Αστρολόγος προβλέψεις 28/03 Πέμπτη

file59309811_bec7fa8

Αστρολόγος προβλέψεις 28/03 Πέμπτη

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο Ολύμπιος ηγέτης βρίσκεται στον Τοξότη, δίνοντας σε όλους αίσια οπτική για το μέλλον. Η μάθηση γίνεται πιο εύκολη γενικότερα – ή σας ασκεί την απαραίτητη ώθηση για να προοδεύσετε μέσα από αυτήν!

Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία μέσα στους Ιχθύες, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 17 Απριλίου. Αυτό είναι ένα ευχάριστο σύνθημα για όλους να προχωρήσουν μπροστά! Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, κάνοντάς σας πιο υπεύθυνους και γνώστες για τα πραγματικά σας ζητούμενα. Το νιώθετε ή όχι, όλοι βιώνετε μια περίοδο «εκκαθάρισης». Πρέπει να γίνει σωστά!

Αστρολόγος προβλέψεις 28/03 Πέμπτη

Την Πέμπτη, θα είστε πολύ προσεκτικοί με τις οικονομικές σας υποθέσεις, ειδικά εάν έχετε οικονομικές συναλλαγές με αγνώστους ή αν σας ανησυχεί κάτι. Η Πέμπτη θα είναι μια μέρα, κατά την οποία περιμένετε συγκεκριμένα αποτελέσματα από τις συναντήσεις και τις συνομιλίες σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει ανυπόμονους και προσβλητικούς, κάτι που μπορεί να σας βλάψει.

zodia-taro-45

Οι άνδρες νεαρής ηλικίας θα πρέπει να συμπεριφερθούν διπλωματικά στις ερωτικές τους σχέσεις, για να αποφύγουν την επανάληψη παλιών λαθών και εμπειριών. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα πρέπει να φροντίσουν για όλα όσα σχετίζονται με ένα έγγραφο ή μια σύμβαση.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδιτης  αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις ή θα βιώσετε γεγονότα που σχετίζονται με χρήματα. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με ένα έγγραφο οικονομικού χαρακτήρα ή άλλη οικονομική παραχώρηση. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η ημέρα θα είναι ανέμελη, οπότε να είστε προσεκτικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/03 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα Πέμπτη θα δυσκολευτείτε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, καθώς οι φίλοι και οι γνωστοί σας θα σας εμπλέξουν σε διάφορες συνομιλίες. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα σχετίζονται με νέα που αφορούν γνωστά σας άτομα. Σήμερα, αποφύγετε να πάρετε χρήματα ή κάποιο δάνειο.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα Πέμπτη θα συμμετάσχετε σε μια συζήτηση για το μέλλον ενός κοριτσιού ή μιας γυναίκας από τον κύκλο των συγγενών σας. Σήμερα θα έχετε περισσότερη δουλειά στο σπίτι, οπότε αποφύγετε να εμπλακείτε σε άλλα πράγματα που πιθανότατα δεν θα έχετε αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσετε. Σήμερα, να είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε μια πρόταση που θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Πέμπτη θα έχετε περισσότερα καθήκοντα υλικής φύσεως, που θα σχετίζονται με προβλήματα στο σπίτι, τεχνικά θέματα ή επισκευές στο αυτοκίνητό σας. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει συναντήσεις και επαφές για δουλειά και όχι για διασκέδαση. Ωστόσο, την Πέμπτη, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από ένα γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή σας ή τα σχέδιά σας για τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδιτης  αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot