. Αυτός ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή από τις 5 Μαρτίου, ήταν περισσότερο διανοητικός ή πνευματικός όσο αφορά την ορθή λειτουργία της σκέψης σας. Αποτέλεσε επίσης μια αφύπνιση για τις εθιστικές συνήθειες του καθενός.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, σε κενό πορείας. Είναι μια φάση προετοιμασίας πριν την είσοδό της στον Αιγόκερω. Όταν θα γίνει αυτό το πέρασμα, θα νιώσετε πολύ πιο δραστήριοι και ενεργητικοί σε όλους τους τομείς… Η Σελήνη θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι την Παρασκευή.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/03 Τετάρτη

Την Τετάρτη, θα προσπαθήσετε να ηρεμήσετε από κάποιες ανησυχίες ή προβλήματα που έχουν ήδη προκύψει. Τώρα, τα πράγματα θα φαίνονται πιο αισιόδοξα, αρκεί να μην τα περιπλέξετε κάνοντας κάτι βιαστικό. Για μερικούς από εσάς, η Τετάρτη υποδεικνύει δυσάρεστα νέα για έναν άνδρα, πιθανότατα από τον κύκλο των συγγενών σας.

zodia-taro-45

Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα: Για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας, για τις ερωτικές σας επαφές (ειδικά αν έχετε κάποιο/α σύντροφο που ζει σε άλλη πόλη) και τα σχέδιά σας για τα παιδιά σας. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι πολύ σημαντικό για την οικογένειά τους με την προϋπόθεση ότι θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν μια απροσδόκητη ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί σήμερα.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδιτης  αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 27/03 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Τετάρτη θα είναι μια μέρα κατά την οποία θα σημειώσετε πρόοδο, ειδικά αν έχετε κάνει κάποια σχέδια από πριν. Διάφορα νέα ή συναντήσεις θα σας δώσουν ελπίδα για ενδιαφέροντα γεγονότα στο εγγύς μέλλον. Σήμερα, να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς – αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε μια μεταβαλλόμενη διάθεση και θα είναι εύκολο να προσβληθείτε από ανόητα σχόλια. Ορισμένα γεγονότα από το παρελθόν σας θα έχουν τώρα αρνητικό αντίκτυπο. Η σημερινή μέρα θα είναι σημαντική για τις ερωτικές σας σχέσεις. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα θα είναι το αποτέλεσμα παρεξηγήσεων ή της επιθυμίας σας να ελέγχετε τα πάντα.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα Τετάρτη καλό θα ήταν να οργανώσετε σωστά τα ραντεβού σας, διότι θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, επαφές ή επισκέψεις. Αυτή είναι μια σημαντική μέρα για τη μελλοντική σας εξέλιξη. Μην τη χαραμίσετε και μην την αγνοήσετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Τετάρτη προετοιμαστείτε για περισσότερα καθήκοντα που αφορούν το σπίτι σας. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με συγγενείς ή φίλους για διάφορες περιστάσεις. Σήμερα, προσπαθήστε να αποφύγετε τις επαφές με άτομα που κρύβουν κακία και ζήλεια μέσα τους και όχι αγάπη και καλοσύνη.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδιτης  αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot