Αστρολόγος προβλέψεις 31/08 Παρασκευή

Αστρολόγος προβλέψεις 31/08 Παρασκευή

Η σημερινή μέρα είναι η τελευταία αυτής της εβδομάδας αλλά και του μήνα, που οδηγεί τυπικά και στη λήξη του φετινού καλοκαιριού. Να είστε προετοιμασμένοι για συναντήσεις και συζητήσεις, με άτομα που θα θέλουν να ασχοληθείτε με κάποια σοβαρά θέματά τους. Οι διάλογοι οικονομικού περιεχομένου αναμένεται να έχουν θετική έκβαση.

Αποφύγετε να αποδεχθείτε προτάσεις ή προσκλήσεις από άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, μην παραβλέψετε πρόσωπα και πράγματα και μην φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές.

Κάποιες εκπλήξεις ενδέχεται να προκύψουν σήμερα στην ερωτική ζωή των γυναικών. Ωστόσο, να είστε επιφυλακτικοί με γυναίκες που θα σας χαμογελάσουν και θα σας προσφέρουν τη φιλία τους.

zodia-taro-45

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα ακούσετε ευχάριστες ειδήσεις για ένα άτομο του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Ίσως χρειαστεί να αναβάλετε κάποια σχέδιά σας, εξαιτίας συγκυριών που δεν θα είναι όσο ευνοϊκές αναμένατε. Η σημερινή μέρα είναι αίσια για τα επαγγελματικά σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε πολλές εκκρεμότητές σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/08 Παρασκευή

Όσοι έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο και συναίσθημα σε κάποια θέματα που αφορούν ταξίδια ή μετακινήσεις. Να είστε προσεκτικοί στις επαφές σας με ένα άτομο που δεν ανήκει στον στενό σας κύκλο. Σας αναμένει μια μέσα γεμάτη συναντήσεις, συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα οικονομικά σας, γιατί είναι κάπως απρόβλεπτα και ασταθή.

zwdia-fotia

Αν είστε γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η σημερινή μέρα σας θα κυλήσει με εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ερωτική σας ζωή! Ίσως να αναμένετε κάποιες ειδήσεις από άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Να είστε προσεκτικοί αν θα οδηγήσετε, γιατί υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ατυχήματος ή οδικών προβλημάτων. Σήμερα να εμπιστευτείτε τις συμβουλές ενός άνδρα.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/08 Παρασκευή

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα να είστε πολύ προσεκτικοί με τις δαπάνες σας. Μήπως δεν πρέπει να αγγίξετε τον οικογενειακό προϋπολογισμό; Η καθημερινότητά σας θα είναι πιο έντονη σήμερα, με πολλές συζητήσεις και συναντήσεις αλλά και πίεση. Δεν αποκλείεται να σας εκπλήξουν κάποιες δυσχερείς εξελίξεις από απρόσμενη πηγή.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098