Αστρολόγος προβλέψεις 30/08 Πέμπτη

4039299_200802019000_2

Αστρολόγος προβλέψεις 30/08 Πέμπτη

Την Πέμπτη θα εμπλακείτε με έναν άντρα πιθανότατα επαγγελματία ή διοικητικό υπάλληλο. Σήμερα θα μπορέσετε να καταφέρετε σημαντικές επιτυχίες για εσάς, όχι μόνο λόγω καλών συνθηκών αλλά και λόγω τύχης (σε κάποια μορφή).

Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να βγάλετε περισσότερη δουλειά, τόσο στον χώρο εργασίας σας όσο και στο σπίτι. Αποφύγετε τους αρνητικούς ανθρώπους ή εκείνους με δύσκολο χαρακτήρα.

Σήμερα δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε τέτοια συναισθήματα – η κατάσταση της υγείας σας δεν θα είναι σταθερή.

zodia-taro-45

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα έχουν μια συνάντηση ή μια επαφή με ένα άγνωστο άτομο. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα θέσουν τέλος στα προηγούμενα σχέδια σας και θα σας κάνουν να ξεκινήσετε καινούργια. Μπορεί να εκπλαγείτε από κάποια νέα που θα αφορούν κάποιον γνωστό σας. Η μέρα υποδεικνύει έσοδα στο σπίτι σας ή άλλα ευχάριστα νέα σχετικά με τα χρήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/08 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ηρεμήσετε από κάποιες ανησυχίες σας. Η μέρα θα φέρει απροσδόκητα χρήματα. Σε γενικές γραμμές, μπορεί να βιώσετε διάφορα (ενδεχομένως ευνοϊκά) γεγονότα στο σπίτι σας.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα αναζητήσετε μια λύση στα προβλήματα σας. Η σημερινή μέρα ευνοεί τέτοιες ενέργειες. Καλό θα ήταν να σκεφτείτε τις ενέργειές σας εκ των προτέρων. Η προετοιμασία για ένα επερχόμενο ταξίδι θα σας προκαλέσει ένταση ή ανησυχία. Η μέρα υποδεικνύει κάποιο ιδιαίτερο γεγονός ή νέα στην οικογένειά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/08 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα αναστατωθείτε με κάποια προβλήματα στο νοικοκυριό σας ή με κάποιο πρόβλημα ιδιοκτησίας. Οι χαρούμενες στιγμές που θα προκύψουν σήμερα θα σχετίζονται με συναντήσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Η σύγκρουση με ένα παιδί θα επιβαρύνει τη σχέση σας με περίπλοκα συναισθήματα, που δύσκολα θα μπορέσετε να καταπνίξετε.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087